Inače da se pohvalim... Prošle godine sam planirao da ove kupim motomorini xcape, međutim kako se vrijeme kupovine približavalo I drugi motori su dolazili u opticaj. Yamaha tenere 700 kao i Aprilia tuareg 660 su bile siguran izbor al za moj budžet nedostižne (polovnih nije bilo na tržištu) . Gledao sam Suzuki 800de, CF moto 800 mt kao i neki polovni ktm al se izbor sveo na VOGE 900 i gore pomenuti motomorini. Voge brutalan, 95 konja full oprema lijep na izgled, gledao neke recenzije svi prezadovoljni. Ovamo motomorini dobar motor, prodaje se već par godina kod nas i nemaju nekih grešaka, lijep na oko takodje.Kod X-cape me samo brinula snaga, te 62 konja oce li mi biti dovoljno da ga mogu voziti par godina a da mi i dalje bude uzbudljiv. Uglavnom posle dvije nedelje razmišljanja što i kako, na kraj uzeh Bmw gs 1200 adventurezadnja godina vazdušnog hlađenja (kažu najbolji). E sad posle pređenih 1300km za 10 tak dana mogu reci da sam prezadovoljan. Ima snage dosta, kočnice odlične, u krivine ulazi kao sportski motor ( ako me sjecanje dobro služi kako je ulazio pistas) preudoban, vožnja u dvoje isto uživanje, saputnika ne osjeća. Ima taj neki moćan stav, onako masivan i širok još kad upalim maglenke svi mi se sklanjaju
bit će nadam se na jesen neki duzi put pa cu onda moći detaljnije napisati što mi se ne svidja. Sad smo još u honeymoon fazi tako da mane nemaaa
e da još da napomenem, svima se javljam
Sent from my 2201123G using Tapatalk

zadnja godina vazdušnog hlađenja (kažu najbolji). E sad posle pređenih 1300km za 10 tak dana mogu reci da sam prezadovoljan. Ima snage dosta, kočnice odlične, u krivine ulazi kao sportski motor ( ako me sjecanje dobro služi kako je ulazio pistas) preudoban, vožnja u dvoje isto uživanje, saputnika ne osjeća. Ima taj neki moćan stav, onako masivan i širok još kad upalim maglenke svi mi se sklanjaju
bit će nadam se na jesen neki duzi put pa cu onda moći detaljnije napisati što mi se ne svidja. Sad smo još u honeymoon fazi tako da mane nemaaa
e da još da napomenem, svima se javljam 
Reply With Quote
Bookmarks