kovcar je smijesan i kao prodavac i kao serviser...
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Bice cijena prava sitnica
Inace vidim ovaj avanger u srbiju je na neku bas smijesnu lizing opciju
Ovaj kovcar kod nas je sramota. Sajta nemaju kukavci
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 11-04-24 at 07:52.
Zato sto prodaje smijesna auta.
Prema tome, šta da ti kažem?
Vele uzeo je zastupnistvo za Lexus![]()
Aha, bas bi mu dali to japanci.
Sve je stelentis grupa...
Imaju bas popuste vjerovatno zbog fabrike u Kg... A ovi kod nas nzm prodaju li 10 auta godisnje(fiat,alfa,jeep) a mozda bi i dali popust da se pita licnoInace se avanger sastavlja u Poljskoj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Jedno pitanje, ne radi mi dugo svijetlo lijevo. Ispravna lampica, ispravni osigurači.
Giulietta 1.4T 2013.
Možda je neko imao iskustvo sa istim problemom.
Hvala.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Alfisti, ko vam radi servise u Cg? Od malog, preko velikog servisa pa sve do rješavanja ozbiljnijih dijagnoza i problema?
Pitam iz razloga da ukoliko se jednog dana odlučim za Stelvio Q4, imamo li normalnog majstora za održavanje i popravke.
Hvala
C9H13NO3
One world, Two wheels
Fandjo i Acika
pitanje za ove što voze stelvia:
plan mi je u narednom periodu da uzmem stelvia, pa me interesuje iskustvo u dijelu toga da li je primjetna razlika u vožnji između q4 i pogona na zadnjim točkovima, tj. da li je q4 mnogo bolja opcija od pogona na zadnjim?
i naravno, iskustvo u pogledu održavanja, nekih mana i slično...
hvala
zar nije svaki stelvio 4x4?
evo sad vidim da moze da se nadje sa zadnjim samo, ali je 4x4 dosta cescsi... ja da sam ga uzimao prosao bi mi kao 4x4 ne bih ni znao![]()
Last edited by E_K_V; 28-06-24 at 07:36.
Moj je Q4, tako da ti tu mogu reci. Moj je 2.0T benzin, 280hp.
Mane
- obzirom da ima nevjerovatno direktno upravljanje, dosta mu je skracen prostor za manevar kad oces da napravis polukruzno okretanje. To umije malo da nervira po gradu.
- Senzori su malo neprecizni, i treba biti pazljiv prilikom parkiranja jer se malo kasno javljaju (prije toga sam vozio Audija i tu je mnogo bolja situacija)
- Na autoputu umije dosta bucno da bude na velikim brzinama (160+), jos ako stavim krovni nosac za thule ili biciklo, mogu da zaboravim slusanje muzike.
- Kao sto napisah na drugom topicu pukao mi je lak na vratima, to im je generalno boljka da je slabo uradjen lak.
- Pojas za vezivanje pisti, cini mi se samo sto krenes (to neko rjesava sa onim fake, ja to ocima ne mogu vidjet)
- Kad ga gazim voli i malo ulja da popije.
Prednosti
- Nevjerovatno sarmatno auto, moj je ful opremi pa je i uzitak maksimalan. Ima puno detalja koji se bas ne mogu sresti kod drugih auta. Od toga da su papucice za mjenjanje brzina na volanu od aluminijuma (na pomenutim Audijima su mi bili od jeftine plastike). Da je start dugme na volanu. Da se sic izvuce kad ugasis auto i kad upalis auto on se privuce na memorisanu poziciju, do samog izgleda koji je van vremenski
- U voznji najbolje sija na medjugradskim dionicama 60-130km/h, lezanje mu je fantasticno i ponekad izgubim osjecaj da sam u u SUV.
- Odrzavanje je za sada prilicno jednostavno (ali isto malo komplikovanije od Audia), npr moj treba posebno ulje i moze samo da ga nabavi Ital Service iz Bara, ali opet rjesava se.
- Mjenjac je ZF, kao sto ide u BMW, salta bez greske. I bas planiram uskoro da radim servis.
- Ima fino prostora za porodicu i putovanja.
Nikad nijesam bio die-hard Alfista, ali ovo auto me bas zabavlja i preporucio bih ti kupovinu istog.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Koje je to posebno ulje?
Ide li 0W30 API SN?
Last edited by TAKUMI; 28-06-24 at 09:58.
hm....svaka alfa ima neku manu ali to je tako... italijani ne bi bili italiajni da su neku najvecu glupost ispravili pa da bi svi mogli da kazemo da je to to...
e sad, ja sam prosao pola evrope stelviom, i nisam primjetio neku buku posebnu... a isli smo i njemackim autoputevima... stvartno nismo imali krovni nosac...
za ovo za lak na vratima prvi put cujem... a sto se tice senzora nisam primjetio neki problem sa njima...
koliko ti trosi stelvio...normalna voznja...grad i otvoreno?
Last edited by E_K_V; 28-06-24 at 10:57.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Alfa Romeo Stelvio redizajn - Jura se fura
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo sta kaze Juraj koji je pravi vozacki SUV
https://www.youtube.com/watch?t=2727...ature=youtu.be
~
Jedva čekam komentare kako Jura nema pojma
Trenutno ti mogu nabaviti par hiljada litara, a ne da ne idem van PG.
Ok ne treba mi toliko, imam samo jedno auto.
Javicu se na sledeci servisni interval, imas li i ostale djelove? I da mozda ne radis servis mjenacja![]()
~
Imam sve.
Je li mjenjac ZF kao kod BMW-a?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks