Natjeraste me da brojim, od moje kuće do magistrale 7 ležećih, kada siđem sa magistrale do posla još 3. Računam i povratak, dnevno pređem preko 20 ležećih… bolje mi je bilo dok nisam znao za ovaj podatak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lezeci su kao i kamere, kad nema snage covjek i banka da kaznjavaju ostave sve na tim tehnickim pomagalima jer plastika ne mora da se pravda ako pokaze da je neko ucinio prekrsaj za razliku od ljudskih bica. Ali ni to nije bez neke, kad nekoga usmrte u saobracaju barem da ima video snimak toga i da se moze reci da ni lezeci nije pomogao da se to izbjegne.
Ali je isto Crna Gora najljepse mjesto za zivot, niko ne mora da pjesaci osim ako nije u rekreativne svrhe, svako novaca za auto i za gorivo, registracija nije nuzna, jedino se ne smije parkirati na zelenoj povrsini.
Natjeraste me da brojim, od moje kuće do magistrale 7 ležećih, kada siđem sa magistrale do posla još 3. Računam i povratak, dnevno pređem preko 20 ležećih… bolje mi je bilo dok nisam znao za ovaj podatak.
U ovih 4-5km ih recimo ima bar 15-ak komada, u jednom pravcu.
Slomi se auto putujuci svaki dan do tamo i nazad al' srecom zavrseno prije sezone.
Necu da zamisljam kako je prolazit' ovuda u sezoni...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Kakav je bulevar u DG ono je pakao.
Kao da su postavili ležeće na svakih 30cm.
Ni da su ga novoga probijali i gradili
Cevo Cekanje
Last edited by retype_htc; 11-06-24 at 14:31.
Bugarska kroz kanjon neki...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Niksic - Vilusi zavrsen jedan dio, ostalo da se nacrtaju linije.
drugi dio makadam. Bilo najavljeno zatvaranje puta od 14-19h i slucajno vidjeh na sajtu da nije, nazvah da provjerim, kaze: nije zatvoren, zavrsili su ranije asfaltiranje…
jesu, jednog dijela, a poceli tacno prije godinu dana.
smijesno mala kilometraza.
Sto rade ovo ,ovi dobri ljudi
Ulica 13 jula
Послато са 2312DRA50G помоћу Тапатока
Jel ovo UV zracenjr extremno jako pola novopostavljenih znakova izblijedjelo....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
kolju asfalt bez ijednoga znaka... sinoc kroz jovana tomasevica u pravcu palade uleceh u "rov" ni kriv ni duzan... nijesam zurio, stigoh da ukocim malo u zadnji tren, ali sigurnih 30 na sat sam presao preko njega... nijesam od onih sto ce da stanu na to, ali me ovo bas "zaboljelo"
Takođe i nova trasa magistralne saobraćajnice NIkšić - Cetinje od Čeva do lokaliteta Paprati", naveo je Odović.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...suncanog-grada
Znači da je usvojena varijanta 1, potpuno nova trasa otprilike iste dužine kao predhodna. Koliko su radovi trajali na ovoj dionici toliko će otprilike i na ovoj drugoj. Pošto je usvojena trasa sada mogu i konkretni potozi oko izgradnje.
Prolazio sam ovudijen ali sam počeo da haluciniram koliko ih ima.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks