Znaci coek je porijeklom iz Kuca, rodjen u Srbiji i premijer je iste, ponosi se da je crnogorac.
Moji Kučani rodjeni u Kuce, DNK malisorski a kazu da su čistokrvni Srbi. Ko tu koga jebe?
Znaci coek je porijeklom iz Kuca, rodjen u Srbiji i premijer je iste, ponosi se da je crnogorac.
Moji Kučani rodjeni u Kuce, DNK malisorski a kazu da su čistokrvni Srbi. Ko tu koga jebe?
Prema tome, šta da ti kažem?
HaHaHaHaHaHaHaHa
Je li ovo istina -> 200x gledam i vrištim od smijeha čega se neko sjetio da im se poveže na zvučnik.
02:21
https://www.vijesti.me/v/703954?utm_..._share_counter
Ucijenili su glavnog pregovaraca sa EU u ovom istorijskom trenutku da bude nosilac liste Pes u Bd...pa ovo nema nidje
Sent from my phone
@technus ja sa dobrim dijelom familije gledam da ih ne gledam.
Viđi Tanjug je bio ponos Jugoslavije.
Tanjug je bio nešto na čemu su mnogi u svijetu mogli da mu zavide.
Ali,Jugoslavija se raspala raspa se i raspali Tanjug.
Jedino mi je žao što nismo svi kolektivno svjesni što smo IZGUBILI.
Što bi Dežulović reka nije Milošević kriv mi smo g*vna.A Bratićka je za njega rekla da je ustaško smeće to je rekla za nekadašnjeg urednika Feralla tako da je ona za mene tehnički mrtva persona.
I Dežulović je u pravu u potpunosti.
Eto tako.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 22-04-24 at 21:43.
Presjednica neke izmisljene drzave ladno izjavi kako je Vucic ucestvovao u vladi koja je ubila vise od 150.000 civila, a onda mu trazi da se izvini zeni koja je navodno bila silovana od strane 2 srpska policajca i ako je sud odbacio optuzbe jer dokazi NE postoje. Zli jezici bi rekli da niste botovi kad ovo sherujete i svatate za nesto ozbiljno![]()
Moja sugestija nije urodila plodom, pa je nestalo 29 postova. Sumarno u bodovima toliko i infrakcija podijeljeno jer retrogradni Merkur pa da se održi neki red u kosmosu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Бициклистичка мафија не мирује :
Policija je privela mladića koji je, vozeći bicikl, u prolazu vrijeđao učesnike skupa.
Skup podrške Katniću ispred SDT-a, privedena osoba koja je vrijeđala učesnike protesta (vijesti.me)
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ovaj lik mi nije nešto ni najmanje Simpa ali obratite pažnju na video i pjesmu.
Jel ova realna kakav Ostrog i Obilići.
Kakva je ovo numera ima li kraja OVOME "talasu" iz Trebinja.Da se nose više dođavola sa pozivanjem na ratne trube.
https://twitter.com/zabranjen2021/st...Gt0Mrf6qg&s=19
Last edited by Bluemoon; 22-04-24 at 22:38.
Šta reci na ovo…samo neka su zdravo,jer mi liči na tešku,neizljecivu bolest
Sent from my iPhone using Tapatalk
Užas.Neka Šešeljevka.
U sred Beograda.
Meni je najgore što pominje Njegoša da ga oće ovakvi ostaviti više na mir.
Last edited by Bluemoon; 22-04-24 at 22:52.
Abazovic krio podatke od Europola.
Ova drzava je posla po q.
Kakva bolest fašistička! Mada su se i oni i njihovima smučili.
Najgore od svega je što je sve u pjesmi laž, ali pjesme utiču na ljude, na njihovo stanje, emocije i sl. pa tako utiču na njih i manipulišu narod. Zato ih i puštaju i forsiraju sa muzikom.
Velika je muka na njih, zlo narodu rade.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ne mogu da vjerujem da je ovo u Beograd.
Za Trebinje i nekako ali Beograd.
Užas!Ovo je tako poražavajuće.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Gasi to!
Pakao.
Hahahaha kako je slatka, gasi to.![]()
Neko im hakova ze blutut zpiker
Forever young, i want to be forever young
E kako sam bio nesto namćor jutros, ovo mi je popravilo dan, sa SA BALKONA OPSTRUIŠU veli, suze mi krenuše aloooo
Na sta spadose cetinjani, dolaze na protest u PG da im se sa balkona posprdaju z glavom.
Koliko je njima dRps valjao kad se ovako blamiraju,ovo je žalosno gledat… lijepo je zivjet časno i pošteno,bez uvlacenja u anus nekima cijeli život i duga prema istima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lično sam zadovoljan bijednim odzivom na ovu suludnost.
Bizbi Duh Kasper.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks