ccc, kako ga je uspavao greote.
KO godine ce biti
Dominacija Jancica juce
7:25, system error
Nadam se. Sto mislis za Dustina?
I mene brka sto dolazi iz knockouta. Dustin je mnogo ozbiljniji protivnik. Gledao sam BSD sto je izgubio protiv Dos Santosa. Bas je bio uzdrman, nagrdjen
Jake Paul x Mike Tyson is a done deal.
July 20.
Exclusively on Netflix.
Live.
AT&T Stadium.
![]()
Kad je po našem Ngannou - Joshua, prenosi li ko?
Ovo mi je interesantno kod Nganua, osim toga što ima tako jak udarac da svakoga može vrlo lako da pošalje u shadow realm, ima po malo "gorilski" vrat, tj. ovaj zadnji vratni mišić mu se proteže od potiljačne kosti ravno do ramena, što govori o tome kako mu je vrat mišićaviji i ima veću masu, a zna se da jači vrat doprinosi boljoj sposobnosti podnošenja udaraca, dok kad pogledaš vrat AJ-u, izgleda normalno kao svima nama znači postoji udubljenje ispod potiljačne kosti do ramena, duplo mu je manji vrat u tom predjelu, a to se ida vidjeti po njegovoj ne baš idealnoj sposobnosti da trpi udarce.
![]()
Ne zna se tacno. Ali prije 23h ne bi trebalo da pocne. Ima desetak borbi. Online sve gledam, pojma nemam ko prenosi
Mislim da veliku ulogu igra kardio i psiha kod podnosenja udaraca, a najvisu da vidis udarac![]()
U sparingu su mi teze padali laganiji udarci koje ne vidim nego jaci koje ocekujem
Nikad necu zaboravit kako je Stipe u 1.mec prebio Frencisa, mislim da je imao 200 landing udaraca, ni ogrebotinu nije imao Frencis. Ta debela koza i arhitektura tijela je izdrzljivija masu, plus kosti ekstremno jake. Sjecam se da je sa Ganeom usao u mec sa oba nagrdjena koljena i Gane nije mogao sa punom snagom da mu polugu zavrsi na zglob.
Odigra i kumara Nganua sa 100e, na 5 kvotu čini mi se da mi reče juče, nokaut.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks