Zna li ko kako igraju mladi sa makedoncima????????![]()
I jos samo nesto da dodam: Nismo prva reprezentacija koja je imala sponzora na dresu.Imala ih je i fudbalska selekcija SCG-Telekom Srbije !!!
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Zna li ko kako igraju mladi sa makedoncima????????![]()
Release Yourself
pojma nemam
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
U21 Macedonia - Montenegro : 1-0
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
Dugo sanjani spektakl je opravdao moja ochekivanja! Impresioniran sam!
Ono dozivanje je bilo za 10, mislim da ce se ostvariti zelja mog dobrog druga (koji je sinoc bio na Jugu) da ce ubuduce primorci bodriti reprezentaciju sa Juga. Ima simbolike.
Chestitke igrachima na nevidjenom zalaganju!
P r i m o r a c
Evo malo DOMACIH "patriotskih" komentara sa b92:
Ipak je Madjarska jaca od vas.Vi ste bili motivisani,pred svojom publikom dok je za Madjarsku ovo obicna prijateljska utakmica.I to preokret iz dva penala.Vrijem ce pokazati kakav je vas fudbal.
(SrbinCG, 24. mart 2007 20:24)
ovo je fudbalska sramota,svi koji su gledali ovaj mec mogli su zakljucit da je prodan.savicevicu nije dovoljno da pobijede nego je zeleo i spektakularan preokret,sramota.dva besmislena penala koja su izvodili burza i vucinic!!!
(HN, 24. mart 2007 20:47)
Ocigledna namjestaljka, slozice se svako ko je gledao.
Nazalost, utakmica nije mogla da pokaze realnu snagu CG reprezentacije, zbog katastrofalnih uslova, kao i zbog neuigranosti tima. Jedino sto mi se cini je da ce CG imati ogromnih problema u odbrani.
Pozdrav iz Podgorice za sve Srbe!
(DelijaPG, 24. mart 2007 20:55)
Braco SRBI zanemarite sve zlonamjerne komentare ljudi sa Cetinja.Pa oni bi na utakmici SRBIJA-Hrvatska svim srcem navijali za kockaste(cast izuzecima).E da ih VELIKI NJEGOS vidi.Inace ono za kladionice je ziva istina.Nisu ni meni dali da uplatim na keca koji je vrijedio 2.60!Steta za los dan protiv Kazahstana ali nema veze,ispravicemo to kada bude bilo najvaznije!
Pozdrav iz Niksica. U Crnoj Gori se sve moze kupiti novcem, i laiku je jasno da je utakmica namjestena, ovo je sramota.
(sone, 25. mart 2007 11:26)
Vjerujem da skoro niko iz Srbije ne bi uputio ovakve komentare. To samo mogu ljudi odavde. Mislim da su oni vishi fanovi reprezentacije Srbije no ljudi iz BG. Smuchi mi se...
prije utakmice na b92:
Srećno braćo Crnogorci!
Bez obzira što ste nas prodali pre skogo godinu dana, bićete mi, posle Srbije naravno, najdraža reprezentacija!
(24. mart 2007 05:21)
@Zvezdaduplakruna
Pa naravno da ću navijati za Crnogorce, neću valjda za neke Mađare, šta me veže za njih?
Pa s kim god Crnogorci da igraju, osim protiv nas, uvek ću navijati za njih... Nemamo nikog bližeg...
(24. mart 2007 14:48)
slicno poslije tekme:
BRAVO BRACO CRNOGORCI !
pozdrav iz vazda bratske srbije
(24. mart 2007 20:12)
Last edited by Don_Sharky; 25-03-07 at 16:42.
ne,ne sharky rijetko je koji Srbijanac rekao ista lose,samo ovi odavde to je poenta ovih komentara !
da, samo sto se mnogi na to upecaju, podju na njihove forume i pisu svasta o srbiji. ni to ne valja...
Postavljanje tih komentara ovdje je suvisno.
No,da zanemarimo pricu o namjestanju (ja,recimo,ne vjerujem da ga je bilo) i postavimo pitanje zbog cega ste toliko odusevljeni utakmicom (narocito igrom) nase reprezentacije?
Pa,dobili smo (jedva,i bez prave sanse) jednu Madjarsku koja je na dnu evropskog fudbala.Ako tome dodamo da nijesu igrali u najboljem sastavu a da su ipak igrali bolje nego mi,da smo imali ociglednu pomoc sudija i da im je motiv bio daleko manji od motiva nasih igraca,mislim da nemamo mnogo osnova da vjerujemo u svijetlu buducnost.
Ja sam samo tu da vreme brze proleti...
Neprijatelji sebe samih...
1. Namjeshtanja NIJE BILO, kako objasniti da su madjari imali 2-3 extra shanse (i ponishten gol!) kod 1:0?
2. Odushevljen sam zalaganjem, a igre ne moze ni bit' nakon 5 dana zajednichkog treniranja!
3. Kako bez ijedne shanse? A ona glavom poslje kornera i ona Vuchiniceva
4. Nisu igrali bolje, vec im je rezultat apsolutno ishao na ruku, pa je nasha (i ovako slaba odbrana) bila pod pritiscima iz kontranapada!
5. Ochigledna pomoc sudija? Mozda ako mislish na par dosudjenih faulova, meni se chini (bio sam na stadionu pa nisam siguran) da su svi penali bili, dakle sudija nije uticao na rezultat!
6. Poslje onakve feshte ti kazesh da nemamo mnogo osnova da vjerujemo u svijetlu buducnost? Pobogu, sem Bataka ovo su sve mladi momci, ima i 1 maloljetnik!
Suma sumarum post ti je krajnje bzvz! ;-)
P r i m o r a c
ljudi... najvaznija je ATMOSFERA na stadionu... samo malo Zapad da zivne... nije strasno navijati![]()
Srecom da je padala kisha pa su zbog stajanja ljudi pri dnu skoro svi u sektoru E morali da stoje, a neki Boga mi i da navijaju :lolblue:
Ipak, zapad me razocharao...
P r i m o r a c
Zapad nije bio losh toliko ljudi,moglo je i bolje,ali opet...
Jug fenomenalan!!! Zhao mi je samo shto nisu uspjeli par puta da ONI prozowu sjewer,jer kad su pokushali 2 puta,bile su shanse neke i nije se nishta chulo...![]()
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
Zna li neko kako su igrali mladi sa Makedonikusima?
Svaka cast onima ko mogu da pricaju o namjestanju.. Oni koji su bili na stadion zakljucili su drugacije..
Madjari su igrali "bolje" nekih 15k minuta ukupno, imali 2 dobra prodora sa strane kad je nasa odbrana ispala, i bili su opasni tokom (i nakon) prekida zbog ocigledne takticke neuigranosti odbrane. Sve u svemu tesko da su bili bolji sinoc i da bi ikoga tako dobili.
Napravili su nekih 40ak faulova a sredina im je nikakva. Onaj mali (broj 5) je spasavao u odbrani sto je moga, a kod sva 3 penala morali su zaustaviti igraca na taj nacin inace bi primili gol 100%.
Imali su i nasi dosta smotanih dodavanja i startova, ali je Madjarska sve u svemu ocajna bila.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks