U Sutomore krcato, voda čista i pretopla
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Kakve su cijene ove godine po primorju?
Jednu ležaljku i suncobran platih 8e ispod Montenegra (druge nije bilo za zveka), hladni nes 2e, pice na parčad 2e, u Karubu vidim po meniju da su zadržali korektne cijene (hrana je vazda bila odlična), generalno ovo što viđeh na brzinu po Sutomoru - korektno.
Ja sam u sutomore platio espreso 3€, dorucak vidim po reklamama 7€ (kajgana). Ni sutomore nije vise sto je bilo
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
E ne znam, vjerovatno tu đe gledaš sijevaju guzice pa je i to uračunato, ja sam sa familijom obično tu ispod Montenegra odmah...
Đenovići juče i danas, odlično je bilo.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Kuba libre je ovo cini mi se, ne mogu da vjerujem da je toliko kafa tamo, pa u hotel sa 4+ zvjezdica je manje...
Sent from my iPhone using Tapatalk
U utorak idem nesto do Tivta (preko trajekta), e kako cu da se umocim.
sjecam se da sam se prosle godine kupao na plazi Verige, kako nosi struja…dobra fora a pomalo i opasna - top.
Ne znam kako se zove ali cini mi se da je to taj lokal, nesto su poceli da se skupljaju svakakvi likovi pa se izbjegavalo...
Meni je Karuba klasika što u Sutomore što u Bar vlasnik je skroz korektan lik uopšte me ne iznenađuje što mu d*pe nije zinulo na pare ne zato što se razvaljuje od keša naprotiv.
A kvalitet skroz korektan.
Imaju one njihov će čuvene kiflice sa sirom samo što se čekaju malo duže,girice su im isto odlične.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jel' bio ko na bisernu plazu, nedje prije Ulcinja valjda ?
I ako jeste kako da se dodje, cuh da je malo komplikovano.
Kupanje radnim danom je najljepše.
Jaz juče krcat, kolektivna pišijada neće me gledati do septembra. Ali zato jutarnje kupanje na kraljičinu prelijepo, taman neka se ne dogovore ni ove godine. Izronih svakakve školjke, ljušturu ježa a u njoj beba morske zvijezde, vrnuh je u vodu.
Elem, treba mi kvalitetna maska za ronjenje - ima li neko predlog, koja, đe i koliko para?
Dim sum.
Može od Vidikovca da se spušti autom prema hladnoj uvali no nek je bogupomoć sa parkingom.Hladna Uvala je odlična.
@tigrovo_oko kakav post o maloj zvijezdi!
Tako je, krkljanac je odvratan.
nista ljepse nego ‘svi su na posao’, ‘nidje nikog’…ovako ovaj pocetak jos vidim temperaturu mora 24-25 stepeni (bar, ulcinj - ne pise za ostale) sto mi djeluje prihvatljivo.
imas nesto u intersportu pa proberi :P
https://www.intersport.me/sportovi/p...der=price_desc
Kod pansiona "Vongola" ima parking, moje omiljeno mjesto za kupanje ali nažalost odavno već provaljeno...
Last edited by BiTrAtE; 09-06-24 at 18:08.
A jes to jes,i restoran je vr' samo sam ja uvijek prošetala onom stazom ako se tako može nazvati do konobe Slavko vlasnik je vazda ima divlju ribu na meni a zalazak sunca iz te konobe se ne može opisati.
Ulazak sa plaže od konobe je bzv no sa onih kamenjara je odličan.I to je neđe provaljeno što veliš.Što reče tigrovo oko viđamo se poslije septembra.
Osim naobdan.
Samo da rečem da mi je plaža Verige zbog mora u top topova.
![]()
Last edited by Bluemoon; 09-06-24 at 18:53.
Je li kod restorana neđe?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
A neki bar je tu fensi to je sa suprotne strane onog Verige 65 vidi se odatle na suprotnu stranu.
Ja ionako više "lovim" divlje plaže a sve ih je manje.
A okle... Svaka provaljena... I te što sam mislila da nikad neće...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ništa šator u gepek pa kroz Dalmaciju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks