Sto bi ovim momcima, te padose??
Ali nije neocekivano. Znao sam da ce se desiti brzo.. samo nisam ocekivao svu trojicu u istom paketu. Alkaraz, Siner i Medvedev.
Ove dvije zadnje zamlate (iako Sineru i dalje stoje skromnih 188cm, sto mislim da danas nema veze sa istinom) su, ocekivano, razmontirali svoj kuk. Jbg, kad hoces brzinom da pariras nizim masinama, pa jos i uspijevas u tome tim njihovim krupnim, nezgrapnim koracima, onda ti se prije ili kasnije desi sjebex nekog zgloba. Misici i tetive su tu manje zlo, zglobovi otkazuju.
A Karlos.. Karlos puca iz sve snage, koliko idje moze. To je jedino Rafa mogao bez povreda da radi, njega su mucile neke druge boljke. A Karlosu se moralo desiti da, kad onako nezdravo jako odapinje, mu bas ta ruka kojom drzi reket pocne da trokira.
Ipak, misljenja sam da ce sva trojica biti fit za Roland Garos. Sve su ovo, da kazem, preventivna povlacenja i predaje meceva, jer se oni useru cim naslute neki bol nedje. Sto je skroz razumljivo, takav je i Novak i svi veliki. Jedino se Rafa napuca peinkilera, da vise hemije ima u njemu nego krvi, haha.. i takav osvoji najtezi slem u godini.
Doduse, na tako velikoj sceni ne vjerujem ni oni da bi predavali tek tako, tu se ide do kraja, pa ko sta ponese. Ali Rafa, ipak, ostaje ekstrem nad ekstremima...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bookmarks