Ne nego njemci.
Ima li ko da reče ovima u RTCG da ugase ovaj ekran iza voditelja?Oči mi ispadoše od pumpanja svijetla/kontrasta ili kako se već zove taj efekat.A pikseli na taj ekran iza Jaćimovića su, čini mi se,1x1cm
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Logicno navija se za Srbiju, al eto i Holandjane simpatisem ako vec moram nekog dodat :'D
Dzabe sve al je opet lozenje na max kako se blizi utakmica sa englezima..
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Last edited by moon safari; 14-06-24 at 19:27.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Licencu na ove ceremonije otvaranja treba Sjeverna Koreja da dobije.I to trajnu.Njemci i zabavni program...uhhh
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Wirtz je majstor fudbala
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
fino Njemačka igra, baš. Kroos maestro, sve drži pod kontrolom. opasni će biti oni. vazda kada su domaćini dobro odigraju. Joshua, Musiala, Wirtz
Musiala je brutalan
Fudbalska pravda bi bila da Kros ode u penziju sa osvojenim evropskim prvenstvom i da zlatnom loptom.
Most underrated igrač u zadnjih petnaest , dvadeset godina.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Njemci maestralni.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Teže treninge imaju od ove utakmice.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
nekih 40tak minuta igre, jednu smislenu akciju HUN nije imala
iščašćavaše ovi iz HUN svoje protivnike danas
Mislio sam da bi Madjari mogli zakomplikovat usled dobre kampanje pred EP, al danas su bas ocajni bili.
Njemci plesu, citav tim je u vrh formu, sve je receno, posle par losih prvenstava, mislim da ce dobar rezultat zabiljezit.
10 golova, prve dvije tekme, Skoti i Madjari probali bunkerisanjem, odma se iskaznjava, samo nek ovako nastavi.
Atmosfera vrhunska za sad, koliko se sad vidi da je proslo EP bio promasaj da se igra po citavoj Evropi plus Covid treba uzet u obzir.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
nema tu greške kad Njemci organizuju. Yamal igra, al Cucurella lijevi bek
Kuku sad sam vidio, al ajde to, nego odbrana Le Normand i Nacho, a na klupu Vivian i Laportr, ja ovu dvojicu nikad ne gledah, Laporte u Arabiju, Vivian who? Mislim neka nisu poveli Cubarsija jer ce Barsa i Spanija unistit Yamala i njega ka Pedrija sa igranjem... Al momak je komotno bolji no sva cetvorica.
Jedino sto im ide ova dvojica brzanaca po krilu, Grimaldo slabije igra u cetvorku nazad al ne shvatam sto se ne prihvati taj "rizik", mislim meni je truba ovaj trener otkad ga postavise, al ajde da vidimo.
Ne znam i metiljavi Fabian sta ce, daj Baenu/Fermina.
Danas se za oba susjeda navija. Da se malo iskomplikuje od starta.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
dokle je došla fudblaska reprezentacija Espane pa im je Morata kapiten
Fabian Ruiz, I was not familiar with your game.
Svaka cast Spancima. Dobih i malo para na uzivo 2+ prvo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks