Ja sam muku mucio sa Sony-jem,par godina star. Onda zvao privatno momka,koji radi u mtel da mi pomogne, da ne prijavljajem kvar. Oni su najbolje upoznati sa cam modulima na razlicite tv. A moguce da je i do tv,ko ce ga znati
Sent from my Aber kutija
Vraćen, vraćene pare jer nisu imali na stanju to što sam mislio. Korektni sasvim
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Vazda bilo, kolko para tolko muzike. Uzeh u Multicom Hisens 40A5KQ. Podešeno sve iz prve.
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Šta uzeti sa 32 inča da je smart zbog mova? Vidim na ove sajtove u specifikacijama dosta instaliranih aplikacika sa sve Eonom ali se niđe Move ne pominje? I na par modela piše android9,je li se pominjalo da na android9 ne radi move? Dajte neki predlog što povoljnijeg smart tv da može move da radi koju godinu.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Tesla sa VIDAA operativnom sistemom ne moze...kao ni HISENSE..
Uzmi MOVE uređaj i ne treba ti pametni televizor
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Je li ovo ekran otisao?
![]()
Posle skoro 2 decenije samsunga,uzeo lg oled.
Druga dimenzija,jedina zamjerka malo agresivnija zelena mada moze se ustelovati.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Koju seriju si uzeo ?
Htio sam G1 u Tehnomax,pokazao se pakleno,medjutim to uzimat na samo 2 god garancije je preveliki rizik.
Uzeo C3 na 5 godina gar.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Dobro je da se nisi zeznuo, G1 je već mator model, sem što je baš slim apsolutno nikakvih prednosti nema u odnosu na C3, C3 em ima svijetliji panel em mnogo bolji upscale.
Ima li neki android za preporuku do 50 inca?
Do koliko para?
Sta mislite o ovom tv, kakvi su inace philips televizori po vama?
https://www.tehnomax.me/tv-audio-vid...us8517-12.html
Ima li ko iskustva sa Philips Oled-om?
Sent from my S23+ using Tapatalk
Samo da znas to je cistokrvni kinez philips je samo ime.... ka telefunken
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks