Ima li neko snimljen izlazak Vucinica sa stadiona i ono skandiranje MIRKO, MIRKO koje se skoro nikako ne cuje na snimku drzavne televizije. Nije ni cudo sto je poslije neko komentarisao kako navijanje nije bilo nesto , kako nece kad se publika skoro i ne cuje na onim drzavnim snimcima.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
evo vam i od mene nesto
Rijeka će naših vala,
Uskacući u dva mora,
Glas nositi okeanu,
Da je vjecna Crna Gora
a face su.
dako ova 2 dana postavim klipove snimane telefonom sa juga dje su oba gola pala.Bas se dobro vidi-samo da ih prebacim na moj tel.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Tek sad provaljujem kako smo se jako culi
Mozda jace i od sjevera
![]()
Niko mi ne dogovori sa sigurnoscu ko je igrac iz Srbije,ciji je nadimak Era,a igrao je sa mladu selekciju Sicg kad smo osvojili srebro sad dobio poziv da igra za cg.Ko je on ljudi?
ja se nimalo ne osjecam obaveznim da ti odgovorim ni na jedno pitanje
iako pojma nemam o tome , po tom nadimku mogao bi biti Milos Maric jer je on ja mislim iz Uzica, i nekako ima logike da se mozda pojavi u nasoj ekipi...
interesuje li te jos nesto na shta ne znam(0) odgovor ?
Jel odbio ili dobio ?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
evo otvaram sport (koji je ne znam kako posle mnogo god dospio u moje ruke) i naslov : MARIC CRNOGORAC?
hghghghghg
Oce da razmisli jos malo, ukratko.
Interesantno, ukoliko Maric bude igrao za nas, uz Vukcevica i Vucinica kod nas ce biti okosnica one U21 reprezentacije sto osvoji serbrnu na evropsko. Ne mogu se sjetiti jel i Basa igrao tad. Ali sve u svemu, mogla bi se tu sastaviti fina reprezentacija.
Last edited by MadGod; 30-03-07 at 01:03.
ZA FINSKU PRECRTANI: KOROMAN, TRIŠOVIĆ, MARKOVIĆ
iSPORT SAZNAJE
Srpski selektor Havijer Klemente piše i briše
Poziv Baši, vraća se i Saša Ilić, razmišlja se o
Jovanoviću iz Standarda i Predragu Đorđeviću
U fudbalu se prepisuje, često i precrtava. Ovoga puta nije reč o znanju, ne misli se, dakle, na raznorazne modele svetski priznatih stručnjaka, sledeća slova vezana su za spisak srpskog selektora Havijera Klementea. I zbog toga će, verovatno, privući posebnu pažnju. Nije daleko 2. jun i kvalifikacioni meč sa Finskom, sve se meri, pojedina imena podvlače se i dva puta, a neka polako, ali sigurno, odlaze u zaborav.Sport, recimo, saznaje da će nekolicina reprezentativaca, koji su bili neizostavni u prethodnim akcijama državnog tima u kvalifikacijama za EP, prepustiti mesta onima za koje se pretpostavlja da će više pomoći Srbiji.
Zanima vas, svakako, i ko će se uz grupu neprikosnovenih pojaviti u Finskoj. Kandidat broj 1 – Marko Baša, niz puta u timu kola francuskog šampionata (srušio rekord Zinedina Zidana u broju pojavljivanja među idealnima).
Na velika vrata vratiće se Saša Ilić, miljenik navijača Galatasaraja, najbolji fudbaler turskog fudbalskog velikana (koliko bi nam samo značio da je igrao u Kazahstanu?).
...
Last edited by Vukasin Micunovic; 03-04-07 at 09:09.
Nisam gledao tekmu, osim penale. A, penali su... da ne komentarisem. Elem, ne znam kako ce se utakmice organizovati ubuduce, a nadam se da ovako svakako nece. Da se nece sabanijada praviti na stadionu, da nece po zadatku dolaziti oni koji prvi put stadion vide u zivotu. Odnosno ulaze u njega. Vidio sam snimke jos prvi dan posle utakmice, i zaista je lijepo izgledalo dozivanje. Na tv, cuvenoj medijskoj kuci TVCG se, naravno, nista nije culo. Posebno bih pohvalio trans na cirilici ЦРНА ГОРА.
Kanda sam stariji od tebe, a ti lijepo procitaj post, pa ako imas nesto pametno(a sumnjam da imas, kazi). Moracu moderatora da pitam je li mozda zabranjeno koriscenje cirilice. I jos jedno mozgu. Transparent je napisan cirilicom. Mozda si trebao na stadionu da reagujes, da pocijepas ili otmes trans![]()
dobro znas sta si htio sa ovim da kazes,osjeca se prisustvo majke srbije u tebi,cinichno,nisi gledao utakmicu a sve si vidio,kazes sabanijada???
znaci samim tim sam i ja saban kao i ostalih par hiljada gledalaca koji su bili po kishi tamo,sjedi kuci i cekaj mech sa Finskom,posto ocigledno nemas respekta prema reprezentaciji drzave u kojoj zivis,sabane:evil:
Sto vise pises, vise govoris protiv sebe. Sto se tice Majke Srbije, ne brigaj, tako ce biti dok sam ziv. A, da je sabanijada bila, naravno da jeste. Pola ih je 1. gledalo tekmu uzivo.
Sto se tebe licno tice, ne vjerujem da si fudbalski i navijacki potkovaniji od bilo kog sabana koji je bio taj dan. I ne znam cemu pominjanje kise. Pravom navijacu to, ne da smeta, nego mu je to i stimulans za bolje navijanje.
Nego, ne odgovori mi sto nisi oteo trans kad ti vec toliko smeta cirilica?
JF-NK, taj mi nick sasvim dovoljno govori da znash kako se karte dobijaju i u Bg-u...Nemojmo o tome, zaista...
A rijech "sabanijada" je uvreda za sve nas koji smo bili na stadionu!!
Vjerovatno su onih 50 hiljada na Marakani gospoda za nas? Jel' ti to sjajno organizovan mech? Dje se nije ni znalo dje je navijachki kop?
Svaka kritika je dobrodoshla, ali vrijedjat' se Boga mi necemo.![]()
P r i m o r a c
I u BG je bilo velikih problema, samo drugacija je forma bila. Tamo su se tapkarosi punili lovom. Kad je zadnji put bila takva frka, dosle su vodje navijaca Partizana ispred biletarnica, otjerali tu bagru, i svak je mogao da kupi kartu. Ovdje su se karte dijelile po partijskim dps celijama, a karte nisu mogli da dobiju oni koji vole fudbal i koji znaju sta je fudbal. Zato sam ih i pomenuo kao sabane.
I, sto se vrijedjanja tice. Ovdje nikog nisam uvrijedio. Racunam da, ako neko vec o necemu pise, da makar zna sta je to. Ako se izvjesni klemper na to osvrce, to je njegov, a ne moj problem.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks