Originally Posted by
Dutch
U Okov radnicima odbiju od plate sto fali, i to svima zajedno, nebitno cija je greska, dal je to zavrsilo u drugom objektu isl. I onda radnici taj artikal ne skidaju sa stanja isl. U Dg su skoro 3-4x uzastopno radili popis jer im se ne poklapa stanje

. Nemaju radnika ni za svakodnevne obaveze i oni rade popis 15tak dana i usput treba normalno prodaja da funkcionise, kako da ne.
Okov je raspad! Prije Nove godine sam na nekoj akciji on line kupila, tj htjela da kupim tanjire, neki servis poprilicno snizen, i divnoga dezena za moj ukus, narucim to preko sajta ima na stanju, sve ok...
Platim on line i sve uredno....svi razumni rokovi su prosli, niko nista, te ja ne bEjah lEnja, poslah pismo....vrlo neljubazno odgovoriše....i to kao da nije njihova greška no ka da sam ja pogriješila što sam poručila i plus mi vele da odem u Blok V u Bazar i da tamo VIDIM što je sa tim....baš sam se najutila i naravno pošla sam tamo, oni su mi ladno rekli da toga odavno nema, a kako, ali toga nema, isto kao da sam ja izmislila nacin da to porucim....uglavnom, muke....jedva smo se raskrstili i ne sjecam se jesam li vratila pare ili nesto kupila drugo...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks