Niđe nisam napisao da se slažem ili ne slažem samo mi je očajna i njena i tvoja priča... pogledaj malo bolje šta sam napisao.
Prvo njena priča mi pravi alarm jer šta ako je žena u pravu jer to nisu naivne stvari, a druga mi je ova potreba da se ljudi proglašavaju ludim ako se ne slažu politički.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
A koji dio priče ti konkretno pravi alarm? Baš me zanima da udjem u taj mentalni sklop... da probam da shvatim koji dio ti je sporan...
Kako to da se sjetila Novovica kad je zavrsila kako je zavrsila.... a nece samo ona...polako .... za Sudije je malo zajebanija praksa da odgovaraju....al će i oni polako doć na tapet.... posebno ova koja ju je i stavila u kucni pritvor.
Potpuno si u pravu!
Prvo da je strijeljamo, pa da joj se posle pošteno sudi!
Usput, ima li dobrovoljaca sa ugrađenim rukama pravde da tu ruku pravde ubači u svoj džep kad se budu isplaćivali Krstovići ne samo za pritvor već i za štetu napravljenu poslovanu i sl…
I da, kad će u pritvor Četvororučica koja je javno priznala da je nezakonito otpustila narod i napravila 10x više štete državi od ove blečke iz ASK. Tu imamo i umišljaj, bješe?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 30-04-24 at 08:13.
Tko leti, vrijedi...
U toku ekstradicija: Duško Knežević u pratnji policije stiže u Crnu Goru
Ekstradicija Kneževića realizuje se nakon što je Vestminsterski sud Velike Britanije potvrdio odluku da izruče biznismena Crnoj Gori, kojeg Specijalno državno tužilaštvo (SDT) traži još od jula 2019. godine
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ze-u-crnu-goru
Kakvo veliko .... pih smece i ljudsko i poslovno pih dzukac
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ocemo li zatvarat granice, ili da pustimo da ljudi se brane iz inostranstva, ka Sveto...
Sveto stiže na ljeto...
Dodje Dusko Knezevic u Spuz.... malo u domovinu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nosi li kakvu torbu određene boje sa sobom?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne vraća se on slučajno... već se zna na koga se ide sa njim....
Ako su mu opet dokazi tipa slike sa ljetovanja koje je on platio, mrka kapa.
Ne znam šta očekujete od Kneževića. Da je imao neki dokaz osim onog snimka, davno bi se pohvalio.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Ma već onda je bilo jasno da blefira. A veći je kriminalac od 90% kolega kriminalaca iz dps-a.
I dalje blefira. Evo ga ja optužuje, a nisam u zatvoru... još uvijek.
Odobrena reakreditacija FCJK
Odobrena reakreditacija FCJK (antenam.net)
Тачно имам утисак да им је жао што их је Даниловић реакредитовао, да су постали нелегални могли би да пиште као до сад.
Шалим се, ови ће да пиште док год се ДПС не врати на власт.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Da su postali nelegalni, ostali bi bez posla svi zajedno. Inače, Danilović nikad nije ni mogao da ih akredituje ili da im oduzme licencu, iako je u javnosti nastupao kao da je mogao i iako su televizije jednako gurale tu propagandu. Doduše, radio je šta je mogao da u komisiju koja o tome odlučuje ubaci ljude koji će da urade sve što mogu da nađu način da opravdano ne preporuče reakreditaciju. Njegova ovlašćenja su da postupi po nalazu komisije, ali sam nema nikakvu mogućnost odlučivanja. Mada nije da mu smeta nezakonito postupanje jer je i sam nezakonito tu đe je.
Last edited by NHM; 30-04-24 at 09:46.
Ali veli pristao sam da se vratim? A ko ga pita oće li kad ga izručuju?
mogli su da ga ne izruce, sam je trazio pa neka se misle zasto
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks