Poljska i baltičke zemlje su zagovarale, i tražile svašta nešto od početka rata. al i ti i ja znamo ko se pita, i dje se odluke glavne donose. a njima u interesu nije direktan sukob sa nuklearnom silom kakva je Rusija. pogotovo glavnoj zemlji i predsjedniku kojeg očekuju izbori za par mjesecimeni je izjava lepoga zanimljiva iz perspektive da je on totalno ubijedjen da se do toga datuma šalju vojnici
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mene stra' da ovaj Lepoglavi ne bude Medoje v2.1.Ono avetan,al' bio u pravu ili i ćorava koka ubode zrno.Kako god ne bi valjalo da je tako
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Daleko je on od "ćorave koke" ne dijeli Moskva rusku sablju bilo kome i Vučić je dobio jednu.
Slušam ove dps u skupštinu što pričaju pa ljudi je li ovo moguće.
Pokrali sve živo - opljačkali i slušaš ova njihova poštenja.
URA glasa za smjenu Mandica.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Poslanici o razrješenju predsjednika Skupštine; Knežević: Ako BS bude za smjenu Mandića, bićemo protiv ulaska te partije u rekonstruisanu Vladu
https://www.cdm.me/politika/poslanic...drije-mandica/
(mali off: pitam se jel se osoba koja kuca clanke na cdm drogira tokom radnog vremena)
Last edited by avet; 11-03-24 at 15:31.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nek se ne foliraju prećerano jer su Bulajića ruskog špijuna imali za predsjednika skupštine koji to nije ni krio no otvoreno se sastaja sa onim u Danilovgrad što je odavle proćeran.
Kakva prćija od države.
URA glasala kakva kopija iole ozbiljnog političkog subjekta forma bez oblika i suštine dako se ugase jednom za vazda.
Oni su sve to i dozvolili a sad su ka neki dušebrižnici.
Last edited by Bluemoon; 11-03-24 at 15:35.
Hahahahahaha
I kad će Crnogorci na Kosovo u sastav NATO mirovne misije.
Mnogo se Knežević napatio za svoje političke karijere pa je i to dočeka crnog Krapovića napada sve u 16 za potrebe in4s-a.
I onu nagradu za književnika što je u Srbiji dobio s kojom se diči bila je u stvari najveći satiričar na svijet.Lol
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 11-03-24 at 15:54.
E što im uradi Milan Knežević ovo je šou.![]()
Dobar je Pipun ne zajebavajte.
Pa e odličan DPS projekat opozicije tzv DF kako dobar projekat koji se drža punija 30 godina.
Samo bi najveća naivna budala pomislila kako DF u stvari nije projekat DPS-a đe su se držali dobroooo godinama ka fukOOvo klatno.
kad se sjetim srećnija vremena nakon izbora 2020. godine kad smo svi pratili prenose Skupštine. nije to taj vajb sad![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zivkovic istresa Knezevica ka pepeljaru
Last edited by TAKUMI; 11-03-24 at 16:29.
Prema tome, šta da ti kažem?
Чујмо и другу страну.
Milan Knežević je rekao da je Živković saopštio neistinu kada je rekao da je Knežević izjavio da bi jurišao na Tuzi 1998. godine da je imao oružje.
"Ako to nađete, ja ću da napustim politički život. A vi mi kažite kad sam rekao i gdje sam to rekao, a nisam. Ako to ne nađete očekujem da se makar izvinite".
Živković je rekao da postoji video snimak i da se to desilo na sjednici kada je biran ombudsman i da je to Knežević dobacio sa mjesta.
Knežević je rekao da je tada Đukanović govorio o protestima ispred Skupštine 1998.
"I ja sam rekao da mi je bila čast što sam protestovao ispred Vlade. Tuzi se nijesu pominjale".
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ko još vjeruje pipunu... oni i koji su mu vjerovali su nestali kada je slagao da su ga napali na aerodrom![]()
Love, peace and respect.
Pa ne treba da mu se vjeruje, snimak je tu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Детаљи на страну, Пипун је багра плаћеничка.
Nego vidjeste li vi sto je DPS policija cinjela 2021?
Sreca pa je osvjezilo i sve su ove gluposti rijesene - pod mac bato.
https://www.vijesti.me/v/697677?utm_..._share_counter
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Koju "drugu" stranu kad je DF projekat DPS-a.
Nema bliže partije od DPS-a i DF-a bliski su ka najveći ljubavnici koji Hebu Crnu Goru tri decenije.
Odlično je Knežević u onaj duel reka jedina mu je istina tu bila oko Rusije o Roćenu đe ovaj bio najjači ruski agent.
A prvi savjetnik Mila Đukanovića.
Ima ima nije da nema i to dosta ljudi u Crnoj Gori kojima su vrane mozak popile ali ima i ljudi koji dobro pamte i hirurški precizno sagledavaju situaciju bez mnogo lemantiranja.
I da se vratimo na Krapovića.
Što LAŽE da je Krapović reka da će VCG u misije ići u Ukrajinu umjesto da reče da će ići đe Krapović reka na Kosovo?
Kakvom se tu nivou inteligencije u stvari on...obraća e to je pitanje svih pitanja.
A na Kosovo će ići to je neupitno to je plan i program bitno je da se bača prašina u oči kako će eto nesretnici otići direkt na front Ukrajine.
Last edited by Bluemoon; 11-03-24 at 19:05.
Ova je opet pobrkala loncice, Kosovo veli.
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks