Firmarinu placa lokalnoj samoupravi, skupstini etaznih vlasnika moze placati naknadu za koriscenje zajednicke imovine ako se tako sporazumiju, uobicajeno neki simbolican iznos u zavisnosti od dimenzija reklame
Sent from my iPhone using Tapatalk
kakvo placanje? saglasnost stanara se nosi u sekretarijat za komunalne poslove i saobracaj i njima se placa taksa
nothing comes from violence and nothing ever could
Firmarinu placa lokalnoj samoupravi, skupstini etaznih vlasnika moze placati naknadu za koriscenje zajednicke imovine ako se tako sporazumiju, uobicajeno neki simbolican iznos u zavisnosti od dimenzija reklame
jeste, kao sto je slucaj sa bastom (ako je zemljiste investitora) za koju, kao i za reklamu, treba da se obrate sekretarijatu koji izlazi na teren
Rentiras mu prostor za firmu i reklamu, nesto slicno kao marketing management
Ko je u Budvi nadlezan za sledeci problem: lik je nelegalno sagradio objekat koji se naslanja na moju zgradu (ne mogu da kacim sliku, ali bukvalno 3 bambija za originalnost dje je uspio da se ugura) i to pravi problem jer krov njegovog objekta nije dobro uradjen, pa se sva voda od kise sliva na jednu stranu i pravi bas veliku stetu na fasadi i u stanovima u prizemlju. Probali da dodjemo do vlasnika, ostavljali poruke, bezuspjesno. Objekat je sigurno nelegalan, jer mi je nevjerovatno da bi neko dao dozvolu za tako nesto. Koga da kontaktiramo, komunalnu, gradjevinsku inspekciju ili nekog treceg?
Da ti ja kazem - niko. Lik je sagradio garažu tik do ulice na mjestu gdje zaklanja pregled u krivini tako da svaki dan maltene izaziva udese i još je onemogućio odliv vode sa asfalta nasipanjem šljake iznad nivoa ulice pa se cijelo jezero pravi na tom mjestu i -ništa.
Napravite nadstresnicu sa vase strane i vratite vodu ğovnimć...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koja je agencija trenutno za preporuku u PG?
Prethodna Akvila nam je otkazala bez obavjestenja, ko zna sta sve napravila od propusta itd. Ko moze da je tuzi? Nova agencija ili?
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
dobra ti je super clean i ulazi m.d.
Daj ne sprdaj se. 25e satnica cistacici? Ulaz moze uglancati za sat vremena. A na stranu to sto ga samo prelete, pola ne ociste. I npr uzme 3 zgrade samo i sve ih zavrsi za 3 sata i uzme 75 eur, pomnozi to sa 25 radnih dana, dakle oko 1800e plata za 3h dnevno rada, neka bude 4? Pa doktor hirurg nema tu platu u kbc ako nema neke operacije prekovremeno itd
Nadjite nekog da cisti dva sata, kupite hemije, krpe, dzogere…uglavnom sami odrzavajte sebi ulaz.
toj osobi platite 5 eura za ciscenje 2 sata jer joj je satnica od 2.50 sasvim dovoljno.
Prvo moramo imati zakonski skupstinu stanara, a drugo ne pada mi na pamet da npr mi ucestvujemo, a samo neke komsije hoce, ostali ne. Ovako svi placamo i to je to.
Prava cistacica se teleportuje iz svoje kuce u ulaz koji cisti (bez troska transporta) i ima neograniceno hemije i opreme za ciscenje.
kao u crkvu, koliko para imas da ostavis, u redu je.
Ih kad krov krene da prokisnjava ili popucaju odvodne cijeve.... onda treba naci majstorw za 2.5 eura po satu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks