je li cemu to?
Nađoh u Monteparts, 10e.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Probaću u jedan auto kome prođe skoro 5L atf mjesečno pa javljam
Da ga bar spusti na 1 ili 2L mjesečno biće top
Nece pomoci ni 0.1%
Prema tome, šta da ti kažem?
Što ne repapiraš to?
Zato jer na tom autu treba komplet trap da se sredi i prednji i zadnji komplet sa novim spiralama i amortizerima i ostalim propratnim djelovima, a ovaj vlasnik neće to da radi rasparčano, nego sve najedno, dok skupi djelove.
Pa rekoh da bar malo ublaži curenje
Golf 4
Kod predhodnih vlasnika seljački ćuniran pomoću brusilice kako bi ga spustio naprijed. Pozadi je ipak odriješio kesu pa je stavio Eibach Prokit spirale. Udara na svaki prevoj, imam osjećaj da će šasija sva da se prospe. Trap mu je baš u rasulu, ali motor mu je nekako ostao da valja i ide kao blesav. PD TDI 96kw motor, hibrid turbo i još ponešto, skoro 200ks. Zato je i kupljen realno
Probao prije par godina. Nije loše jer se fino raširi, i žice mu obezbjeđuju stabilnost kada se uvali ispod stakla. Kvalitet, obično, nije bolja strana ovih kišobrana, pa se meni nakon kraćeg vremena odvalila noseća šipka i nakon toga sam kišobran samo mogao da proslijedim na smeće. Takođe pati od istih problema kao i obični kišobrani jer krajevi na žicama nekad se rašiju, i to može da pocijepa i ogrebe nešto unutar auta. Zanimljiv proizvod, ali bačena para po mom mišljenju.
Prije bih preporučio nešto poput ovoga za zaštitu od sunca, mislim da nema ispod, samo treba ubosti pravu dimenziju, i to baš ovakav model sa oprugama duž ivica stakla. Lijepo se uklapa ispod stakla i začas raspakuje/zapakuje.
Last edited by nedjon; 29-05-24 at 12:27.
Ne otvata mi link, moze li obicni link.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €13.13 31% Off | Car Windshield Sun Shade for Toyota Camry 2007-2020 2021 2022 2023 2024 Reflector Sunshade Offers Protection for Car Accessories
https://a.aliexpress.com/_EyuNf71
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
znate li nekog ko moze srediti Pierburgov 2ee elektronski karburator sa golfa 2 ?!
vise iz sentimentalne vrijednosti prema golfu nego li sto on sam vrijedi no aj...
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
Samo Vlada u Zemunu.
On će ti ga najbolje odraditi, samo je problem transport. I ja imam jedan dvogrli od Juga 65 na čekanju.
Posto je prije par dana bila polemika sto neko uzima auto koje ne moze odrzavat itd.. za punjenje klime ovim novojom freonom
Gdje ste provjereno radili dopunu pg,nk,tv,bd sa r1234yf freonom,jedva da mogu 2 servisa sto pune naci a da je provjereno.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Do 130 na sat.
Imaju oni dosta rezerve (ako su montirani kako treba), recimo na mom koferu za motocikl piše maksimalna brzina 110 km/h, kolega je sa istim koferom na autobanu vozio 220 km/h (po brzinomjeru), ali ja lično ne bi pretjerivao i ne bi preko 150 km/h (taj na krovu je izložen većim silama nego ovaj opisani na motociklu).
Takodje treba uzeti u obzir i vremenske uslove. Ako ima vjetra i u kom smjeru duva. Ali ima rezerve, mora, bar svaka kompanija koja se drzi standarda pri proizvodnji. Upravo zbog toga treba uzimati provjerene proizvodjace.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Ja sam u februaru uzeo preko Porse Lizinga sa placa na CT, na firmu. U Porse su ti uslovi sledeci, minimalno ucesce ti je 30%, kamata varira u zavisnosti od boniteta (meni su dali BBB), pretpostavljam da je za fizicka lica drugacije al otprilike oko 9-10% ti je kamata. Ja na 2 god, za auto od 9500e placam 10400. Kasko obavezno. Kada ih kontaktiras oni ti posalju listu placeva sa kojima rade.
Druga opcija za koju sam ja cuo je NLB auto kredit, ne znam kakvi su uslovi itd ali kolko sam cuo ne treba ucesce.
Ako si ikako u mogucnosti kredit lizing izbjeci jedino ako eto nije auto iz salona
Satelitski resiveri/oprema
Propušta mi voda u gepek nedje, Opel Insignia 2015 je u pitanju... Da ne zna neko slučajno majstora koji je za to? Kontakt?
Unaprijed hvala!
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku
Povedes kod nekog limara i naci ce ti problem
Golf V, 2006. godiste, blinka lampica od grijaca i stop svijetla ostaju upaljena kad radi motor. Zamijenili su stop prekidac, nije rijesen problem.
Sjutra mi dolazi a ne znam odakle da pocnem. Injekcijaaaaaaa, imas li ideju?
Koliko bi koštalo poliranje manjeg, crnog auta, 03' godište, ima linijica od lošeg pranja. Na nekolika mjesta je farba iz nekog razloga svjetlija i poneđe je gruba na dodir. I mogu li se ti problemi riješiti poliranjem?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks