Jes, ali ti je niko nece napraviti kao ti sam sebi
photoupload
Boze sacuvaj, podloga za picu - 2.89 + pelat 0.99 + kulen 1.89 + sir ~1.50 = 7.27 eura a dje je struja, pranje posudja i papir za pecenje...jeftinije je uzeti dostavu ili sjesti u piceriju.
Jes, ali ti je niko nece napraviti kao ti sam sebi
Ta podloga za picu je preskupa. 5kg brasna se moze kupiti za te pare. Kulen si izabrao najskuplji. Za picu moze i neki jeftiniji na rezanje.
Ima sam se pokomatit sa zenom zbog ovoga neki dan
Kupila 3 komada
Ja pusku, ona pistolj, ni sam ne znam kako smo zivi
Mile da te obradujem ,kupila sam vam fokaču ,pizzu da vam pravim (ja i djeca)
"Bolje da si nas vodila u pizza bar jeftinije bi prosli"
Sent from my SM-F926B using Tapatalk
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Ja to viđeh prije neko veče u Naš Diskont Voli reko koja avetinja će ovo kupiti još za te pare kad je ništa lakše napraviti testo za pizza-u.Znači prolazi.Lol
Imaju one jeftinije varijante od drugih proizvođača doduše koga mrzi da pravi testo ovo je u krv.
Last edited by Bluemoon; 01-04-24 at 20:11.
Ti ovakvo tijesto nikad ne bi umjela da napravis.
Sinoć šetah sa drugaricom i baš mi reče da je probala to tijesto, da je savršeno. Vala cu ga probati pa što budeTo je ovo?
https://voli.me/proizvod/6559
Jeste.![]()
Koju šunku/salamu uzimate za Pizzu?
Probao sam sa Pikovom šunkom, nešto mi nema fin ukus kad se ispeče
Goranović šunka za picu ona četvrtasta
Te četvrtaste su obično pica-šunke, koja je uopšte razlika između pica-šunki i običnih šunki sem što su ove prve drastično jeftinije?
Losiji kavlitet te prve.
Meni je ljepša od one stiješnjene i na pici i u sendviču
Meni je najjača kombinacija,pršut,mocarella i bosiljak što sam viđela u piceriju na šetalište u Novi u Popaj.
A najviše zbog ove kombinacije mocarella/bosiljak pršut umjesto šunki raznoraznih.
Što se desi sa budimskom, izgleda neće bit veće časti no kad dođe neko budimske mu iznijet za meze. Čini mi se da viđeh da je preko 18e Goranović budimska...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Pizza sa čvarcima što mislite kako bi to išlo?Nemoj ko da mi je ukra patent.
E kad se sjetim one šunke iz konzerve kako je to bilo ukusno, a Mitros čajne predobre bjehu. U Rodić su bile kranjske kobasice veoma kvalitetne, znali smo ih na žar spremit I bacit u pasulj. Heh
jbg, rat u UKR pa mora bit 23e kg
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Može rat u cio svijet da izbije ja imam moje rođake na selo ne bi sušenu jaretinu i sve što spremaju mijenjala za masu toga što se uvozi u Crnu Goru ko zna okle a da njih nemam prešla bi kad vidim onaj smrad od mesa po marketima u vegeterijance.
Šunka veli stešnjena boga pitaj što je to na kraju krajeva.
Svinjska i goveđa pršuta na aparatima, eto je i sad 18 ali na -33%
https://www.ideaonline.me/#!/product...etnicka-topola
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Al ova je bas bomba, sjecam se da je bila na akciju jednom u Voli i da je tata uzeo 3-4 kao da nema sjutra
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks