Cule? Vazda!
zar je moguce da pitas ko jos pusta progressive?
http://www.thedjlist.com/
znace li ti sto imena tipa: Sasha, Cattaneo, John Digweed, Timo Maas, Markus Schulz???
Cule? Vazda!
kefalo mozda je mislio na dj's iz crne gore... nego sto ce meni ovo mijesanje u ragovor da mi je znati...
ono sto sam htio (htjeo) da kazem je: zabiela; umek.... eto malo zelja(o) moja zeljo moja zeljo mojaaaaaaaaaaa... kad te nema...
i jos nesto; najbolji dj u cg je gile (kad malo popije i kad pobijedi Buducnost najbolji je na balkanu garantovano!!!)
imam ja da dodam, samo da me moderator ne obrise jer sam oftopik!
ako nocas pobijedi crna gora gile ce da opere u soul jakooo!
hvala
Nesto razgovaram sa kolegom sinoc i otvorismo temu o tome da li je bolje imati zurke tri petka za redom, ili je bolja varijanta imati tri dana za redom.
Sto se tice organizacije, pogotovo na otvorenom dje ne postoji nista nego sve mora de se donese i namontira za tu priliku, mnogo je jednostavnija ako se rade tri dana za redom! Medjutim postavlja se pitanje mogu li ovdje ljudi da izdrze na nogama tri noci za redom, pa bih volio da cujem vase misljenje.
hvala
organizaciono, shvatam da bi vama bilo lakse, ali kao neko ko bi posjetio sve tri zurke moram da priznam da je mnogo lakse jednom nedjeljno... covjek ima kad da se otrijezni, napuni baterije pa ponovo...
pa ako se karte puste u pretprodaju onda je isti **** sto se tiche troskova za goste ...
znam da je organizatoru mnogo lakse 3 dana za redom tako da se to moze pozitivno odraziti i na posjetioce (ako su vama troskovi manji onda mozda i karte budu nize... )
mozda ne bi bilo loshe razmisliti o zurci koja pochinje u petak posle podne, "jednog lijepog proljecnog dana"(npr, 16 00 h ) traje citavo posle podne i noc, pa onda opet u subotu veche regularno, od 21 -22h (ne preko dana, da se naspavamo i odmorimo, je li)
ili, petak veche normalno (bez ovih dnevnih varijanti ) a onda subota od 15-16 nastavak i sve tako u noc ...
na slicnu foru funkcionishe DANCE VALLEY u Amsterdamu ...
edit: ovo ispada 2 dana a ne 3 ali mozda ima smisla
Lakshe je ono shto je isplativije, a to je ipak 3 petka![]()
sto se tice isplativosti, tesko je izracunati dok se ne proba. sama organizacija je neuporedivo jeftinija ako su tri dana za redom, ali je pitanje koliko bi ljudi posjetilo tri zurke u tri dana, koliko bi se moglo popit tri dana za redom, koliko bi zivota ostalo u organizatorima poslije 3 dana kontinuiranog fizickog i psihickog napora...
hvala
Neka promjena u odnosu na dosadasnje zurke bi bila mnogo bolje - nevezano za trajanje
Na kosovu su iznajmili voz (teretni ili sa onim platformama, a ne vagonima) i onda od Pristine do K. Polja, valjda - sa nekoliko DJeva
Takva neka ili varijanta sa iznjamljenim busevima, pa da se obidje vise mjesta po zemlji
Vecina ljudi je zla
jasno je da je isplativije da se odrzi 3 dana za redom, posebno zbog ozvučenja koje treba da dovlačite svaki treci petak, ali ipak mislim da ako se organizuje 3 noci za redom morate promijenit naziv T.F.P, a narod je nekako vezan za to ime.
Dalje, teško je u Podgorici napravit dobre zurke 3 noci vezane, pitanje je da li ima dovoljno publike da podrzi taj vaš projekat, mada uz neka jaka imena, jeftiniju cijenu karte za sve tri noci u predprodaji i neku dobru lokaciju kao na primjer Niagara(navodim primjer, ne morate tamo) moguće da bi projekat uspio.
Podršku imate, i nadam se da cete naci najbolje rešenje! pozdrav![]()
generalno i mi dodjosmo sinoc uz koje pivo do slicnih zakljucaka, ali uvjek valja cuti i sta drugi misle. znaci ako ih bude bice tri petka za redom!
hvala
Ja mnim da bi dobra varijanta bila da se na Cemovsko nedje napravi open air party. Znaci jedan dan da se dovede ovaj chikica sa avatara darknesa ili neki njegov kolega po znanju, a drugi dan Beni Benejzi ili neki njegov kolega sa MTV-a da to se ne gata oce li sve proc kako treba. Karta za jedan dan 15e, pice malo jache, dobar marketing, sponzori i boca si! Da se neki crazy teenage catchy naziv dogadjaja tipa - Pre Summer Groove 07 :P ili tako nesto.
Ako ne - nista
U svakom slucaju:
3fp - odlicna stvar!
Ma brate James Zabiela i Hernan Katanac, pa u sve shesnajs!
Lako je naziv promijenit i u PECIVO 2007 kad znas koja je organizacija i da nema tranzistora umjesto zvucnika, da ne pricam o imenima koja su do sad dolazila a o trudu ENTUZIJASTA i pomocnika entuzijasta i pomocnika pomocnikovih pomocnika entuzijasta da ne pricam!!Tako da ne mislite KAKO ce bit nego do kad ce bit jer je takvih dogadjaja vrlo malo i iskoristite ih kako treba!!
ako su u ponudi neka od tih imena koje si naveo gile onda nekoga od sledecih momaka
John Acquaviva
Josh Wink
Kenny Hawkes
moze?
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
ja bi Zabielu na sva 3 petka![]()
A vidim da, iako je najavljivano prosle godine, organizatori odustaju od toga da ovo preraste u festival?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks