Na koji su način povezani nalozi, kako mogu izaći iz familije? Da li vidimo jedni drugima šta slušamo? Da li se na godišnjem nivou uplaćuje?
Ima li nas nekoliko da uzmemo zajedno Spotify Premium Family 9€ je za 6 nas, odnosno po 1.5€ svakog košta.
Ako ima zainteresovanih pošaljite PM.
In God We Trust
Na koji su način povezani nalozi, kako mogu izaći iz familije? Da li vidimo jedni drugima šta slušamo? Da li se na godišnjem nivou uplaćuje?
Uzeo bih ja , javi ako se skupite
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I ja bih uzeo, moj ističe za koji mjesec ako može da se uskoci tu sam...
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Moze li se završiti youtube premium. Izvinjavam se sto upadam.
Послато са 2312DRA50G помоћу Тапатока
I ja sam zainteresovan za YT premium, ajde da se skupimo. Samo recite kako to sve ide i sto treba.
https://www.instagram.com/stories/pr...9keWNzNGI3NQ==
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
racunajte i mene za to jedno mjesto za spotifaj
Uskacem i ja kao 6ti jel ?![]()
Zainteresovan sam i za ytube premium, ako neko bude za porodicni paket.
Još 2 mjesta slobodna, ko je zainteresovan neka pošalje broj na PM.
In God We Trust
Šaljem pm.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
ja sam prije skoro god skinuo na tel krekovanu verziju i radi odlicno bez stekanja... u pitanju premium verzija.
Potraziti na google spotify premium apk crack
Malo je ljudi kao sto je COVJEK
Koristio sam i ja to do sad, ali ne radi spotify na android auto sa krekovanom verzijom.
cijena u family paket po 1.5e mjesecno je smijesna da bi se cimao sa krekovanom (a na iphone ne moze krekovana). Sad je esspreso 1.5e na vecinu mjesta po gradu![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja sam se prijavio u grupu, samo da mi istekne godišnja pretplata...
Za 1.5e mjesečno neću da razmišljam.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ja nisam imao instaliranu aplikaciju i prilikom registracije sam mi je prepoznao Norvesku kao zemlju da se tu trenutno nalazim, iako sam bio u Juznu Afriku. Nije bilo opcije da se preko telefona ili pc-a promjeni to pa samim tim nisam mogao ni ubaciti adresu koju su napravili za porodicni paket. Mogao sam samo adrese u Norway, tako da sam otpao kao clan porodice![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks