Meni je najjace sto su navijaci Partizana u tripu da imamo nesto protiv Zeljka, iskreno ja bih volio da ostane sto duze moze pa makar u naredne 3 godine uzeo jos jednu Aba ligu, posle svake utakmice se zali covjek na sudije i ako je jasno svima da mu igraci igraju sa bolom u predjelu genitalija, sinoc kad su sudije bile na njihovoj strani i to debelo poceo je da spominje Evroligu opet, ali eto cinjenica da je osvojio 9 Evroligi mu daje za pravo da se sprda ljudima sa glavom, inace svaki iole ozbiljniji trener bi trebalo da da prizna krivicu ili da covjek skapira da je njegovo vrijeme proslo...
Forever young, i want to be forever young
Ja rekoh da prećeruje.
Ali rasprava sa vama ne stvarno uzaludna. Pa jebote Čović daje saopštenje da ne garantuje bezbjednost sudijama. Znači odmahnpaole toga je mogao katanac na takvu ligu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ali, nesrećni Tegi
Uzima snimak iz ugla koji ne daje pravu sliku. Kakva sramota od ostrašćenog nazovi novinara.
nema što Tegi. u drugom poluvremenu, bilo je minimum po dvije slične situacije na oba kraja terena dje nisu sudjeni faulovi u napadu baš očigledni. i ono se sudi. opet bi Zvezda imala napad za pobjedu i možda bi dobili svakako meč, al treba reći kako stoje stvari
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kaboklo kod Čovićevaca.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Izvor ?
Gidra produzio.. Kao da su mene pitali
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Teško može Czv noćas bez Jaga ne znam kakav je Nedovic.
Edit -> katastrofa.
https://www.mozzartsport.com/kosarka...igament/483975
Last edited by Biznismen Podgorica; 05-06-24 at 17:47.
prekinuše li ovo meč radi vrijedjanja ćokija i vučića? @Isak
Samo Čovića.
Toeste veke.
Igraci Czv zbog gadjanja.
Što se uradi nocas.
Ima ovo da se nastavi sjutra.![]()
Kada se vrijeđa Obradović sve normalno , nema prekida meča.
Kada se vrijeđa udbaško ***** onda se prekida meč.
Toliko o Vučićevoj Srbiji.
HaHaHaHaHaHa igrači Czv se vratili na zagrijavanje.![]()
Registrovati službenim rezultatom i da se završava cirkus.
prvo rekli da se igra sjutra, ljudi pošli i sad se vratite ili ide službeni
kakva Sjeverna Koreja od države![]()
Sjeverna Koreja je demokratija za Srbiju.
Slazem se sto se demokratije tice, ali isto tako
Da klub kaze da nece da igra jer mu ne daju navijaci i da se kaze naravno kako da ne samo recite kad bi vam odgovaralo da se nastavi hocete jednu tresnjicu na vrhu uz toovakav otvoren rat ka Velikom mocnom nažalost moze se zavrsiti na 1 nacin i ide k tome...
Satelitski resiveri/oprema
Zatvori neko temu, a ja se već raspisao bio. Pa kad sam se već mučio.
@outline se nekad zanese, ne zamjeri mu, nije iz loše namjere.Neka vam rasprava, ne mogu vas opet miriti.
Ali @technus , priznaj jedno, od kad je slina od Čovića, sa zaleđem u liku Vučića, ušla u košarku sve je postalo sprdnja. Bilo je i ranije svega, ali ovaj nivo nikada. Sve su to interesi, naravno, boli Q i Čovića i Ostoju za nas i naše mišljenje, ali je ovo što navedoh gore evidentno. Razumijem i ja da vi kao navijači Zvijezde ne možete protiv nje i logično da je "mržnja" prema Partizanu ili ti ljubav prema Zvijezdi jača od Čovića, ali treba biti realan. Jer sve ovo što Čović radi neće na dobro da izađe. Može samo neki klinac za 20, 30 godina da kaže eeee mi imamo niz od 7, 10, 15 (dobro, ovo teško) pobjeda u nizu. Ali ovo neće na dobro, kao što Vučić neće dobro donijeti Srbiji, tako ni Čović (i pored ovih pobjeda i titula) neće donijeti Dobor Zvijezdi. Jer će jednom ovo da stane. A šta onda!
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vidi, iznio sam ja odje x puta mišlje je o Čoviću, teška je to splačina i manipulator, samo što svo to muljanje u košarci nije on donio, bilo je to odavno samo što kažeš on ga je izdiga na veći nivo, a evo ni ovi iz KKP mu od Vujoševića, pa do danas ne ostaju dužni.
Svaka medalja ima 2 strane
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks