montenegrina?
inace sam nekako ‘oguglao’ ne nerviram se.
danas i juce i skoro svaki put na jednom mjestu u Nk, ljudi imaju parking ali odluce da blokiraju prolaz tako sto se samo zaustave u svojoj traci i parkiraju se.
znaci gledao sam svakakvih promasaja u saobracaju, pogotovo u Pg i da mi je neko rekao da cu ovo dozivljeti u Nk - ne bih vjerovao.
ovo dje je pekara ‘svaki dan’ tu je i bankomat ckb i ljudima cesto nesto treba. A ovo crveno je parking, i nikako da ukapiram zasto (kad ima mjesta) ljudi nece da se parkiraju nego samo stanu po sred trake i to je to.
kunem vam se da sam toliko situacija imao koje nekako ‘uspijem’ da objasnim sebi zasto ljudi rade to sto rade, ali ovo ne mogu. Pa nema zmija na tom parkingu koje ujedaju cim se neko parkira, pri tome ulica je bas mala, uska, dvoje auta stane i vec je blokada cim neko skrene tu.
boze sacuvaj.
Nisam ja ali isto mislim o tom degeneriku, kažu komentari što ne prodje, doovljno je široko da prodje biciklom, i što dalje da pričamo o tome u kakvom jadu i nekulturi živimo. Kako da pridju dječija kolica, ali ajde njih mogu podići na ovaj ogromni ivičnjak, a invalidi? Ko ih šiša, neka idu ulicom a oni neka nastave da ćakulaju. Pi!
A evo gašenje teme, ovdje je pauk nosio auta, žalili se svi jer ulica i ulaz u garažu bude blokiran a vidite ko je tu i što dalje da kažemo? Sad će oni, smao da kafu srknu. Još jedno pi. Parkirani na ulaz u garažu.
![]()
Vuk Ikovic
Sinoć oko 18 h sam fotografisao nepropisno parkirano policijsko vozilo. Rezultat - Privela su me četiri policajca.
Razlog- Nijesam imao ličnu kartu sa sobom, iako su mi dokumenta bila na sigurnih 30 metara u kancelariji Preokreta. Naravno, nijesu mi dali da ih donesem.
Dok su četiri policajca nekako uspjela da me uguraju u kombi, biciklo je ostalo da me čeka na trotoaru.
Nakon toga dobio sam kaznu od 60 eura za nenošenje dokumenata i obećanje da ćemo se vidjeti na Sudu za prekršaje.
U međuvremenu, pratićemo i koliko košta parkiranje službenog vozila na trotoaru i zelenoj površini ispred bašte kafića, iako je lokalni parking bio poluprazan.
Nova vlast - stare navike.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja ne mogu da vjerujemUžas, grozota, poraz normalnog života.
odavno odje vise nije nista cudno...svakako nas jasu oni koji su vazda i jahali...
ako mislite da to sto su bili u opoziciji znaci da se muce kao obicni gradjani, onda se varate...
Ovo im je standardica jer sjede u Comandante po citav dan, sigurno sok pijua to im preko puta zgrade MUP-a.
Sjediste korumpiranih policajaca i spijuna u pokusaju.
--------------------------
Do Not Disturb.
Zakon o ličnoj karti:
Član 4
Građanin koji je navršio 18 godina života obavezan je da ima kod sebe ličnu kartu i da je, na zahtjev lica ovlašćenog za utvrđivanje identiteta, stavi na uvid u slučajevima i pod uslovima propisanim zakonom.
Član 29
Novčanom kaznom u iznosu od 60 eura do 180 eura kazniće se za prekršaj građanin, ako:
1) sa sobom ne nosi ličnu kartu (član 4);
Jako je pametno *****ti se interventnoj.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa e, nedodirljivi skroz.
Na stranu sto su vecina neki momci koji 20 godina nemaju niti dvije u glavi.
Do Not Disturb.
Pa ti su najgori, from zero to hero preko noci. Bedz, sila...
Do Not Disturb.
Tako se to radi.
A tako se to radi. Naravno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ako je ovako parkiran onda ne odgovaras kad ga ogrebes....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks