Page 52 of 88 FirstFirst ... 24248495051525354555662 ... LastLast
Results 1,276 to 1,300 of 2193

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2024

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Putin voli male dječake.Mislim Litvinjenko je to neđe reka a on ga je zna najbolje.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by VooDooPrle View Post
    Evo opet LBTQ je li moguce da nema neki drugi komentar nego se drzite toga kao pijan plota. Postaje smijesno Je li to odbrana tradiocionalnih vrijednosti koje crkva propagira na celu sa pedofilima?
    To je realna slika zaraćenih strana svidjalo se to vama ili ne ... ne vidim neki drugi kriterijum po kojem bi ih mogao opisati a da svi znaju na koga mislim ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    ...i trovanje polonijumom.

Da,baš treba neko biti teška moralna nakaza da podržava odluke čovjeka koji je drugog čovjeka otrova POLONIJUMOM.

Ili jednostavno treba biti neviđeno glup.
    Zbog mira u sopstvenom biću vjerujem da je ovo drugo.
    A sto se ciniii... Malo vas ostavim, a vi se tako propisno iza*erete... Je li moguce da je ovaj forum postao ovakva kanalizacija? Moralna nakaza, nevidjeno glup.. sta je sledece? Da mi mrtve oca i majku psujete?? Jeste vi normalni, kako pisete to? No, ja ocekujem previse, znajuci da je sve od moderatora i poteklo. ASC, pa Vanja, pa ti.. hijene prave.

Ja mogu da razumijem da ste izgubili razum, jer upravo tako se izrazavaju samo oni koji se s istim ne pitaju. Ali ne mogu da razumijem da administracija, ne da ne sankcionise, nego ohrabruje takvu pisaniju. Naravno, samo s jedne strane. Ja bih davno bio medju banovane s takvim stilom...

Nesto mi se pozivate na demokratiju, a vecih autokrata od vas nema.
    Da vam je, kukalima, da ne postoji niti jedan izvor informacija sa istoka, no sve zapadnu propagandu da gutamo.
    Da vam je, kukalima, da se Tramp ne kandiduje, da ga sabotiraju kako znaju i umiju.. kako bi na kraju ostao samo jedan frontrunner, pa onda serdare-vojvodo...
    Da vam je, isto tako, da odje ne postoji suprotna strana, no da se tapsete po ramenima i sokolite protiv imaginarnih neistomisljenika...

Sta nije u redu s vama, gospodo? Svi drugi su nevidjeno glupi i(li) moralne nakaze ili... Ajde, brate, nastavite niz. Da vidimo dje vodi sve to, kad administracija ne postoji uopste.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Realna slika veli.
    Ništa pšenica,ništa teritorije,ništa svirusiujednoj državi,ništa duginova priča,ništa karaganova obnova sssr-a.

Nego,muški koji vole muške.ANblvBL.

Thanks Thanks Given 
    6,609
    Thanks Thanks Received 
    6,207
    Thanked in
    3,619 Posts

Povecan broj povreda testisa u zenskom sportu...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

6. The Following 2 Users Say Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Tebe pomenula nisam moj post je bio jasan da neko podržava odluke Putina.Tačka.
    Ako si se prepozna tvoja stvar,čak sam mislila u tom trenutku ljude koje znam a ne mislim da su moralne nakaze,niti želim da vjerujem u to no da ih je prokleta propaganda koju upijaju godinama sa kanalizacionih kanala utopila u to.I sve iste matrice te propagande toliko presmiješno mislim bilo bi smiješno da nije tragično.

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    A sto se ciniii... Malo vas ostavim, a vi se tako propisno iza*erete... Je li moguce da je ovaj forum postao ovakva kanalizacija? Moralna nakaza, nevidjeno glup.. sta je sledece? Da mi mrtve oca i majku psujete?? Jeste vi normalni, kako pisete to? No, ja ocekujem previse, znajuci da je sve od moderatora i poteklo. ASC, pa Vanja, pa ti.. hijene prave.

Ja mogu da razumijem da ste izgubili razum, jer upravo tako se izrazavaju samo oni koji se s istim ne pitaju. Ali ne mogu da razumijem da administracija, ne da ne sankcionise, nego ohrabruje takvu pisaniju. Naravno, samo s jedne strane. Ja bih davno bio medju banovane s takvim stilom...

Nesto mi se pozivate na demokratiju, a vecih autokrata od vas nema.
    Da vam je, kukalima, da ne postoji niti jedan izvor informacija sa istoka, no sve zapadnu propagandu da gutamo.
    Da vam je, kukalima, da se Tramp ne kandiduje, da ga sabotiraju kako znaju i umiju.. kako bi na kraju ostao samo jedan frontrunner, pa onda serdare-vojvodo...
    Da vam je, isto tako, da odje ne postoji suprotna strana, no da se tapsete po ramenima i sokolite protiv imaginarnih neistomisljenika...

Sta nije u redu s vama, gospodo? Svi drugi su nevidjeno glupi i(li) moralne nakaze ili... Ajde, brate, nastavite niz. Da vidimo dje vodi sve to, kad administracija ne postoji uopste.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Tebe pomenula nisam
    Ma, neka, molim te.

Da ja sad napisem: "Svi koji podrzavaju Ukrajinu u ovom sukobu su nacisti!", to je ok, a? Mislim, po tvom rezonu, to je ok? Jer, jbg, to je trece lice mnozine.. nije tebi licno..a?

Ne toni dublje!

9. The Following User Says Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Pa reci slobodno to Putin izjavljuje svaki dan i tako i mene čašćava evo me pogađa ka vremenska prognoza.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Takva "retorika" samo vodi jednom mogucem ishodu, da se od foruma napravi smetliste svakakvih gadnih i odvratnih etiketa i kvalifikacija. Ti znas to, ja znam to, svako zna i vidi. Samo tome vodi. Ali tebi i slicnima odgovara takav ambijent. U takvom trulezu najbolje plivate. To je zalosno...

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Viđi recimo da je odavde sve počelo i malo prije toga može bit.

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Evo.. Bar, ASC, Outline, Vanja.. slova jednog o ruskim civilnim zrtvama juce. Ali slooova jednog. I ajde da se oni nisu sjetili, da nisu znali i sl.. nego ih ja podsjecam, imaju li ista da kazu, priznaju li uopste da postoje.. Ma, jok! To se ne pominje. To ne postoji.

Ne bih ja tu nista dir'o, te stoga...

Case Closed!
    Slažem se da je profilisanje bulšit i da smo upali u kaljugu ajde da završimo s ovim tvojim case closed.
    Pokretač svog ovog pakla je predsjednik Rusije tu zaista nema potrebe da se ulazi u prećeranu filozofiju tako da sve žrtve idu na njega.I tebi je Vanja juče postavio onaj link pa nisi komentarisa a to je samo vrh debelog brijega koliko je njemu stalo do sopstvenog stanovništva.

A da nije samo on nego i Evropa koja je dozvolila da takva zvijer,a zvijer kad hraniš ona se ne zasiti naprotiv sve je žednija krvi.Evo gledamo taj horor nažalost.
    Vratimo se na topic.Barem što se mene tiče više namjeru nemam ulaziti u nečije zašto? niti sebe smatram nakvom moralnom gromadom.Nema to veze sa moralom no sa prostom logikom.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

A pusti ti to ko je od svetskih politicara kriv.. jer za ovakvu pljuvacinu odje niko sa strane ne moze biti kriv.

Sad bih ja trebao da kazem: "Onaj ko podrzava lika koji, pred cjelokupnom svjetskom javnoscu, stisnutom pesnicom pozdravlja deklarisanog nacistu iz Drugog svetskog... pa, taj je naaajobicnija splacina, smece, nista roba.." ma, svasta!

Naravno da ne mislim to. A i da mislim, sigurno se ne bih istovarao ovuda poput vas.

Dajte, ljudi, u pamet se, mrcili se...
    Last edited by ovizionizi; 31-05-24 at 10:42.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Nema to veze sa moralom no sa prostom logikom.
    I tebi je prosta logika da npr. Tramp za vrijeme čijeg mandata se na prste ruke mogu izbrojati žrtve ne smije biti kandidat za predsjednika ? Iskren da budem sa tobom i još ponekim sa foruma bih "razgovarao" isključivo preko nišana jer toliku količinu mržnje prema svemu što je normalno nije moguće razumjeti
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Može on da ima Hitlera u svoju spavaću na zid i Mejn Kampf na police ne mjenja činjenicu da je 24.02 izvršen Blitzkrieg (neuspjeli na žalost Moskve) iz Moskve.
    I tu se sva priča na tu temu završava.

Vratimo se na aktere i da,profilisanje je bulšit da rečem još jednom i završim s tim.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

A da, sve je pocelo kad je Rus rekao: "Dosta je bilo!" E, tad sve pocinje... Sve prije toga se ne racuna. Ni djeca, ni starci, ni zene, ni svi civili ruski izginuli u DNR i LNR... "Gorlovka Madona" je izmisljen mit, to je sve podmukla kremljanska propaganda, bre... Ulični sviraci pretuceni jer su pjevali na ruskom, zene su tucene samo jer su govorile na ruskom, taksista koji je zbog ruskog jezika pretucen i upucan u nogu.. to su sve izmisljotine, koje su se gomilale godinama. Ljudi zivi spaljeni u Domu sindikata u Odesi..

Identicno kao sa Srbima na Balkanu. Naravno, Srbi.. najveci monstrumi i koljaci nesrba, coce.. Ali scenario isti. Suprotnoj strani se da zeleno svijetlo za svakakve zlocine i kasapnice, niko ne odgovara, niti ikoga sa zapada zanima... sve dok Srbi (Rusi) ne rijese da se sami obracunaju sa neprijateljem. Eto ih odmah milion vlada i nevladinih, medija i samostalnih izvjestaca.. sve prsti od "dokaza"...

Ma, nije, nego...

Thanks Thanks Given 
    372
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    136 Posts

Do jada ovizi pa da si ti Rus. Skalaj malo.

Ljudska je obaveza biti uz Ukrajinu i tu sva priča prestaje.

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Ne počelo je kad je službenik KGB-a iz pelena samo da se podsjeti da je za vrijeme rušenja berlinskog zida bio u kancelarije štazija,doša na vlast i kako je doša to Rusi znaju.

Onda je lijepo razvio plan prvo tenkovi u Gruziju.Evropa ćuti.Pa okupacija Krima.Evropa ćuti.E sad eto im ga na kućni prag panika.Što se mene tiče takva Evropa je podjednako kriva i ništa oni pomogli nisu Ukrajini koliko su zaslužni za sve ovo.

I da rečem ono popularno,moje mišljenje.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ma, da.. i "Evropska unija nema alternativu."

Sto zapad kaze, to nema alternativu.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Što se mene tiče takva Evropa je podjednako kriva i ništa oni pomogli nisu Ukrajini koliko su zaslužni za sve ovo.

I da rečem ono popularno,moje mišljenje.

Evropa je najvise kriva sto bespogovorno slusa gazdu sa druge strane Antlantika. Tu je Evropa kriva!

Sto je Rusija morala uvijek biti tretirana kao neprijatelj. Ali Evropa vec na svojoj kozi osjeca blagodeti takve "mozga bez" politike.. a tek ce...

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Do jada, kad se već tema nije mogla obesmisliti propagandom ajde da probamo mentalnim cijepanjem.. Sa srećom u oba doma
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

22. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Mikro zajednica u VR glede teme.
    Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Do jada, kad se već tema nije mogla obesmisliti propagandom ajde da probamo mentalnim cijepanjem.. Sa srećom u oba doma
    "Bezbolni" sociološki eksperiment jer u RL je već gadna stvar kad se dođe do onih sa kojima se znaš.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Zato i izdusujete tako brutalno ovuda, jer u RL vam ne bi palo na pamet...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Pa, jesu oni normalni??

Ne znam je li ova genijalna ideja iz uma narkomancine ili nekog drugog genijalca, ali super im je ideja!

Kako bi sprijecili svoje gradjane da pobjegnu od ratnog uzasa, rijesili su da im meso rasture u komade!

Thanks Thanks Given 
    6,609
    Thanks Thanks Received 
    6,207
    Thanked in
    3,619 Posts

Vjerovatno propaganda...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Rekoh generalno je tako glede ove teme nema trika da ljudi nisu imali iskustva te vrste.I sam si rekao da pišeš samo ođe na temu.Možda je to neki fenomen što znam.

Treći put - upadosmo u kaljugu eto i sama sam priznala i u svoje ime i to je dobro da se nauči kako opet ne bi došli do toga.
    I sad da se vratim na temu meni je bilo bitno i to sam zahvaljujući ovom forumu da shvatim zašto čoče neko za koga ne mislim da je išta od navedenog podržava Putinove odluke.Dovelo me do poražavajuće činjenice koliko je propaganda/dezinformacija/hibridni rat moćan.

Balkan je već uveliko u ovom ratu u informacijskom smislu a tu ne mogu da krivim ljude mogu samo aktere koji to čine.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

I sam si rekao da pišeš samo ođe na temu.Možda je to neki fenomen što znam.
    Ma, sta stalno to ponavljas, kad sam rekao da su "serdare-vojvodo" price dosadne. Jer je bila prica o tome koliko uzivo poznajemo ljudi da su za Rusiju/Ukrajinu. To je znacilo da ovih za Ukrajinu skoro i nema ili se zivi ne cuju.

A sa istomisljenicima mi nije toliko zanimljivo...

Page 52 of 88 FirstFirst ... 24248495051525354555662 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)