odgovorio mu je ministar spoljnih poslova prije 10tak dana, mislim da je gostovao na rtcgu. bolje i tako no ništa. al mnogo prljavu kampanju ka CG i narodu odje (a koji nije za sns) vodi ta bolesna partija
Sent from my iPhone using Tapatalk
odgovorio mu je ministar spoljnih poslova prije 10tak dana, mislim da je gostovao na rtcgu. bolje i tako no ništa. al mnogo prljavu kampanju ka CG i narodu odje (a koji nije za sns) vodi ta bolesna partija
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Šta će Dajkoviću novi izbori? Ako dobije još manje glasova, završiće na višoj poziciji?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Less is more
Forever young, i want to be forever young
čudo jedno kako svaki put kada CG donese neku normalnu odluku koja se tiče spoljne politike imamo preslikane scenarije. stubovi 'srpstva' u CG - lepoglavi, manda, dajko pod palicom sns obavezno u ovakve avanture. imamo i skup 'zabrinutih' gradjana na kojima se kliče ratnim zločincima i obavezno vrijedjaju Crna Gora i Crnogorci i apostrofira činjenica kako su jedini pravi 'Srbi' u CG ti na protestu. Spajić je povukao jedini pametni potez kada je ovo u pitanju i samo ograničeni ljudi i plaćenici mu osporavaju. a takvih je mnogo u CG
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kako se Dajko zaoblio kako je upao na državno/opštinsko korito.. Čuj mene žrtvovao se u ime naroda..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ovima iz Vijesti ništa sveto nije.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Одговор Куроганеу - Једва чекам реакције запослених са ФЦЈК-а.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Heroj, a ne kasapin u službi kavčana
jbg, morao je
https://www.vijesti.me/zabava/284852...bio-jovanovica
nothing comes from violence and nothing ever could
Sad će Hercules reći da je oslobođen od od toga
Oprostite momci ali morao sam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I Brano, nije ni privirio nikad ni blizu KBC-a
nothing comes from violence and nothing ever could
Evo Adnana izvede ovu jednačinu pa sad ne znam u pm.
Kako je četinjarama s foruma pala ova insinuacija Vijesti da obrnu priču sa ugroženog Dajka.Kako se glasnuše,svi do zadnjeg,šou.
A ko može da se ne glasne kad se ovako blati vitez crnogorski?
Kakvi su ovo narativi da ako su pojedinci kriminalci, onda cijele teritorije proglasiti kriminalnim...
Ili prosto oznacit pojedince i organizovane grupe i pohapsit *****, zivjece Cetinje i bez Nena Kaludjerovica, ka sto ce CG pretec bez oba Mila, kavcana i skaljaraca.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Totalno neorganizovana policija ,posebne jedinice....
Cim je nesto vanredno aj zdravo ...
Je li ti lakse sad kad si me pomenuo? Super ako ti to pricinjava srecu. Drago mi je da te to uveseljava.
Hercules ce reci jer se to moze naci po novinama bilo gdje. Za razliiku od nekih, sami ce se prepoznat, ne pisem tvrdnje na bazi rekla kazala izvora.
Isto tako, hercules nikad nije branio pomenutoga. Jedino je replicirao da je oslobodjen optuzbe, i ostavio link do vijesti. Vidim to se kosi sa tvojim moralnim nacelima ali sto da se radi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Aooooo. Što je ovo. Ti tek ne umiješ šalu ukapirati. Dobro je to
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks