Ne, nije isto, ovo je u suštini kad pošto-poto želiš da budeš u centru pažnje pa se prosereš pošteno...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ne, nije isto, ovo je u suštini kad pošto-poto želiš da budeš u centru pažnje pa se prosereš pošteno...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Zlatilo se vrijeme kad je kamera koštala nekoliko prosječnih plata i kad se i to što se snimilo moglo gledat samo kod sebe kući na tv sa katodnom cijevi sa ekranom od maksimum 60 centi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
"Ljubo Ljubo, gumu su nam lose."
"Pa vidji, meni je moji zivot najmiliji. Ne sjekiraj se ti slobodno."
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Preminuo crnogorski diplomata Miljan Mugoša
Ministarstvo vanjskih poslova (MVP) saopštilo je danas da je u 44. godini preminuo crnogorski diplomata Miljan Mugoša.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-miljan-mugosa
Ne znam za zeta, ali poznato je da je sin Duška Markovića 2016 godine dobio otpremninu od Montenegro Airlinesa, a potom ga je tata prosledio u SMATS (Kontrola letenja Srbije i Crne Gore).
Ne znam odakle ti da tamo plate daje nekakva evropska organizacija. Vjerovatno misliš na Eurocontrol.
Eurocontrol je blagajnik koji sakuplja uplate od svih avioprevoznika u Evropi za takse, odnosno rutne naknade...a potom sve to rasporedjuje po državama (odnosno tim državnim agencijama) u zavisnosti od broja preleta preko odredjene teritorije.
Znači, to je državna agencija koja ubira državne takse.
A kolike su tamo plate, trebalo bi da po zakonu odredjuje onaj ko je osnovao tu agenciju. To jest, vlada Srbije i vlada Crne Gore preko svojih organa upravljanje.
Medjutim u praksi, u svim tim državnim agencijama stvari očigledno funkionišu drugačije. Kao recimo, u Agenciji za sprječavanje korupcije, gdje Jelena Perović sa upravnim odborom donese statut agencije i onda oni sami odredjuju svoje prihode.
Što se Duška Markovića i njegove nove stranke tiče, ne zna se još koji je motiv razlaza. Može biti neka svadja, ali vjerovatno je u pitanju pokušaj nekog taktičkog manevra.
Saznaće se iz narativa nove partije. Valjda će morati reći nešto na temu "zbog čega smo se razišli". Ako to bude kako kažu "plišani razlaz" i ne bude baš nikakvog otklona od DPS-a....onda je to klasično prodavanje "mu.da za bubrege".
Može biti da je eskaliralo na relaciji Mojkovački i Grand klan. Aktuelno.me (čitaj Ćoćo Bećirović) nisu mogli sakriti zluradost zbog hapšenja Katnića i Lazovića.
A mozda covjek ne moze da zivi od penzije ko svi... a jedini dobar biznis je politicka partija a vec ima i fakultet poznaje materiju i ima biracko tijelo... sto da ne ... a ne no ce orezuje vocke....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
E ovo je demokratija...
https://www.vijesti.me/svijet/globus...nje-netanjahua
lele, zaustavlja ih policija i cujes ‘molim vas pustite nas da prodjemo…ali bred pit AHAHAHA hilariuos.
pa ih covjek zaustavlja i moli da prekinu a oni nastavljaju, pa opet izlazi i govori da je dosao u nasu drzavu i da ga bukvalno ceraju, da mu zagorcavaju boravak da mu se ne ostaje…nista one, nemaju kapaciteta da shvate koliko je to ruzno, jadno.
Greote, kakvi pileci mozgovi ili sto bi jedno dijete od par godina reklo: polu mozak polu paradajz.![]()
To vam je gospodo Dusko Knezevic ... pa razmisliye ...
Dusko je ista fela (ako ne i gora) kao i Milo & Co, samo sto je malo pametniji bio pa sve biljezio i snimao, pa sad moze da trguje sa tuziocima oko slobode u zamjenu da progovori...
Sve? Prije će bit da je ispucao sve što je imao snimljeno i da to što je ispucao koristi za blef kojim pritiska one koji su dovoljno moćni da mu pomognu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Novo dno dna.
Apelacioni sud ukinuo presudu kojom je Šarac osuđen na zatvor zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Gazdić
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...oginula-gazdic
Sent from my iPhone using Tapatalk
apelacioni sud nastavlja da ponižava žrtve. kakvi ljudski odroni sjede tamo, primaju masne plate i rade ovo
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Не стидите се матице људи!
Вучић: На Сабор биће позвани представници Срба из Црне Горе и других држава, барем они који се не стиде матице
https://www.in4s.net/vucic-na-sabor-...-stide-matice/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
svaki normalni Srbi se stidi i prezire sns
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
....Apelacionog suda su dodali da u prvostepenom postupku nije razjašnjeno koji je od propusta u radnjama optuženog u uzročnoj vezi sa nastankom predmetne saobraćajne nezgode, kao i da nisu dati razlozi zbog kojih nisu prihvaćena dva nalaza vještaka saobraćajne struke, već treći na osnovu kojeg prvostepeni sud utvrđuje odlučne činjenice u pogledu postojanja krivičnog djela i krivice optuženog.
Takođe poručuju da nisu dati razlozi koji se tiču činjenice da se predmetna saobraćajna nezgoda desila na raskrsnici koja je regulisana svjetlosnom saobraćajnom signalizacijom.
Apelacioni sud je naložio prvostepenom sudu da u ponovljenom postupku otkloni bitne povrede, nakon čega će biti u mogućnosti da donese novu i na zakonu zasnovanu presudu. Navedeno rješenje Apelacionog suda Crne Gore sa bližim razlozima biće objavljeno na internet stranici Apelacionog suda", zaključuje se u saopštenju.
Love, peace and respect.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks