Ima smisla, vidi se da si inteligentan i da razmišalj "out of the box" što se kaže, samo tako nastavi.
A shto si mislio,da sam ćurka?
Vidish da ti se ne javlja vishe,ne jebe 2%,zavrshio posao i otishao na druga vrata,cao zdravo.
...
Nema veze, imam ja dosta para, zvaću drugog.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Mašina za sušenje Candy,4,5 godine stara,od skoro neće da osuši veš do kraja.95% je žena koristi za bijeli veš i uvjek isti program i na njemu podesi položaj (simbol"sunce") na najviši stepen isušenosti(ima i dva niža:simbol "ofinger" i simbol "ormar").Mašina završi mnogo ranije nego inače ali je veš polusuv?!Redovno se čiste filter i kondezator.
Ima li ona neki senzor vlage na osnovu kojeg odredi koji je stepen isušenosti i tada stane?
Ako ima je li ga ko mijenjao sam i koliko otprilike košta?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Mislim da je @BiTrAtE imao sličan problem. Koliko se sjećam zaprljan izmjenjivač. Htjedoh i prije neki dan da ti odgovorim ali zaboravih
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ooo daa, kondezatornaporan dan na poslu.
E ne znam onda, to mi pade na pamet. Čini mi se da je Bit sa tim riješio problem.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A ove novije masine imaju senzore vlaznosti ,pretezno su kada se otvore vrata u bubanj odmah dolje pri vratima . Moze biti zaprljan amoze biti i da je otiso .
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Imate li preporuku za nekog ko zna da popravi risiver od kablovske TV?
Zvao sam u T -com i oni kažu da nemaju servis već će instalateri doći i staviti novi,
ali ja ne želim ova nova kineska smeća več upravo ovaj koji koristim 8-9 god i koji je sjajan,
i pri tom ima odličan Hard disk i svašta nešto snimljeno na njemu.
Struja i napajanje radi,...ali se neki Bag desio oko paljenja...
Dje mogu da nadjem onu zelenu mrezu ili vjestacko bilje ono za ograde?
Kips, okov, cerovo dosta skupo s obzirom da mi ga treba dosta...plus mi ne odgovara bas dimenzijama
Centrometal probaj, kad sam uzimao tamo je bio najbolji omjer cijena/kvalitet.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Može li preporuka za kupovinu klime inverter 18 koristila bi se za grijanje i hlađenje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vivax Aeri bez greske https://tehnomax.me/bijela-tehnika/i...8ch50aeri.html
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Može li mi neko pomoći, želio bih da napravim određenu stvar koja će imati određenu strukturu dimenzija otprilike dužine metar i širine pola metra. Ne mora to da bude baš čvrsto, pa me interesuje što mogu da iskoristim za tako nešto, ima li možda negdje da se kupi ona šperploča pa da se eventualno ona iskorisiti i zakuca ekserima ili postoji neko jednostavnije rješenje po pitanju materijala i načina povezivanja?
Moze.....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pogledaj ovdje https://maps.app.goo.gl/kUkYpqwThxUnubft5?g_st=ic
Ja sam skoro kod njih uzimao , bio je bas dosta vrsta i sve na metrazu . Ne znam jel gore dobar link ali se nalaze tacno kod pasarele na zabjelo
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks