Peńarroya novi trener Barce. sa druge bande Hezonja izgleda potpisao za Barcu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Peńarroya novi trener Barce. sa druge bande Hezonja izgleda potpisao za Barcu
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Eto zavrsi se i to
Sa srećom
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ode Punter u Barsu
Kao što rekoh za Hezonju.
I ne mogu reći da mi je žao što neće doći u Partizan.
Elem , još jedan "domaći" igrač je završen.
Dakle , tri "domaća" do sada.
Plus i na centru se gleda "domaća" opcija.
Ako ode Panter zamjena bi trebalo da bude iz Italije (nijesam oduševljen tom opcijom , može se u Italiji naći jeftinija , a bolja opcija).
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A Boga mi ako ce Lundberga kao zamjenu Panteru, mrka kapa.
Ide i Ledej izgleda kao i Avramovic.
Ugasili smo projekat Zeksov i Ostojin, vrijeme je za skuplji.)))
ček sad je Željkov?do prije mjesec dana bi sns projekat a vi stub srpstva koji se napada. kako mijenjate čupri, pravi snsovci
Ada ne dajem im ja pare sigurno. Nego Vucko. A i mora, Ostoja je postao pravi onaj potrcko njegov.
Nesto ne vidim slike Covketa i Vucica zajedno u zadnje vrijeme. Zato je Ostoja uvijek u prvom planu.
I nemojte odje da mlatite vise puding price da vam Vucko ne daje pare da vas zamolim jer u to vise ni retardi ne vjeruju.![]()
Last edited by Pasha; 14-06-24 at 18:34.
Ostoja je klasični sns, to valjda niko ne spori. to je jasno i navijačima Partizana. čovke je čoek koji uništava košarku u Srbiji eo duže od deceniju, a državu Srbiju preko tries'.
al stavljat u isti koš sns i Obradovića, čoeka koji je numero uno u Evropi mogu samo ljubitelji lika i djela čovketa
Ja nisam njega nikad stavljao on samo ima tu nesrecu da trenira igrace koje mu sns tj ostoja i vucko kupe... I to je tako iako dosta tvrdi da nije nego ostoja daje svoje pare
Satelitski resiveri/oprema
Opet ista priča se vrti u krug.
Za sezonu 23/24 država i grad Beograd su dali novac za oko trećinu budžeta KK Partizan.
ada, dali su Zvezdi milion u april mjesec
btw - @extravaganca i ja ovom prilikom čestitamo kumari osvajanje prvenstva Grčke. 0-2 bilo u seriji i naravno 3-2. Ataman je to najavio al nisu ga slušaliSloukas opet očistio parket, 29p meščini
znači, kako stoje stvari - Hezonja i Punter u Barci
Sad idu price da je Barsa odustala od Hezonje…
2.3 milke je Panter primao u Partizanu ?![]()
Sve se nemaaa.![]()
Da , da.
Panter 2.3 , Ledej i Kaminski 1.5
A Panata je pokupila Nana za 1.7 (sad je produžio za 2.5) i Lesora za 1.5
Pakao
Generalno , plate igrača u EL su otišle u krasni.
Svako ko išta valja ne igra ispod milion.
A bilo kakvu "klasu" od igrača da dovede nemoguće je ispod 1.5 (tipa sad će Zvezdu samo Kalinić i Kenan koštati 3 miliona po sezoni , abnormalno).
Last edited by Isak; 15-06-24 at 07:07.
E neka su ga makli vala kad je igrao za te pare. Ne da ih nije opravdao ove sezone, nego je smijesno komentarisati.
Sve stoji da nije bilo pleja da ga rastereti itd ali dok sam ga gledao ove sezone kako igra imao sam osjecaj da bas ima veliki bol u medjunozju.
Opet stojim pri tvrdnji da je najveci kix bio odlazak Madara.
Mada ako najavljuju kao sto najavljuju veci budzet nego prosle godine a sa odlaskom Pantera, Kaminskog i Ledeja oslobadja se tu dosta love za dobra pojacanja.
Najveci kiks je odlazak lesora po meni... E sad zeljko s obzirom na atmosferu u svlacionici( koju je i cz imala kad je nejpir bio tu) mora da cisti sve jer je izgubio autoritet a dosli su da uzmu pare i to je to... Misljenja sam da treba dovest igraca koji osjeca gdje je dosao i sta se ocekuje ako ga nema imas domace igrace jer epilog ti isti samo ces puci pare ovako mozda i dobijes igraca za budućnost
Satelitski resiveri/oprema
zato su doveli Marinkovića a jure i Lučića. i dalje mislim da im Hezonja nije potreban. on je dosta čudan lik. fizikalije pa medju boljim u EL. u Realu je prve sezone bio i sjajan i užasan. prošle jedan od boljih al ga je Ataman utulio u onom finalu. doveli su ga do toga da šutira iz frustracije čim dobije loptu
Partizanu trebaju konkretna i dobra pojačanja. plej, centar i sada šuter kada je Punter pošao. od svih imena koja se pominju (ne računam tu Monekea jer on 99% doći neće) tu slabo čega ima. mislim Nakić ili Lundberg
Evo se izgleda Partizan raspituje za Vildozu.
Par zanimljivih promjena u Eurokupu.
Sopot novi šampion Poljske umjesto Slaska , Valensija prelazi iz EL , još jedan tim iz Izraela Hapoel Jerusalim i Radonjićev Bašakšehir (za koji se pričalo da planira da se fuzioniše sa Bešiktašom i aplicira za EL).
Iznenađenje je da nema Londona.
Takođe nema više ni ukrajinskog Prometeja.
P. S. - Devon Hol novi je plej Fenera , a Kalates iz Fenera odlazi u Monako.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks