Quote Originally Posted by Solid View Post
OK, ja sam samo htio da se malo više prida značaj i da se s vremena na vrijeme preispituju naše odluke na duži vremenski period, jer što znam, ja lično ne mogu da razmišljam samo kako će mi biti danas, sjutra i preksjutra, nego kakve će sve posledice imati sve ovo na jedan duži vremenski period, ali ok, evo neka bude da sam naivan, pretpostavljam da će vrijeme pokazati kako će se stvari odvijati dalje...
Možeš to da premišljaš u svijetu đe se nije desio 24.02.2022. najveći rat na tlu Evrope nakon WW2.

Još se sjećam tog jutra,meni je tad sat stao ja da ti rečem.Živimo KOŠMAR.
Ne mogu iz sjećanja da izbrišem to jutro,nikako.Naročito što sam došla među ljude koji su to jutro slavili a mislila sam da ih poznajem.

E to mi je tek bio,košmar.
Šta mi mislimo dugoročno,ovako onako mi smo obično pleme na Balkan najbolje ono ka u onom vicu kad su istrenirali nekog majmuna da upravlja svemirskim brodom a dvojici rekli kad pitaju a što mi da radimo,pa ništa samo nahranite majmuna.I ne dirajte ništa.
Čuš što mi ođe generalno mislimo narod koji se plaši da će veš mašina da mu naškodi ako je ubaci u rad na crveno slovo.