Идентитет нам је вели, градио Нено Клауђеровић и кокаински новац.Мени дефинитивно није.
Но ево гледамо многе којима је индетитет градио 25. сат са багера у Колибари, па морају у Београд на рапорт кад газда и педофили митополити позову на рапорт.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Aktuelno.me škola, nalupaj svakakve gluposti, stavi na kakvu drečavu pozadinu i rokaj velikim slovima i uspio si, al zamalo
Baš ne znam šta na temi o "iz raznih medija" rade ovako očigledni fotošopovi koji nisu nikome smiješni.
Zamisli miješano i salata, još "časti mi"
Axxaxaxxa, not...
Forever young, i want to be forever young
Dps nije nista jeo, njima je majka pakovala rucak koji su nosili na posao.
Svi mi dobro znamo šta je i kako radio dps, no bih se zakleo da je tadašnjoj opoziciji a sadašnjoj vlasti vazda bila priča da ne valja to što radi dps i da će oni drugačije. Svaki put kad čujem a šta je radio dps, znam da rade nešto što je radio i dps.
Ada ovaj Zirojević je toliko nesvjestan da se žali kako su njegov SD prozivali zbog Ramade i "samo" 400 eura da misli da mu je to dobar argument. Ramada je samo ono što je izašlo u javnost, a ako je ko bio nezajažljiv, to su likovi iz SD-a. Zaboravio je Zirojević kako su uopšte nastali. Dps je izvukao sve ono najgore iz sdp-a i smjestio ih u jednu partiju. Partija koja će, osim raznih zaboravljenih petlji i sličnih nepočinstava, ostati upamćena kao jedina partija koja je na izborima na kojima su učestvovale dvije partije osvojila treće mjesto.
Sve to zajedno nema nikakve veze sa činjenicom da osvježivači primjenjuju apsolutno sve dps prakse za čerupanje državnih para za lične i partijske potrebe.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Well, yes, but…
ne mozes da glasas dps i aminujes sve sto rade, vjesto cutis…
i onda kad dodju drugi, pricas kako ti drugi rade (to sto ne valja) a cutao si kad su tvoji radili isto.
znaci, ove nove mogu kritikovati samo oni koji su kritikovali i stare. Botova je svima preko glave.
Ako pričaš o Zirojeviću, u potpunosti si u pravu. Uopšte me ne zanima šta SD ima da kaže o bilo čemu.
Sa druge strane, u parlamentu ne postoje oni koji su kritikovali i stare i nove tako da to nam je što nam je. Isto kao što su novi kritikovali stare pa sad rade isto što i stari, ovi stari što su radili isto što i novi kritikuju nove kao što su novi kritikovali stare dok su novi bili stari.
Ja? Ne znam ko je Zirojevic, samo vidjeh sliku i povezah ko koga licemjerno proziva.
Nisi ništa propustio.
Svakako nisam mislio na clanove parlamenta, ne pratim taj rijaliti.
mislio sam na ljude, obicne i ne tako obicne…recimo Vanji Calovic nedje zamjerih sto je prozivala Dritana Abazovica zbog neke gluposti (nije mi bilo ok sto vrsi pritisak na one koji su tek dosli) pa smo dobili jos novije i nisam upucen da je njih nedje kritikovala.
Pa jedino ona nešto i kritikuje. Uglavnom oko istih stvari oko kojih je pričala i ranije. Prije svega o regulativi za ispitivanje porijekla imovine koja nikako da se usvoji, a i to što treba da se usvoji ni na šta ne liči. Ovi ostali što su nekad bili nvo sad su uglavnom posađeni kud koji po državnim institucijama ili po preduzećima u državnom vlasništvu pa su prestali da kritikuju.
Smjena dps-a bila je neophodan uslov za bilo kakve promjene nabolje, ali taj uslov nije ni izbliza dovoljan.
Ko ukida policiju u Crnu Goru? Ko mijenja policajce za megapikselne kamere? Ko je preuzeo vlast da unisti taj aparat?
Zasto pojedini policajci idu u penziju sa 60k otpremnina....
A ovo izio tele izio jagnje a djavo ti ga izio
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Čast i obraz na jednoj strani, podaničko ponašanje prema fotelji na drugoj i na kraju nastrada dugme na sakou
Stres dragi moji![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
,,jagnjeće brigade”, da tako zvaše predhodni je ,,AB revolucionari”… i bi šta bi…
Sent from my iPhone using Tapatalk
A kako ce da bude? Vecina koja je sad na vlasti iz PES je ovako ili onako bila u sistemu i odrzavala sistem. Mislis da oni znaju za bolje, osim da samo nastave kako je bilo jer za drugo ni ne znaju.
Vojvodi od ANB je smetao DPS a ne sistem koji je napravio. Samo im je smetalo sto ga oni ne koriste. Mislis da prosjecnom DF glasacu smeta sto mu komsija radi u vodovod i ne ide na posao. Smeta mu sto on nije mogao. Sad moze....pa imamo sto.imamo.
Ako mislis da ce se nesto promijeniti u naredna 3 izborna ciklisa, bojim se da se naivno nadas.
Ono sto vecina ceka je da udjemo u EU pa da zapali preko granice regularno i nadje posao nedje. Ovdje ce ostati drzavni sluzbenici i marketi i kladionice da guraju ekonomoju
Nepoznate osobe su, tokom sječe šume, polomile željezni stub dalekovoda Ptič – Kolašin, zbog čega je područje Veruše, Trebješice, Ptiča i Kosa ostalo bez struje struje, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).
I dalje aktuelna kradja drva
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da sam ja i ljudi poput mene glasali DPS, DPS bi dobio i 2020, pa bi i dalje bili vlast, pošto su izvisili za jedan mandat.
E sad, ako treba da se oduševljavam učincima novih vlasti da mi neki ne bi lijepili etikete pristalice DPS, žalim ali toga filma nećete gledat.
Last edited by ASC; 10-06-24 at 07:10.
Vidi se da su Demokrate iz naaaaaroda, sve naaaarodska jela. Poslije koliko se sa plodova tora, prelazi na plodove mora?
#fakenews
Dobro je da su iz DPS-a krkali i pili jer da nisu, kako bi se ovi časni ljudi danas crvenili u parlamentu zbog ovih prozivki?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Kad se dobro ugojiš, pa pored žene nađeš “đevojku”.
Pa ti “đevojka” reče : “treba bi malo smršat”.
Tada kreću brancini, tuna stekovi i gambori.
I vina umjesto one “Gazdine” šljive što je deru u Protokol.
Zborila i žena prije da se smrša no zalud.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks