Slushaj,i ti si kolko znam mlad momak,chak i prilichno mladji od Triplete,ali neko ko za razliku od vecine mojih neistomishljenika ima neko kolko tolko ok rezonovanje,posebno za svoje god.
E sad,da predjemo na ovo od chega se jezi SVAKO normalan,zlochini su chinjeni sa svake strane,ali prichati o nekim sukobima i manjim nedjelima i uporediti to sa Srebrenicom,mislim da normalan um ne moze tako neshto da svari,zar ne?
Brojke sigurno nisu napumpane,provjeri to dobro,pogledaj.
Nego da te pitam za josh jednu stvar,koju je zapocheo monstuozan um bivsheg psihijatra Karadzica,koji je nekad davno tvrdio da se Crnogorci razlikuju od okolnih susjeda po duzini butne kosti,a onda odjednom mu je kliknulo u glavi i pocheo neshto shto niko ko ima ishta ljudsko u sebi,ne moze prihvatit kao djelo ljudskog bića,kako bi ti,kojim imenom nazvao opsadu Sarajeva koja je trajala vjerovatno i najduze u istoriji,44 mjeseca?
I u kojoj je zamisli poginulo 1.601 dijete?
Ako uzmesh vojvidu Mandalaj Lamu kao predstavnika jednog dijela Srba,zashto on kao kako se sad predstavlja,kao pomiritelj,nece da prizna ovo oko Srebrenice...?
Odgovor si dobio prije,on mozda i bi,ali ne smije

Bookmarks