Bači ga slow rocki 2 puta u počutku lol, kakav uvod ccc.
Svaki strim popuca.. Kakav pocetak auuu
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Bači ga slow rocki 2 puta u počutku lol, kakav uvod ccc.
Ali izbi ga stole u parteru![]()
Kakav meč😅
E zamalo mu se ovaj usra u karijeru
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stole je mnogo rizikovao što je prihvatio ovaj meč, i zamalo mu se obilo o glavi...
Naplatio je ne brini.
Zivo me interesuje koliko je prodato PPV...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://strims.in/fight/WilderZhang.php
Link za boks
Hrga popi dobre batine
Kakav nerad nogama od obojice. Stand and bang i bez kondicije od trece runde i bez ikakvog znaka na licu britanca a koliko ga puta čisto pogodi. Prevelik jezik i samopouzdanje za nekog ko je imao jednu pravu borbu sa diskutabilnim ishodom.
A rek ugasi ovu boksersku prevaricu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bronze Bomber veli 🤣
Je li UFC 302 jutros?
Strickland - Costa je ubjedljivo najdosadniji meč u istoriji UFC.
Makhachev - Poirier STRAŠAN meč. Oduševio me Dustin, čak je bio i blizu pobjede, ali Dagestanac je životinja prava.
Moram priznati da mi nije jasna ova taktika Makačeva, đe se bori sa Dustinom tamo đe je Dustin najbolji, mjesto da ide linijom manjeg otpora, ali svejedno ga je dobio.
Izgleda da je to to to se tiče karijere za Dustina
U četvrtoj i petoj mu je zadao dosta udaraca, pogotovo u tijelo. Prećerah da je bio blizu pobjede, ali eto u odnosu na druge protivnike se dobro držaoOvakvi mečevi tek pokažu kakva je zvijer bio Khabib, on se nije pošteno oznojio protiv mlađeg i spremnijeg Dustina.
Kad sad nesto pogledam, dobro je da je strickland izgubio pojas, jer je dosadan samo tako u oktagonu.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Eo kako su bodovali islam vs dustin
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Ovo je prečudno kako su ovaj Eric Colon i Chris Lee dali drugu rundu Dustin-u, a Makhachev je bio dosta bolji od Dustin-a u toj rundi, dok recimo ;etvrtu rundu je ovaj Eric Colon dao Islamu a djelovalo je kao da je Dustin bio malo bolji u četvrtoj rundi, malo mi je ovo presmiješno, mada što jes jes, ja nisam sudija...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks