Ćerkica mi ide za Bosnu na neko takmičenje. Ima onaj pripejd 066 Voli/Telekom. Šta da uradim a da ima net u Bosni? Osim da platim naravno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ćerkica mi ide za Bosnu na neko takmičenje. Ima onaj pripejd 066 Voli/Telekom. Šta da uradim a da ima net u Bosni? Osim da platim naravno.
Neka uzme tamo neku karticu bosansku pripejd.
Znam da Telenor u okviru svojih postpejd paketa ima neke besplatne roaming gigabajte za Zapadni Balkan, ne znam za ostale provajdere. Tipa par gigabajta mjesečno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nema rominga kroz bosnu, alb, srb
Koristite iste kartice
Od kada je ukinuto plaćanje roaminga internet je ,,nemoguća misija” (uglavnom sam u Srbiji i BiH sa karticama ,,one” i ,,t-mobile”) tako da je jedina opcija ,,wi-fi” ili kartica domaćina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni je mtel normalno radio kad sam skoro u Trebinju bio. A Telekom je stekao proslog ljeta(posle toga sam promijenio operatera). I inace mi je Telekom.vazda pravio.problem kad su "besplatne" varijante u pitanju.
Ja koristim One i Telekom u Bosni i Srbiji.
Bez problema, osim što imam neki smiješan paket od par Gigabajta. Ali za krizne situacije sasvim dovoljno.
Brzine su sasvim ok, sve je podešeno na automatski.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Radi i meni na 69 bez problema, nego je ovo 066 neki paket preko Volia što je uzela gospođa pa...
Meni 067 radi bez greške u AL, MK, BA, RS
Vjerovatno za 066 moras da aktiviras/platis roming ili ti "VIP roaming karte".
https://kompanija.voli.me/volim-pripejd-066/
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Jedini problem sa tim paketima sto sam ja imao jeste da ako ste postpaid i imate limit morate da zovete operatera (mtel i telekom testirano) da vam maknu limit i tek onda vam mogu ukljuciti roming za zapadni balkan. Meni mtel u Albaniji posle skadra nije imao dometa uopste, u Srbiju je radilo sve odlicno
Ajde ljudi preporucite mi jos nekog da radi baterije.
Ovi koje sam kontaktirao kazu da ostavim pa ce mi javiti, ja trazim nekog da sam ja tu kad radi to.
Imamo li kojeg zubara da je ok, sjutra da radi?
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Srdjan radi u blok 068 010801
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Stavih kuci na Ct inverter klimu i skinuh obicnu koju bih da stavim na selo. Imate li koga ko bi dosa to da mi odradi? Selo je izmedju Ct i Pg, na pola sata voznje od Pg..
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
https://www.vijesti.me/zabava/700931...i-osvoji-promo
Zna li neko nešto o rezultatima ovoga. Niđe nema objave dobitnika.
HDL nema svoj sajt, Instagram ne ažuriraju, u radnjama pojma nemaju...
24 dana?
Mi kada pravimo nagradnu igru obrađujemo preko hiljadu računa svaki dan i izvlačimo dobitnika danas za juče...
Kakvo ludilo
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks