https://sportklub.n1info.rs/kosarka/...crvena-zvezda/
4. …“Kao što znate gde je rado letovao Javor godinama“.
ODGOVOR: Ne znam. I ne interesira me gdje tko ljetuje. Ako KK Crvena zvezda Meridianbet ima dokaz o zloupotrebi ljetovanja suca Javora (Damir ili Edo) neka ga dostavi.
4. „KK Crvena zvezda Meridianbet dobro zna i kakva je konekcija Zorana Savića i Srđana Dožaiija još iz splitskih dana! I kako je došao u poziciju da višegodišnje prijateljstvo koristi da direktno utiče na izbor sudija koji je po svemu što smo videli katastrofalan za ligu – i nameran i odličan za jedan klub“!
ODGOVOR: NIJE ISTINA! Ovo je uvreda za ljudski um. Ali kad ga/ih interesira, onda ću mu/im kazati. U mojim splitskim danima imao samo 18 godina. Jednu godinu proveo sam u ondašnjoj vojsci kao regrut. Niti se ne sjećam koliko je tično Zoran Savić igrao za splitski klub. Mislim 2 sezone, a treću su svi igrači srpske nacionalnosti napustili klub (izuzev pok. Z. Sretenović). Niti sam se družio sa njim. Viđao ga povremeno jesam. Samo da se zna u to vrijeme puno bolji odnosi imao sam sa tadašnjim trenerom gospo. Božidarem Maljković i igračima Duškom Ivanović pok Zoranom Sretenović. Ali nitko od njih mi nikad nije bio prijatelj. Poznanici sa splitskih Gripa da. I ponosan sam što ih sve znam.
kakva poremećena uprava i ljudi koji vode klub. dje je veli ljetovao sudija. bolesnici jedni
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bookmarks