Što znam možda na red dođe i naplata ratne odštete sa punim pravom.Ono,urbicid Dubrovnika.
Znači rezolucija o Jasenovcu je problem, a "Jadran" i granice nisu?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Što znam možda na red dođe i naplata ratne odštete sa punim pravom.Ono,urbicid Dubrovnika.
Last edited by Bluemoon; 08-06-24 at 15:10.
Ti i Ranko Krivokapić
Границе се лако не пеглају, то се види из досадашње приче. Двије цивилизоване ЕУ државе не могу да ријеше границу већ 34 године.
Са Србијом ћемо се бавит кад се буде могло бавит, објаснио сам зашто се у догледно вријеме неће појавити проблем са том границом.
Да ЦГ има 10 нуклеарних термоелектрана не би се смјело без борбе препустити граница на мору, јер осим могуће нафте, улаз у Боку би нам могао бити значајно ограничен. Ако се због тога требају дизати тензије са Хрваском нек се дижу а не дижу се, јер са наше стране нити се шта ради око тог питања, нити било којег другог гдје би могли Хрватској могли да направимо проблем.
То је њихово право да покрену ту причу, можда ће је и потегнути пред наш улазак у ЕУ.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Zamisli neće osim ako..DF ne nastavi da insistira na rezoluciji koju im je ispostavio SNS.
Да, да, само да не изгласамо Резолуцију о Јасеновцу, оставили би нам и Јадран можда чак дали и Превлаку.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Viđi ti preskačeš ključnu činjenicu da je CG bila agresor na Hrvatsku "ničim izazvana" nećemo druge sad petljati u tu priču a ponašaš se ka iz ugla žrtve.
Ne valja to boba.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
E kad bi Hrvatska platila za sve njene "agresije"
Тешко ми је да те пратим.
Ми нисмо жртва, ми треба да се боримо за своје интересе.
Учествовали смо 91 у нападу на Дубровник, да ли због тога треба да све захтјеве Хрватске испунимо, и до када то да радимо?
Да ли треба да то разарање платимо Јадраном, морском границом, или и оним стварима са списка ХАЗУ-а што сам окачио прије неки пост?
Да парафразирам оног посланика који је испровоцирао Рачића : "Колико коштају те ваше жртве, дајте да их платимо већ једном".
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ne,njega zanima eksploatacija ugljovodonika.
Hvala wulfiju na onaj link kad stignem pregledaću stavove članova na temu glede teme dobra je ova forumska pdf forma.![]()
Neko... da nam dochara atmosferu sa ovog sabora danas?
...
Boze zdravlja dogodine i mi da budemo tamo
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ček... to nije ovo sto je u Gucu bilo? Kao rakijada u Pranjanima onomad?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
pojma nemam, znam da ima nekih milion jada
nothing comes from violence and nothing ever could
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ma samo spomenici dižu evo Japanci planiraju lift do svemira.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Da se vratim na ovaj momenat.
Očito ti malo nešto znaš o toj temi najboljeg naučnika tog ranga sa naših prostora je preuzela Slovenija i spomenicu mu dala.Pisah na drugoj temi.
Takođe ne znaš da ovo nije da HR ima masu ili SLO nekih NE no je to zajednički projekat.Zaostavština je to bivše Jugoslavije i ove gorine je počeo remont.Moj ti je prijateljski savjet malo manje pizme malo više prati neke druge stvari do ko koju zastavu nosi na antifašističke skupove.Da ti je do toga stalo ne bi ti promakla info da je Slovenija partizanske pjesme uvrstila u nematerijalnu kulturnu baštinu.
Eto to se zove civilizacija.
Last edited by mneonly; 08-06-24 at 21:25.
Love, peace and respect.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks