Odje bi ja drzao policajca do 14 do 16 svaki dan da regulise saobracaj
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pat pozicija...
Odje bi ja drzao policajca do 14 do 16 svaki dan da regulise saobracaj
Ja sam siguran da je % vozaca koji u tim situacijama ne ulaze u raskrsnicu jednocifren. I to je optimisticno jer podrazumijeva da ih je mozda i blizu 10% a iskreno cisto sumnjam.
Vecina ulazi i kroz 'rano crveno' a ne kroz (treptuce) zeleno.
Situacija ce samo gora bit' i sve cemo blizi bit' Indiji, Pakistanu i Sri Lanci, do onog trenutka kad nadlezni ne kazu "dosta je" a po svemu sudeci, daleko smo od toga.
--------------------------
Do Not Disturb.
Problem je sto i ako neko ne krene ce ga obici njih 3-4 i zatvorit raskrsnicu...
nebrojano puta mi se desilo da ja stojim prvi na semaforu u pravcu prema hramu i upali mi se zeleno (dakle uvelike je crveno ovima sto idu od tolosa/grada), ali
po 4-5-10 auta za svaki slucaj ukrka kroz crveno i stane na sred raskrsnice i blokira mene koji bi pravo da idem
isto je i redovna pojava na svaku neregulisanu raskrsnicu/prikljucenje - ljudi ne umiju naucit da ako je kolona ne smiju da stanu u raskrsnicu i blokiraju saobracaj... kad se zaustavis tim 5m ranije i cekas oni iza tebe sviraju i taman oce glavu da ti lome iako svakako stojimo
broj vozaca koji toliko pazi se ne mjeri vise procentima no promilima strah me...
Što radi ova Dacia u suprotnoj traci?
Na ulicama Podgorice od utorka, 4. juna patroliraće biciklističke patrole Službe komunalne policije
Vršilac dužnosti načelnika Službe komunalne policije Radenko Radenović navodi da će startovati tri ekipe, a kasnije će im se pridružiti još tri.
"Imaćemo šest biciklističkih patrola koje će obilaziti parkove, zelene površine i mjesta gdje je prisutna vanpijačna prodaja. Patrole će startovati od utorka i biće raspoređeni po rejonima. Neki će biti u centru grada, neke na Starom aerodromu, Zagoriču, Gornjoj Gorici, Donjoj Gorici", kaže Radenović.
Radenović navodi da će sa biciklističkim patrolama mobilnost biti veća.
"Patrole će na ulicama biti dok ne počne hladnije vrijeme, do kraja novembra. Komunalni policajci će sankcionisati građane koji se nepropisno parkiraju, odlažu otpad na nepropisan način. Mi smo u komunikaciji sa Upravom za ispekcijske poslove i ukoliko bude potrebno pozivaćemo i njihove inspektore da izađu na teren. Poručio bih građanima da vode računa da se ne parkiraju nepropisno, da vode računa gdje odlažu otpad kako bi izbjegli sankcije. Kazna za zauzimanje zelene površine je 100 eura", poručio je Radenović.
On dodaje da svakodnevno obilaze izletišta Goricu i Ljubović u susret ljetnjoj požarnoj sezoni.
Pa jesu li ovi biciklisti zaduzeni za npr nepropisno parkirane kod limenke? Ili ne daj boze rimski trg ulaz u oarking iza, ulica dzordza vasingtona ne daj boze, da ne spominjem stari aerodrom tehhomax ludilo ili su samo za ove sto ce da kupe krtolu oko pjace ili sacekaju red kod ljujkovica... i slicno
Jesi li naoruzane te 'biciklisticke patrole' ili ce bit' polomljenih bicikala na prodaju uskoro?
Do Not Disturb.
zabrinjavajuće veliki broj vozača prolazi kroz čisto crveno u zadnje vrijeme, znači ne prođe dan a da ih bar petoro ne uleti
srećom su se ljudi izgleda navikli pa paze na budale iako im je zeleno, možda bi najbezbjednije bilo skroz ugasit semafore nije to za telad
She is only here to annoy herself!
Jutarnja mentalna gimnastika: navesti tri ulice u Podgorici koje su duze od 50 metara a da nemaju instaliran "lezeci"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zaniam me hoće li ovi biciklisti kažnjavate ove u Džordža Vašingotona što piju kafu (teška rabota) ili nekoga ko je parkirao na neku pješčinu koju ini zovu zelena površina.
Dje ga nema od Starog, a da prije semafora? Ako mislis na bulevar
U Podgorici oko 90 hiljada vozila.
Podgorica raspolaže sa oko 7.000 parking mjesta, kazali su za Gradsku iz Parking servisa.
https://www.portalanalitika.me/clana...parking-mjesta
pa eto ti ležeći na bulevar put bloka 6
She is only here to annoy herself!
Od svih tih onaj kod Stanka Radonjica je najnepotrebniji, ne sjecam se ikad udesa tu (osim onamo kod Ogija) ali onaj sto su stavili jos prije tog lezeceg je kriminalan, visok i bubrege ti razvali a na bulevar nikad guzve nije bilo od kad je otvoren
Da bar prave ležeće koje možeš sa 30 da pređeš bez problema pa ih i neka, a ne ovi što i kičmu i auto razvališ. Osim ako se kao Takumi ne zaustaviš ispred ležećeg
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks