Previdio si neke premise.
Grčka je članica EU i Eurozone, mi nismo. EU, a posebno njemačken banke bile su najveći vlasnici grčkih obveznica u grčkog duga, pa su Njemačka i EU spasavali svoje banke spašavajući Grčku, koja će sve te pare da vrati.
Našim obveznicama najveći vlasnici su domaće banke i osiguranja i nema previse interesa za spsavanje.
Tako da kada očekivano puknemo, ne nadajte se grčkom scenariu. Biće mnogo gore.
Mada, kad se sjetim kad su ovdje posle osvježenja objašnjavali kako će Zapad da nam isplati dug Kinezima za autoput jer je milijarda sitnica za njih, a sad smo važni i demokratija.
Usput kad smo kod kineskog duga oni Milovi lopovi nas u dolare tada zadužiše po 2%, a pošteni Mickey prije par mjeseci 7,25%.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ovdje se ima priznanje jednog osumničenog čiji je brat ubijen od batina (ali bukvalno) u policiji, (dokazano na obudkciji).
Koliko je validno priznanje će vidimo. Posebno nakon brata kojeg su policajci ubili od batina.
Nema leša, nema nigdje DNK djevojčice kod osumnjičenih niti bilo gdje na kolima.
A svi su bili za linč.
Što sad?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Mozemo posle Jasenovca usvojiti i rezoluciju o Ruandi a onda mozemo ici jos u proslost pa osuditi i genocid u Kongu, Crvene Kmere,genocid Japanaca nad kinezima ,Staljina i tako u nedogled, dobar je Mandic trgovac, rezolucija za rezoluciju
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Divlje životinje ne mogu da pojedu krupne kosti. Čak ni medved, a njih tu nema.
U toj priči nešto debelo smrdi. Odmah su kao priznali da su je ubili, a neće da kažu šta su uradili sa tijelom.
Đe je tu logika.
Isto kao što nema nikakve logike povezivati taj slučaj sa Katnićem. Ti ljudi možda jesu krivi, a možda i nisu.
Za Katnića svi (koji hoće da misle svojom glavom) znaju da je kriv i da je bio bitan šaraf u sistemu.
Je li proceduralno u redu ovo što rade? Vjerovatno nije. Mislim da je glavni uzrok nedostatak znanja. Primjećujem neznanje na svakom koraku, često veće nego u doba DPS-a.
Institucije su nefukcionalne.
Tačno je da pritvor nije kazna. Imajući u vidu pomenuto neznanje može se desiti da taj pritvor bude i jedina kazna.
Može se desiti da mi građani platimo odštetu za taj pritvor. Tačno. Ali smo mi svašta plaćali i svašta ćemo platiti.
Plaćanje tog pritvora mi nije problem, to neka platimo.
Da bivši moćnici i lopovi vide kako je kad institucije sistema ''rade svoj posao''.
To su voljeli da pričaju.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ali mogu da odnesu tijelo van mjesta na kojem su je tražili.
Ne kažem da se to i desilo. Moguće je da si u pravu. Čisto malo logiciram.
Ono što sam ja o Katniću čuo je da, baš kao što i djeluje u javnim nastupima, nije baš najoštriji nož u kuhinji, ali i da je vrlo povodljiv (i izuzetno osvetoljubiv, ali to je nebitno za ovu temu).
Mene ne bi čudilo da je on iskreno mislio da su Lazović i Milović tajni agenti. Dovoljno je glup da povjeruje u to ako mu to kaže neko koga on lično cijeni. Jer je bukvalno takav tip.
Last edited by VanjaTheMan; 09-05-24 at 17:48.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ja znam za slučaj predmeta koji je držao u fioci, iako je država oštećena za preko milion.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Što bi ovim momcima te padoše: https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ovicev-kabinet
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Vjerovatno nisu vise imali zivaca da slusaju svakodnevne izlive inteligencije kod doticnoga.
Malo posprdavanja sa bivsim pokusajem premijera
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-jedna-dosadna
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Bukvalno bih ignorisao ovakve budalaštine. Ako u lajanju ima neko pitanje, samo hladno odgovoriti na njega i reći idemo na naredno pitanje. I Dritan, i Lepoglavi i svi rijaliti likovi još jadnije i smješnije djeluju kad pričaju sami sa sobom. Šteta što je Milojko debil bez imalo šlifa za takve stvari.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Spajk je genuine good guy![]()
Umoran sam od svega sto znam
O ovome ja pričam:
“Ništa oni nemaju Dulu”, piše Milović.
“Ništa, ali je predstavio (Petar Lazović) kao da su mu pomogli”, odgovara mu Zvicer.
Zvicer i Milović ne vjeruju Lazoviću da je pomogao ovome nego misle da oće da se predstavi značajnim nego što ustvari jeste.
Neki su prije zdusno pratili putovanja avionima pa evo da budu azurirani.
Nego ko je pusio o trosku drzave?
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Neka i ovo ovdje, da se ne zaboravi.
UNIŠTAVANJE MONTENEGRO ERLAJNZA: Podijelili preko 58.000 besplatnih avio-karata - LUPA
Umoran sam od svega sto znam
Zašto predsjednici skupštine lete vladinim avionom?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Može li neko da pozove Maju da nam neobjasni neke stvari koje su se danas otkrile?
Love, peace and respect.
"Rašo govorio sam ti o cilju ovih satanista da su odlučili da mi podmetnu suicide i operu pilatovkse krvave ruke. Kako sam ti već dostavio ove nalaze doktorke neuropsihijatra Živković, gdje se konstatuje da od toga nema ništa, oni nastavljaju. Kako na nju nijesu mogli očigledno uticati, prvo su me poveli u Klinički centar, te je tamo konstatovano da sam depresivan i propisali mi terapiju. Kako ne uzimam terapiju jasno se zakjučuje da mi se stanje pogoršava i slijedi suicid. No, poslije toga, ova sjajna i očigledno nepotkupljiva ljekarka Živković nalazi, i to poslije višednevnih tretmana, da je sa mnom sve u redu. E evo muke za fašiste na Svetoga Đurđa. Kad mi je rođendan, stiže novi neuropsihijatar. Stiže u ranu zoru da se sve što prije završi. I pored uobičajenih pitanja i ovog da li sam suicidalan i hoću li da se ubijem, pita me “a jesi li homicidan”. Pitam je šta to znači? Odgovorila mi je – imam li namjeru da ubijem druge ljude. Shvatam da im štrajk glađu stvara problem pa je režija sljedeća. Napašću obezbeđenje, a ono će morati u samoodbrani da me liši života. Objavi ovo, molim te, da ne bi mogli realizoviti ovaj naum" - piše Katnić iz UIKS-a.
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ti si danas "baš u elementu" izgleda od onoga da se DPS u ful kapacitet vrne do ovoga.
Što bi Nikšičani rekli nemoj da te ne kunem.Još pored sve ove ujdurme nam treba najveći fan Donalda Trampa da nam što objasni.Što bi kimmi reka pakao.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Pih splacine.
https://twitter.com/Dajkovic/status/...l3Y2npMNQ&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kao da juce bi kad forumasi skocise na nas kako sumnjamo u tok istrage i u sva desavanja vezano za malu djevojcicu iz Srbije:
https://vreme.com/drustvo/slucaj-dan...aga-puna-rupa/
I dan danas nidje veze prica, Boga samo pitajte sta se tu desilo
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks