Ne bih ja otpisao Dalas.
Mogu oni opuvat Bostona 2 doma.
Mada je nešto kenjkav Dončič, neke ga povrede muče.
boston je imao drugu/trecu odbranu lige, zavisi od statistickog parametra, tako da nije neko iznenadjenje sto drze dallas na oko stotke. pritom su top 6 igraca propustili u prosjeku po 14 utakmica u sezoni, sto zbog povreda, sto zbog stekanja.
problem za dallas je sto nemaju gdje da sakriju luku, da se ne trosi u odbrani. ne igra je lose, ali ga svi napadaju i trosi se na toj strani terena neuporedivo vise nego u finalu konferencije, gdje su mogli da ga sakriju na gobertu.
istovremeno, dallasov forte u odbrani je bila zastita obruca, a sada gafford i lively jure porzingisa i horforda na 10 metara od kosa. pritom boston ima visinu na svim pozicijama, pa tatum moze da ostane u reketu protiv centara dallasa.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ne bih ja otpisao Dalas.
Mogu oni opuvat Bostona 2 doma.
Mada je nešto kenjkav Dončič, neke ga povrede muče.
Hahahahaha
Svaki dan je dobar za upiranje.
3 pobjede redja Dallas sad, odlucivace 7.
Dodati na sve ovo da je Boston 6-0 on the road u ovom playoffu
https://www.cbssports.com/nba/news/j...ion-executive/
The Logo, jedno od najvecih imena za ovu ligu
RIP logo. sveprisutan i nakon zavrsetka karijere, stvorio kao GM showtime lakerse, stavio memphis na mapu, zatim i warriorse... jedna od najvecih legendi lige.
finals mvp sa timom koji nije sampion, taj feat nece niko ikada imati vjerovatno
Nego, oće li se navijat za Ameriku protiv Somborca?
Meni pripada da navijam, a vi kako ocete.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
kanada, francuska, SAD + dominikanska republika ako se kvalifikuje.
ne znam sto je besmisleno u tome da neko trpa 34 ppg nakon poraza, sto je samo 3 ppg iznad prosjeka u karijeri u PO.
Ode Logo, još je samo Čović ostao od velikana.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Za sad ujednačeni. Tatum pokazuje znake života. Da vidimo 2nd half... Kyrie bez pritiska Gardena, daje doprinos...
Boaton opet prednost u trojkama...
Last edited by Ben Dover; 13-06-24 at 03:01.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Vratio se Dalas nakon +15 Bostona u trecoj ali ona trojka White-a nekako ih je ubila u pojam cini mi se.
Tatum jako dobar kad je bilo najpotrebnije.... Kyrie nije donio prevagu za ppbjedu iako je bio dobar...
Boston vec vidi trofej veoma jasno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Luka Tragic. Sudije definitivno odlučili da mu ne poštuju status zvijezde zbog konstantnog zvocanja. I kad treba i kad ne treba se beči put njih već poduže. I bogu bi dosadilo.. Žaljenje sudijama mu pamet popilo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nikad gora nba sezona
Polufinale i finale zavrseno u 13 meceva
Tragedija
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dalas je imao šansu tokom prve dvije da uhvati priključak ali nije uspio.
Boston mnogo ozbiljnija ekipa.
Mislim da bi Denver pa čak i Minesota pružili bolji otpor Bostonu.
Dončić mora da nauči ćutat i igrat. ovo konstantno unošenje sudijama, mahanje rukama i traženje faula prilikom svakog kontakta je odvratno
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To je ono što odavno pričam.
Strašan igrač s ogromnim potencijalom ali tica u glavu.
Ispostavilo se da Denver svojim ispadanjem nije upropastio plej-of samo za sebe, nego i za cijelu ligu liše Bostona.
Ne umanjujem kvalitet Jokića koji je nesporan ali je Denver pročitan.
Tu je "malo" i trener kriv.
Moraju malo tim mijenjat.
Mari kad je zdrav u tandemu s Jokićem je nezaustavljiv za druge ali i on igra toplo/hladno.
Mislio sam da je stariji a on 27 godina a izgleda ka` da ima 40.
Kakva rupa je defanzivno Dončić.. Bješe neđe podatak da je dozvolio rekordan broj blow-by za jednog igrača u finalu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks