Brnabićka im inače sliva pare iz budžeta Srbije od građana Srbije tako da ih građani Srbije gledaju ka rak ranu.
Nek se lijepo odvoje ako im basta sam više da ostave Srbiju na mir i ne šalju tamo autobuse da glasaju za Vučića.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Znači Srbija je kriva što u region imamo Vučićeva plaćenićka g*vna?Važi.
Srbija se guši zbog takvih ka što su Mandić i Dodik jer im je na vlasti Vučić koji njima gradi vile po Dedinju,drži je vječito u ratno stanje i drži se na vlasti zahvaljujući političarima iz bivših republika čak je na fonu sa HDZ-om đe igraju ping-pong.
Najveću cijenu u cijeloj priči plaća upravo Srbija.
Jeste jer Srbiju vodi najveća mafijaška organizacija u Evropi, a možda i u svijetu.
Mi još nismo svjesni koliki i kakvi su to mafijaši.
Edit: Zaboravih reći i kriminalci.
Last edited by mneonly; 19-04-24 at 17:37.
Love, peace and respect.
Niko to ne spori no da se ne pravimo naivni i neznaveni da toj mafiji ovi naši mafijaši i bivši i sadašnji imaju dobar udio u tome.
Jes Crna Gora je čista ka suza kad bi se zezali.Shvatite već jednom dok ratne partije i bivši ratni profiteri drže Balkan ođe sreće nema a kao glavno gorivo koriste nacionalizam.U istim smo svi s*anjima i Srbija i Crna Gora i BiH razlike nema.
Što bi jedan Vojvođan kad je prekinuo emisiju Bitka za Nikšić reka ja nemam sistem za navodnjavanje ne znam ni gde taj Nikšić o čemu pričate vi?
A ovi mu vele gospodine promašili ste emisiju.
ko je skinuo ljepotici osmijeh sa lica
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Nece jos dugo
Sent from my phone
Kontraobavještajna služba Crne Gore.
Treće odjeljenje OZNA-e.
pokoj mu dusi punoj biografije
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa sad Knežević nije učinio nijedan ratni zločin ka Radovan Karadžić porijeklom iz Šavnika koji se svojevremeno maskira u Dabića.
Knežević je samo komedijaš ali nije ratni zločinac.Meni ga čak dođe nekad žao kao najtragičnijeg lika na političkoj sceni Crne Gore.
Zasto tragican? Cijeli zivot opozicija, bez ikakve odgovornosti a naplastio se za 150 godina.
Prema tome, šta da ti kažem?
To je bila ironija.
A da @TAKUMI a da ne znam.
Genijalan momenat.
A đevojka mu izgleda vrh vrhova.
Last edited by Bluemoon; 19-04-24 at 20:22.
Umro Brano Micunovic ,dok jave...
Sent from my SM-F926B using Tapatalk
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Momo koprivica sad moze glat u penziju
Nema covjek sta vise da rece
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kad mafijaš umre niko za njim ne upali ni svijeću,sve što je familiji ostavio u amanet je da ga zaborave i da je postoja.
Gori žuta štampa Vučića.
Đe ga je Amfi, ima li obavezu?
Jedan od većih reketaša Nikšića dobio reket.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks