Šteta što je Tito bio mek, imao je istorijsku šansu koju teško da će ko ponovo imati na ovim prostorima.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Last edited by outline; 20-04-24 at 18:22.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Taj korov mora da se iscupa.. da bi raslo cvEce.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
znači treba ubijat žene i djecu i slati Ruse da ginu da bi u UKR bilo bolje?kako bi ti ubija narod po ovim prostorima da odje opet neki jad bude
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ne bavi se sa mnom, jadan ne bio.. i kako bih ja, coce, ubijao i ne znam sto...
Istina, ne treba ubijati zene i djecu, ali Rusiju niko nije slusao i taj njen vapaj da se prestane sa kasapnicom njenog naroda niko nije htio da cuje. Sad mora da se situacija sredi.. do temelja...
Sahranjen u Moskvi uz najveće počasti, deklarisani nacista, onaj najgori arijevac sa dna kace.
https://www.lemonde.fr/en/internatio...6119331_4.html
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
eo ga kolega @ASC, par puta je pisao o tome. fino napisao sve, ko želi da čita
ol nam reći nešto o ovome nacisti koji je bio blizak saradnik Putina?
tako je Hitler nešto pominjao dok je ubijao Jevreje. čim podržavaš ubijanje žena i djece nema tu puno priče i kad uzimaš dpsovce kao parametar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako mi je drago što me blokira ovaj Nikšićanin što mi je silova pp sa udvaranjem da se nađemo ka što Putin misli da siluje Ukrajinu.Kad sam mu rekla da ću mu poslati jednog da mu objasni štošta nastavio je da ođe proziva - tako da je ovo pun pogodak.
Putuj Igumane i ne birni za manastir.
Nego,što se ti ovizi ogluši na Gluhovskog?
https://www.krstarica.com/vesti/svet...rnici-kremlja/
Kome ti prosipaš ođe bajke za malu đecu.To ti tamo u te tvoje krugove nisu svi bravuŠani.
Last edited by Bluemoon; 20-04-24 at 18:37.
A hocete li mozda simultanku na 16 tabli da igram s vama? Kako ste mi vi?Sto cine hijene, jado moj...
Ali, detronizovace se vec obozavalac nacista, koji je zarobio svoju zemlju i ubio joj mladost. Pa cemo pricati...
Ovaj,ovaj zagovara nuklearni rat.Veli nuklearni rat je RJEŠENJE.
A to što su pojedini nepismena stoka pa ne znaju što se čini u Kremlj njihov problem samo nek vide kako da drugima ne otvaraju mozak tako nepismeni koji pojma o pojmu nemaju ko je sve u okrug Moskve.
Ovaj je više puta gostovao u srBske medije jasno je čiju propagandu pojedini guraju što bi se reklo nećemo se pozdravljat.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 20-04-24 at 19:13.
A evo vi i izvorište serBskih nacionalista na temu i ovog lika.Misle oni jadovi da su ođe ljudi naivni.Znaju ođe ljudi seRbske nacionaliste ka zlu paru.
Odlično ja pratim g*vna koja bi ođe opet da ponove scenario devedesetih što su nam djetinjstvo uništili a sve preko Moskve.
I ovog rata u Ukrajini.
Eto tako.
Last edited by Bluemoon; 20-04-24 at 19:36.
Доњи дом америчког Конгреса је огромном већином усвојио пакет о подршци за Украјину вриједан 61 милијарду долара.
Сада закон иде у Сенат, и Шумер (лидер Демократа у Сенату) је најавио да ће остати за викенд да погурају овај и остале законе о помоћи.
Да би закон у Сенату прошао глатко потребно је да гласа 60 сенатора, што није проблем.Након тога иде на потпис код Бајдена, а америчко министарство одбране може за неких 7-10 дана да попуни потребне резерве украјинске војске.
Такође Чеси су већ прибавили пола милиона артиљеријских граната, од најмање 800.000 што су пронашли на тржишту.
Биће жарко!
Црногорце је одржало црногорско срце.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Cuo sam da ameri javljaju rusima lokaciju isporuke oruzja, nakon cega rusi unistavaju tu posiljku a ameri cuvaju sliku.
97% Rusa u Crnoj Gori je glasalo protiv Putina, ali ovi naši Putinoljupci znaju bolje nego Rusi.
Ma šta znaju, veće su oni ruske patriote i više oni vole Rusiju od Rusa u CG.
Čekam još da krenu da prevaspitavaju Ruse po ulicama.
Kakvi su to zaludnici majko mila.
Kongres US je odobrio 61 milijardu $ za Ukrajinu i 26 milijardi $ za Izrael.
Sad će da se gine do kraja. Vidjećemo ko će imat više mesa za otpisat dok druga strana ne dodje na nulu.
Kod izraelaca je već druga opcija, oni će lagano da pobiju još to malo što je ostalo djece palestinske.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
(Isto) i Otkud Kusturica u Kremlj.
Last edited by Bluemoon; 20-04-24 at 20:39.
Da,njega znam.
Ali,za razliku od njega mene zabolje i što će rođeni brat da mi reče ako mislim da je neispravno a kamoli nekakvi bulšit nalozi ili tzv prijatelji.
U krugu moje porodice i prijatelja mogu svi da reču nešto ako ja mislim da je to neispravno ja ću da rečem da je neispravno.
Sa tim vidiš apsolutno nemam problem.
Otac me tome,vidiš,učio da imam nešto što se zove sopstveni stav bez obzira na sve.
Last edited by Bluemoon; 20-04-24 at 20:57.
Tako nekako...
![]()
A ko je bankomat?
Poreski obveznici sirom svijeta.
Generalna poruka - momci, djevojke i vi neutralni lijepo se igrajte. Ne nasijedajte jedni drugima na provokacije, olako se upecate na sirok dijapazon infrakcija koje mozemo da koristimo.
Da vas sad redom ne citiram, podijelio sam svima sto je kome trebalo. Nadam se da nece biti pitanja, sve je samoobjasnjivo.
Ostajte mi dobro.
P.S. Prizmajem nekad malo kasno reagujem, ali ovakva tema zasluzuje da se sve kvalitetno sagleda, a to nekad vrijeme i redovne obaveze ne dozvoljavaju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks