Kakav mec je ono bio sa Muzetijem, sto je ono... Meni se nekako cinilo da Novak ne spusta nogu s gasa tokom cijelog meca, vec je Lorenco bio taj koji je oscilirao i zbog toga izgubio. Pa cak i u trecem seti, dje je Nole izgubio 6:2, cinilo mi se da nista nije mijenjao, vec ono sto je Muzeti igrao u tom dijelu meca, ono... ono nisu istine! Sta je on sve cupao iz mrtvih, i neka to, no ih svaku vracao taaako nezgodno, ono.. ja rijeci nemam za ono. Kao protiv vintage Federera da je Nole igrao. Original. Kad gledas igraca sa jednorucnim bekendom, ali kojem SVE ide. Poezija. A Nole, kao i u proslom mecu, tokom cijelog meca kao da ne zna za gresku sa forhenda. Ma, ni sa bekenda, ali odje, na sljaci, dolazi do izrazaja njegov forhend, najvise on upada u oci. Jer ga forsira, nema on tijelo da generise snagu udarca, tako da mora da napada sa tim sto ima. Defanziva ga bukvalno nidje nece odvesti protiv ovakvih ludaka. Zato se izvlaci na forhend kad god stigne, ali ih i salje.. brate, kakvih tu uglova ima. Bas osjeca lopticu. Ako zadrzi ovakav fokus, bice mnogo cupavo njegovim protivnicima, taman kao da je u svom prajmu.
Last edited by ovizionizi; 02-06-24 at 09:21.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bookmarks