Kad smo kod ove ibarske magistrale...
Ja sam ozbiljno prepanut za stabilnost vlade, jer Ljaljaši 100% izlaze iz nje. Oni su prije svega ljudi od riječi
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ticanja-ibar-a
Kad smo kod ove ibarske magistrale...
Ja sam ozbiljno prepanut za stabilnost vlade, jer Ljaljaši 100% izlaze iz nje. Oni su prije svega ljudi od riječi
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ticanja-ibar-a
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
U pravu je u potpunosti. IBAR se koristi za političku promociju. Ni ja ni ti nećemo ništa imati od ovoga. Posebno ne kad se u obzir uzme kvalitet zakona.
Da ne pominjemo da su svi ovi zakoni mogli i ranije da budu usvojeni jer se za probleme u njima zna godinama. A osim toga, nacrti za pojedine od tih zakona kojima se hvale danas su bili bolje napisani za vrijeme DPS-a, pa nisu bili usvojeni. Zašto? Kome, recimo, nije odgovaralo da se usvoji kvalitetniji Zakon o sprječavanju korupcije?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Dps-u.
Sent using Tapatalk
#fakenews
U kojem univerzimi ti zivis brate?
Koji dps? Pa Vesna Medenica kaze u sky prepisku zabolje nas onaj za EU oni ce se brzo raspasti….
Da ne duzim, dps je simulirao da zeli u EU, uz organizovani kriminal, sverc cigareta, pranje novca i mnogo toga tamo se ne krece.
Simulirao? Da je simulirao ne bismo bili ovako blizu EU. Laži vas Deefovci
Love, peace and respect.
Živim u univerzumu u kojem Vesna Medenica nije bila ni funkcioner DPS-a ni član Vlade, niti osoba čije mišljenje o EU je relevantno.
Živim u univerzumu u kojem je DPS vlada napisala bolji zakon od onoga koji je Skupština juče usvojila, o čemu je i Vanja Ćalović pričala.
A u kojem univerzumu ti živiš?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Da se Dusko pitao i njegov padron tj tata DPS-a, tapkali bi na mjestu kao sto jesu dobrih 12 godina.
Zatvorili su nebitna poglavlja a glavna tj 23 i 24 nikad pa ni tad.
Nemam sta dodati vise na ovu pricu.
Mrtva je trka ko su vece splacine u taj trougao
Dps-df-demokrate
Ali je fakat da je dps radio sve da u EU nikad ne udjemo!
Jedan od tri glavna stubova DPS-a kaze ovako:
![]()
Hvala na komplimentu, ali političku scenu praktično ne pratim zadnje 6-7god, osim malo na forumu.
Pa ili me prosvijetli ili će ostati za neki drugi put.
Sent using Tapatalk
#fakenews
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...gradjani-budve
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...pskog-progresa
Šta će partija da bude na narednim izborima, sastavljanje stabilne vlade će tek biti nemoguća misija.
od kad su lokalni izbori u BD mjerodavni za rad Vlade?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Markovic i evro progresija![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Zvuči kao neka d&b priča.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja mislim da su mu litijaši ciljna grupa
2 lista stranaka na sljedećim izborima hahha
Last edited by Markys; 17-06-24 at 18:56.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Lepoglavi je već počeo sa usisavanjem refuze od srpskih stranaka tipa Bazdihovno i Dajko zvani Moba, mnim e će i ostali patrljci biti u koaliciji sa pojedinim parlamentarnim strankama.
Blizu smo brojke od 60 reg partija u cg.
Ono bješe da imamo 55 registrovanih košarkašica? Sviđa mi se razmjera.
Dolazak 66 poslanika na zasjedanja i sjednice radnih tijela Skupštine Crne Gore od novembra do 24. aprila građane je koštao 131.047.52 eura.
Poslanicima koji ne žive u Podgorici isplaćivane su dnevnice za dolazak na posao i putni troškovi, dok su oni koji žive u glavnom gradu koristili pravo na refundaciju dijela troškova za korišćenje privatnog automobila.
Nista online nego skupstinski sendvic sa biljnim sirom....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ипак Милатовић и СНП лајт иду раздвојено?
ДАН - Milatović formira Pokret za Crnu Goru (dan.co.me)
Bivši ministri Kovač i Damjanović pokreću registraciju partije - CdM
Превише партија свакако, јес да је боље но да су само двије, али ниједна се довољно не разликује од друге.
Све је ово фино, ал на нивоу салонске љевице, треба мало мрднут а не само преписиват идеје са запада.
Evropa Sad nudi platu od 1000 eura? Mi predlažemo program od 1000 eura svima, čak i ako ne radite - CdM
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Baš me interesuje koja je računica svih ovih stranaka koje gađaju otprilike isto biračko tijelo. Demokrate, snp, Jakobinci, Kovač-Damjanci... Sve mi se čini da će u koaliciju prije izbora, ali ipak je svaki narcis morao da bude lider svoje zasebne mjesne zajednice.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks