Ratko, 069352381, radi Alu, PVC, roletne, komarnike, zatvaranje terasa itd. Sve preporuke.
Ima li neko da preporuči radnju ili za eloksiranu ili pvc bravariju, da je korektan kvalitet i razumne cijene ?
Ratko, 069352381, radi Alu, PVC, roletne, komarnike, zatvaranje terasa itd. Sve preporuke.
Lenox doo, kuce rakica… Veko njemacki profil daleko najbolji na trzistu. Ja sam odusevljen zavrsenim poslom sa tom ekipom, cijena i kvalitet brutalni, sve po dogovoru u dan odradjeno.
Ivan Gogic 067 532696
Sent from my iPhone using Tapatalk
kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju...kakva bi tisina nastupila...
Meni su radili momci uz Tuza ''Her'' se zove firma. Momci prepreprofesionalni, pedantni, tačni, sve vrste dogovora. 069-688-044 Edin.
Mene je radio Alumont , Rale 063 280270 . Objasnio preko telefona sta mi treba i poslao dimenzije ugrubo. Poslao mi ponudu i kad sam vidjeo da se uklapamo cijenom zvao ga premjeri i da mi posalje finalnu ponudu . Mjesec ipo rok za ugradnju a kako mi nije bila zurba reko dogovoreno . Posle mjesec i par dana zvao da dogovorimo ugradnju . Dosli u 9h ujutro do 13h su skinuli staru stolariju , postavili novu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks