Evo SPO usao u "niciju kucu"
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Dajte popis, dajte... Đe su dokumenta? Đe su rezultati? Srbi na vlasti kriju rezultate popisa. Razočarao sam se u Srbe. https://x.com/Dajkovic/status/1800819631319560381
Love, peace and respect.
Evo SPO usao u "niciju kucu"
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Veli na osnovu religije i nacije se utvrđuje dalja "politika" u jednu sekularnu i građansku državu.
Ako će se politika utvrđivati na osnovu religije i nacije (za mene dva izmišljena pojma da bi se sabijali ljudi i torove) propalo se.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Pretresu prisustvuje vlasnik kuće i firme Master inženjering Vlado Ivanović sa advokatima Markom Miloševićem i Zoranom Piperovićem.
Ovaj Piperović se omrči od para...
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ko bi vas branio bez onakav kalibar![]()
Umoran sam od svega sto znam
Kako stize coek na svaku stranu, ja ga ne bi zažima.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Mora da mu je kum omiljeni film.
Steže li se ovo obruč
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Koja je poenta pretresa neuseljenog objekta? Naci ce nelegalne prikljucke za struju?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
dosao covjek da vam kaze kako je kuca ivanovica, kakav crni piper, ne pecajte se, da prosti popaj
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako je kuća Milova, zanima me kako su zamislili da ga usele a da niko ne primijeti i da se ne sazna bukvalno za dan?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Navodno ima tunjel skroz iz Rastoka u nju.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Polako se zatvara krug.
Evo su i Lazoviću našli da je oprao 6000€ koje je prijavio sa su ku prihod od prodaje domaćeg vina i rakije, a nigdje priznanice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Zna li neko dje spava Lomi ovijeh dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne spava
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Koja je poenta "Ničije kuće". To što su DK i Vijesti saopštile da je ona u stvari Milova? Što ćemo mi siročići koji Vijestima vjerujemo taman koliko i DK-u u fazi dok se nije vadio iz Milovog anusa?
Koliko kapiram, kuća neuseljena, što pretresat? Onu mješalicu sa slike da nema kakva gudra unutra?
Meni djeluje da je ovo gaženje Bemaxa od tužilaštva, sad će neki vještak da dođe i da procijeni kuću na 20-30 miliona. Pitaju posle Ivanovića okle ti 30 miliona za kuću, nemaš porijeklo i oduzimaj.
Isto kao što je vještak kvadrat Katnićeve kuće na Bajramovicu procijenio na 1900 EUR.
Vještaci izvještače kako im se reče, a ti imaš godine da obaraš po sudova, ali to sad nije tema.
Elem, pretres je očigledno nastavak obračuna sa Bemaxom, jedinim od Milovih biznismena sa kojim se osvježivači obračunavaju.
Izgleda da ovi jedini nisu platili. Sad npr niko ne dira Bokana, već je rado viđen partner i BFF sa novim lokalnim vlastima u KK Budućnost. Ni Vesti ni Vlasti ne pominju više pola tona koke iz magacina za koju je uhapšen jedino neki nesretni špediter. Mora je neko, jbg...
Naravno ni forumaši više ne pominju kokain iz Volija, jer im Vesti ne pale te moždane receptore.
Inače, od kad je osvježilo nađeno dvije tone kokaina i niko u zatvor zbog toga. Oni nesretnici Krstovići pušteni...
Zli jezici bi kazali da je to zato što je bila škaljarska droga koja se morala plijenit po nalogu USA.
Al se makar drugovi vlasti i Jecke ne moraju hapsit.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Kako se zove taj katnicev vjestak bi jedan hipotekarni kredit da dignem ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako bi dobro bilo da su Radoje i Neno sasili ovaj policijski a posebno popovski outfit! Onda bi lagano mogli da krenu na manastir bez ikakvog ustrucavanja... ali zamisli kako bi mocno bilo... Mada ovo izmislja Jelena, nije Radoje htio ovo da napravi i sacuva pare od droge... ma to podmece Jelena Jovanovic! Jeste da joj prijeti Mario Milosevic koji ima krvave ruke do ramena, ali dobro to nista, ako tviterasi kazu da je mafijasica jer je prenijela Jovicin tekst iz 2016 ... https://www.vijesti.me/zabava/100724...e-placa-mafija ... Sve lazu i podmecu, ja vjerujem Gagarinu koji brine za moje mozdane receptore, vjerujem Obrenu Medenici uticajnom tviterasu i Piperovim kolumnama!
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks