Gdje imaju da se kupe/naruce najobicnije pamucne jednobojne majice kratkih rukava? Za kucu i oko kuce, nista fensi, slim i gucci
Gdje imaju da se kupe/naruce najobicnije pamucne jednobojne majice kratkih rukava? Za kucu i oko kuce, nista fensi, slim i gucci
Ja sam narucio iz US CK su ove ali po 1-2$, potkosulje sto bi se reklo, ovdje taj kvalitet nisam nigdje sretao, bilo je ja mislim u bershku nesto slicno ali po 7-8e...
Sent from my iPhone using Tapatalk
kod nas jedino sam poluzadovoljan sa majicama u ovs-u.preskupe su,stoji,ali ima ponekad polukrštenih dizajna i kvalitet je 6/10.kad odem van tražim fruit of loom
U Njujorker ih imaš, standardna cijena 5-6€, ali su redovno snižene na 3-4.
#fakenews
Kapriol sam ja uzeo u Okov davno, 3 majice u pakovanje, e one su bile bas dobre. Ali poslije par godina uzmem opet, ni slične onima od ranije, baš slabiji kvalitet. I uvijek kad sam u okov pogledam da nemaju opet onu stariju seriju, ali nista
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Kapriol sam prosle godine uzeo pak od 3, posle prvog pranja su mi do pupka bile. U sirinu iste ostale u duzinu se skupile sigurno 10cm.
dje i kako do izopropil alkohola?
jok,nista apoteke,kozmetiksi i sl,nema ni mjesavina (sljakalo bi mi i 50/50 sa destilovanom vodom).jedino kernel ima kao neke maramice sa toboz 70 posto izopropila,sto mi ne sljaka a zaista da cijedim iz maramica...
Ko radi tapacirung na auta (kroviste i vrata)?
U okov su bile dobre pamuk/sintetika majice, pamucne su mi se skupljale poslije prvog pranja.
U Waikiki imas isto pamucne ili kombinacija pamuk-poliester
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
ja sam u tuze uzimao, prije dvije godine. tad sam bijele samo našao, čule nisu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E da, imaju kod onih iza pasarele na Zabjelo. Profi tekstil za štampu i uniforme.
bio u kozmetiks,ne samo da nema nego nemaju više ni onih jačih klinera za šminku koji su najčešče bili dilutat izopropila i destilovane vode sa bojom i mirisom,i to bi mi odradilo posao.
ti misliš vrv na etil alkohol,meni treba izopropil,etil sem što iza sebe ostavlja tragove mnogo je slabiji razređivač od izopropila.
Pogledaj da nema u Hemko.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
isao i tom logikom,rekao curi ne prosim milostinju,naplati ti meni litar i 15e ili pola litra samo da i to ne dovlacim iz srbistana i ma kakvi,nece da cuju.
hemko ima neki dilutat od 30 posto,evo cekam da srecna mi slika sastojke,pakovanje 750ml nesto smijesno,sa kakvim glupostima se ja patim i dje ja zivim...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks