Svaka stručna ptica svome stručnom jatu. Navodno je jedan direktor Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja kojeg nećemo imenovati pao državni ispit. Zli jezici bi pitali pa kako je uopšte imenovan na takvu poziciju bez položenog državnog ispita, ali jasno je da su ti jezici ljubomorni. Ako ne položi ni iz narednih pokušaja, uvijek ostaje nada da ćemo izgradit nuklearke pa da ga postave za nekog direktora Agencije za nuklearnu energiju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Сјећам се ове, ономад бјеше против нашег чланства НАТО.Мислим да је школа оног несретнова Чмарка Милачића, или тако нешто.Изгледа да јој је то била добра препорука да се касније укориташи.Чланство у НАТО јој није сметало.
Иначе прогуглах је и виђех да је чак и са овом вучићевом Милицом Аветницом доводе у везу.
СНС-овске методе.
Last edited by BAR; 20-03-24 at 21:13.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ovu ne bi guglala vidi joj se sve bez gugla.
No meni je vijest ove nedjelje baj d vej da Marko faking Milošević predsjedava skupštinom Srbije pa samo nek mi neko ođe reče štogođ o Srbiji kako je sve tamo regularno.
I samo da ne bude da ta ista Srbija ođe nije poslala BIA spajmastera Rodića.
A ove karikature za njih će se lako no eto mislite malo o ozbiljnim rabotama iz pravca Beograda.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Edit.
Dobro,dobro obratite pažnju na bitne stvari.
Mislim ljude.
Za njega Božović je bio..pa vic.
https://youtube.com/shorts/6xh1keT2SAY?feature=shared
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 20-03-24 at 22:03.
Sto se tice Rumunije i rumuna znam da u Srbiji mehanizam za okretanje praseta na ražnju zovu Rumun.
Valjda po asocijaciji na rumune iz 80ih 90ih koji su dolazili u Srbiju kao jeftina radna snaga.
Sad bi to moglo i obrnuto da se nazove.
Neke stvari eskaliraju i brzo se otmu kontroli, a djeluju nepovezano.
Šavnik i sve oko izbora već znamo. A nije ni prvi put da se ne može održati sjednica opštine jer ne daju glasači neke partije.
Čistp da se ne čudite kad glasači neke partije ne budu dali da se održi i sjednica Skupštine Crne Gore.
Ovamo nekako zaobiđoše glasače.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...nika-opozicije
A kada čestiti Paštrovići ruše tuđu ogradu i upadaju na posjed što na kraju vjerovatno da država debelo plati, to bješe junaštvo osvježenih.
E pa nemojte da se čudite kada posle neki Paštrović stavi privatnu rampu na državni put i naplaćuje putarinu.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...e-i-tudorovice
Kad jedno prođe, onda se samo nastavlja.
Tko leti, vrijedi...
Po sjever bi trebalo postaviti ove rampe za velike kamione nego tamo je balvanska mafija, em sto sto kradu drva em sto puteve nagrde
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Čisto radi hronologije. 2019 god. je put nanovo asfaltiran bez ikakvog popravljanja putne podloge. Putem je prije tog asfaltiranja praktično nemoguće bilo proći običnim automobilom jer je put bio poprilično devastiran prolaskom teških kamiona. Po završetku asfalterskih radova, a poslije nekoliko dana, je stavljeno ta rampa. Što se saobraćajnog znaka tiče isti je bio tu odavno (mislim da je prije bilo 9 tona) ali je služio ,,za ukras” što se vidjelo iz stepena devastacije puta, te je neko (nisu formalne instance, da se razumijemo) odlučio da poslije sređivanja puta ,,pojača” značenje znaka sa rampom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Direktor drzavne institucije koja kontroliše fakultete pao na državnom ispitu. Ovo je Monti Pajtnom.
Šteta, svima nama dragi lik.
https://www.portalanalitika.me/clana...na-prvom-testu
Tko leti, vrijedi...
Grijeh je od Danilovića zahtijevat da mozak napreže učeći suvoparne birokratske materijale, on je jedna tanana filozofska i pjesnička duša. Čuš mene prdnjava od čoeka.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-osnovnu-skolu
Davno prevaziđeni i gradivo i udžbenici: Nakon više od deset godina, počelo revidiranje programa za osnovnu školu
Osim iščekivanja novih nastavnih planova i programa, Zavod se suočava i sa manjkom autora:
“Mi, kao što znate, udžbenike nabavljamo putem javnog konkursa. Pomenuli bismo da u nekoliko posljednjih godina imamo problem sa odzivom autora na naše konkurse, za sve predmete”, naglasila je Hajduković.
Skoro deceniju od fijaska sa prepisivanjem planova i programa od Hrvatske, kako su kazali iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, radi se na novim planovima i programima.
Ne znam stvarno kako stvari stoje ali pored CANU ,danu ,agencija za kvalitet da nemas drzavni proizvod nego zavisis od tendera i autora to je krajnje neozbiljno...
Ja sam i dalje ubijedjen da treba vratiti stare skolske knjige prije reformi...
Nego momci, jel se ovo onaj Zdravkov apostol & savjetnik Jakova malo napunio?
Njemu je stvarno osvježilo izgleda
https://www.portalanalitika.me/clana...viceve-supruge
Tko leti, vrijedi...
Rijetko gadan lik.
Zanimljivo.
Abnormalno visoke cifre su u pitanju, prebačile su čak i rang npr. Petra Ivanovića, abnormalno očigledne malverzacije, a najviše od svega, abnormalno je vidljiva osnovana sumnja u krivičnu odgovornost.
A, kad pogledaš, opšte ćutanje o ovome, niđe nikakvog komentara. Aj iz vladajuće grupacije, oni bi ovo najradije pod tepih satrli, ali čak i ona dežurna ekipa lovaca na teški kriminal i zmajeve na forumu ćuti ko zalivena![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
https://www.cdm.me/politika/capuni-o...sova-smijesan/
Šalim se, ćutanje na forumu je sasvim prirodna stvar
Ali, ćutanje institucija na ovako nešto, jednako kao i na ono prethodno, je krajnje ozbiljna i negativna stvar.
Ovđe čoek lijepo objasnio- Dario Vraneš je, svojim postupkom, ne samo lično i prilično iskazao sebe i svoje političke stavove, nego je, u svojstvu javnog funkcionera, narušio međunarodno preuzete obaveze Države Crne Gore.
Neke sasvim ozbiljne, i sasvim demokratske države demokratskog zapadnog svijeta, bi ga konkretno za ovo smjenjivale po sili zakona, a neke, ništa manje ozbiljne i demokratske, bi mu tu pridale čak i krivičnu odgovornost.
Jer, u principu, i najdemokratskije države ovog svijeta funkcionišu po krajnje jednostavnom i prostom principu: Država za građane čini sve, i daje im svaku slobodu, pravo i zaštitu, a sa državom se niko ne zaebava.
No, ovđe je više za brigu opšte ćutanje sistema vlasti, koji ne samo što ima apsolutno pravo da reaguje na ovo, već i te kako ima i obavezu da to učini, nego lli sam čin ovoga stručnjaka iz Pljevalja, koji ne priznaje međunarodno priznate države koje je obavezan da priznaje, i uz to im prijeti teritorijalnim osvajanjem.
Last edited by Buva+gacce; 21-03-24 at 10:49.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Još zetski dnp da otprizna Kosovo i mogu da pakuju kofere.
Vraneša treba našpicat sa funkcije. Može on lično da ima kakav god oće stav, može da odbije da ide na sajam, ali nema pravo da to odbije na ovaj način. Može df da se ukloni sa ulice, ulica iz df-a nikad.
Mislim da je ovo mnogo bitnije od sve politike dje nekim individuama daje se medijski prostor...
Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) i Sektora za borbu protiv kriminala (SBPK) uhapsili su jutros nekoliko osoba po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) zbog stvaranja kriminalne organizacije i pripremanje više ubistava i drugih teških krivičnih djela.
Hapšenja su izvedena u Podgorici i Budvi, a u toku su pretresi stanova, kuća i prostorija osumnjičenih, za koje se vjeruje da su pripadnici organizovanih kriminalnih grupa.
Stvari ne postoje izolovane jedne od drugih. Neka svako snosi odgovornost za ono što radi, bilo da je u pitanju priprema ubistva ili nedolično funkcionersko ponašanje. Svako u skladu sa onim šta je uradio.
Najmanje 60% stanovnika Crne Gore smatra da je Kosovo i Metohija dio Srbije i ne priznaje nezavisno kosovo.
I biće KiM pod kontrolom Srbije opet, za godinu, 5, 10, 100, nije bitno, to je u istorijskom smislu kratak period.... a s obzirom na globalne turbulencije, ratove, geopolitiku, trusni balkan, mislim da se neće dugo čekat na to...
Last edited by lucke91; 21-03-24 at 11:24.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Neka bude i 100% da se slaže sa df degenom, fino neka izglasaju partije koje podržavaju takav stav i onda neka mijenjaju spoljnu politiku koliko god oće. Dotad nasumični penali neka batale da se sa lokalnog nivoa bave državnom politikom koja nije zvanična.
Jbt, počeo čoek Vulina da citira...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks