trener, trenerCahill je vrhunski trener. Sinner je tu imao tonu sreće al nekad se stvari poklope. Cahill je trenirao Simonu koja je tada igrala najbolji tenis karijere. onda suspenzija i eto
iz ove perspektive tvrdim da je Sinneru dosta toga okrenuo onaj meč protiv Novaka na DC dje je bilo 0-40, on spasio te meč lopte i kasnije kroz dublu prošli u finale i osvojili
opet brejk, Carlos prosto ne može svoj servis da zadrži
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sinner hebe kevu...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Доминејшн.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Janik igra fenomenalno zadnje skoro godinu dana i zaslužuje prvo mjesto čak i još koji GS, a i ka čoek je lagan i skroman, fenomenalan tip
Forever young, i want to be forever young
Ma, sve to lici, ali ja mislim da bi se isti Novak, koliko god da je raspolozen za igru, o jadu zabavio protiv ovakvog Sinnera. Bas je crnjak...
Hvaaaalim te Boze!!
Evo, kad ja to velim, koji navijam za Sinnera, haha.
Ali navijam za njega samo zato sto ne zelim da Alkaraz uzme treci slem, to je previse za njegove godine...
da vidimo Sinnera, sad. prvi trenutak u meču za sada da je pod nekim pritiskom
Opusti se jadan. Kao da ce da te boli patka sa 50-55 godina koliko gs imaju nole i alkatraz![]()
Malo fh, malo drop, malo lob.. mixanje ocigledno daje rezultate. Samo nemoj u linearnu pricu sa Sinnerom, jer ti ga je djavo izio onda... Mijesaj!!
a vrhunski, al trener te samo do neke granice moze dovest, a ima li igrac to u sebi, ocigledno Jannik ima.
Mislim da je 63-7 od Vimbldona prosle godine, ja cu kao svaki teniski fan rec da je njegova stravicna igra pocela od Pekinga kad se ispovracao u sred meca protiv Dimitrova i tada izbacio demone koji su ga drzali da ispuni svoj puni potencijal.
Pa on do tada nije moga Medvedeva dobit nema sanse, a od tih demona koje je izbacio i finala, samara ga dje god stigne cak i preokrenu H2H cini mi se.
bukvalno, Sineru treba da se razbije ritam ako misli da se dobije, cekat prilike i onda napadat, Karlos je standardno zapoceo mec kao magarac da opet proba da nadjaca Sinera iako to ne moze, kod 4:0 je vec poceo sa mnogo vise spina da igra i da salje duboke i visoke lopte da Siner ne moze generisat snagu i ceka svoje prilike.
Za sad podsjeca na IW, Siner ga dobio prvi set brutalno, a onda ga Karlos razmontirao.
Da vidimo sta treci set donosi.
Sinner nije da nema razlog za brigu. Kako je dozvolio da se, posle 2:0 za njega, set zavrsi 6:3 za Alkaraza. To je prejak skok. Sta nije u redu, Siki...
Sad se mnooogo teze igra na Sinnerov servis. Kao sto pomenuh, uspio je sve da okrene naglavacke ludom igrom u polju. Kao Rafa nekad.. sve im jeb...![]()
Brejk lopta za Sinnera, a ja velim: "Drugi servis? To mora u tijelo.. tako bi Rafa..." Kad ono pravo u tijelo. Jedva je izblokirao Sinner. Ali tako je dobro izblokirao, da je lopta otisla u zadnji metar, do osnovne...
Neka je vratio brejk, malo da bude zanimljivo. Krenuo bio Alkaraz da ga melje opasno.
Previse duplih kod Sinnera. Stegla se ruka, znaci.. to je, sigurno, kumovalo ovom rezultatskom preokretu. Smrzao se Siki malo...
E, kad vidim ovakvu inferiornost danasnjih igraca na mrezi u poredjenju sa nekadasnjim velikanima... Ovo je presmijesno!
Sinner stize neku skracenu na mrezi, ali ne da je stize na udarac, nego na penal. Stize je nedje u visini kuka, idealno, moze da bira dje ce da je skrati, da Karlos nos slomi da je stigne.. ili mozda da je napadne iz sve snage, ima loptica visinu za to..
Ali jok.. on salje lagaaaanu lopticu Karlosu na reket. Nista mi nije jasno.. Stefan Edberg je jezik odgrizao gledajuci ovo. I onda, naravno, tako laganu lopticu Karlos pretvara u savrsen lob i.. cao-zdrao!
Kakav tenkre...
Od kad je Djokovic zavrsio ne znam ni dokle se stiglo na RG i kakva je situacija.
Kad se Djokovic penzionise - Tenis ce biti za mene proslost.
prvo je Sinner vrnuo brejk odma' i nije dozvolio Carlosu da 'utekne' onda spasio par brejk lopti. u one dvije je dobro zatega po BHu. nakon toga pravi brejk ponovo i dosta se stabilizovao. izgledao je vrlo izgubljeno i nervozno na terenu
E ako znam kako Sinner uze ovaj set, jos rezultatski 6:3 iako ga igrase sat vremena.
Mislim da ovo mora otic u peti set, nije Sinner napravio neku razliku, al je onaj gejm svoj je spasio i ispade prekretnica u set.
Da, da... S tim sto ja mislim da on moze mnogo bolje. Sinner je zlo jedno od igraca...
Mislim, servira za set i otvara gem sa duplom servis greskom. Pa.. poseeri se, veseli se...
Ali cim zaigra kako umije, Karlosu ispada reket iz rukaH.
na brejk loptama se nije prepao, no je napadao iako nije bio ni blizu svoje igre. to cijenim, nije čekao neku eventualnu grešku Carlosa no je sam odlučivao
ako misli Alcaraz da dobije ovaj meč mora opet Sinnera da odvuče malo od baselinea. ovako mu dozvoljava da FH diktira tempo igre i meča a to Sinneru itekako odgovara
Koliko je Sinner metiljav na mrezi, ovo nisu istine. Metiljav, prava rijec.. slabasan, nejak,.. metiljav...
Opet on laganom lopticom na mrezi hoce da nadmudri Alkaraza. Jel on normalan, zna li on da je Alkaraz najbrzi na turu?? Boze...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks