„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Koprivica o igrama na sreću: Novi sistem nadzora će biti moćan alat u borbi protiv zloupotreba | Komentari (vijesti.me)
E moj Momo.
Veze o postojećem sistemu za igre na sreću nemaš a kažeš da je katastrofa.
A taj sistem je donio donaciju Slovaka od milion Eura još prije 4 godine na račun unaprjeđenja postojećeg sistema a ne za novi sistem.
Novi sistem je kopija srbijanskog sistem koji nije po našem Zakonu o igrama na sreću.
Vučić 1: DF, to su moji, tvrdo krilo, stabilni procenti
Vučić 2: ajde sad da ujedinim Jakov, URA, Demokrate oni će povuć uz svoje još onih neopredijeljenih, namaknut će još koji procenat
Vučić 1+ Vučić 2 oho hoo
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Jadov vs Milojko - najveći cripple fight još od cripple fight-a Milačića i Dajkovića. Doduše, ovi potonji su nebitni, ova prva dvojica baš i nisu.
Nek padne da osvježi @acs![]()
Love, peace and respect.
Moli boga da se to ne desi, i đe možeš i đe ne možeš
I obrati pažnju na par indikativnih detalja:
Kad ti premijer kaže ''dižemo samo neto zarade, ne i bruto, zato neće bit inflacije, jer nje ima samo kad se podignu i doprinosi pa poslodavci moraju uvećavat cijene da to pokriju''...
Premijer zna da to nije tačno, nego čak i u velikoj mjeri suprotno.
Po tome onda znaš da premijer tako bezočno laže, računajući da ti to ne znaš, pa mu se može izvaljivat takvih glupoština.
Kad ti ministar, ne jedan no više njih, kaže ''ES2 je počela, podizanjem penzija''...
Ne postoji ekonomski program koji počinje podizanjem davanja neproduktivnom stanovništvu. Na taj način započinju socijalni programi. Ekonomski, bilo ono kad u kuću odlučuješ oćeš li kupit novu veš mašinu, ili ono kad vodiš državu pa gledaš kako će ona, počinju najjednostavnije moguće: Treba da uložimo ta-i-ta sredstva, da bi dobili taj-i-taj rezultat.
A podizanju penzija jedini rezultat je nešto inflacije, i nešto novih glasova.
I ministri to znaju. I ti znaš da znaju, pa onda i znaš da te svjesno i bezočno opet lažu. Jer, prosto, računaju da ti to ipak ne znaš dovoljno.
Kad ti vlada poveća penzije, a značajne su, penzionera je kod nas mnogo, a ne kaže ti okle joj pare za to, a znaš da ih nismo zaradili... I kad vladu prozovu da se u prvih par mjeseci već zadužila 160 meleona, a ona o tome i na to ni slova ne prozbori...
Mnogo se zabrini. Ne zbog tebe, ili mene. No zbog đece, i tvoje, i moje.
I ne dozivaj te đaole, vjeruj mi![]()
Last edited by Buva+gacce; 26-02-24 at 14:58.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
čini mi se to je našem premijeru rečeno nfl žargonom hail mary pass za opstanak na tom mjestu i politici. prostora za manevar nema puno, jer mislim da nije Milatović slučajbi napuštio es u momentu kad se priča o rekonstrukciji. i to otežava poziciju Spajku, jer može vrlo lagano da ostane bez par ministara (za razliku od mnogih ja nisam baš siguran da Milović ide, al jesam za ministarku prosvjete). jedini način na svoju poziciju betonira jeste ES2, usvajanje kroz budžet (a tu tek očekujem ubacanje amandmana za sve nekakve kategorije). sa pozicije te, i dalje mislim da obara Vladu i ide na izbore sa pričom, eo imate minimalnu od 700e. svakako bolje znaš od mene kolko je to opasno bez nekog plana al bih stavio neke jače pare da će ovako biti
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
U četvrtak od 20 sati, pratite intervju sa sa Jakovom Milatovićem - predsjednikom Crne Gore.Gledajte Načisto u četvrtak u 20h na televiziji Vijesti.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne postoji ekonomski program koji počinje podizanjem davanja neproduktivnom stanovništvu..
Kao sto rece kolegam svojim ocevima i majkama dajte po cijanid da drzava krene ....
Svaka ti cast...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Potpuno si masio poentu onoga sto je rekao
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Pa nije da je ista slagao, sta dobija drustvo od toga sto povecava penzije penzionerima? Bukvalno nista![]()
Promasili ste, ES2 nije ekonomski vec izborni program.
Sent from my M2101K6P using Tapatalk
Jadno je uci u tudju kucu dje su penzioneri samo , samo na tablete 150 eura trose , a dje je ostatak kad se ljudi razbole...
I sad se covjek nasao da kritikuje sto je penzionerima povecan da imaju vise za tu saku ljekova!
Aj da recem kriticnim penzionerima je povecano da osjete te 100 ,200 eura viska , uradili su scenario DPSa ,da tvoj buvo dps, da imaju sigurno biracko tijelo.
ES 2 je samo pocetak stvaranja sigurnih poslusnika hmmmm DPS nije to radio??? Zadnjih hmmm 20 godina...30....?
Meni je bijedno da neko komentarise ljude koji su nevidljivi ko prosjaci na ulici kako su im povecane penzije pihhh
Izvinjavam se previse se krecem medju narod pa i znam kakve su socijalne prilike
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
S obzirom da ubrzano starimo kao drustvo i biracko tijelo, odlicna je strateska odluka fokusirati se na penzionere, jer ce ih bit sve vise i vise, a to je vrlo homogena skupina glasaca.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Penzioneri su najzahvalnije glasacko tijelo zadnjih 30 godina odlicno to pokazuje
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Eto se podsjetih sa toga linka na prethodnoj strani da je podnio ostavku na mjesto u predsjedništvu stranke, pa htio da je povuče, ali predsjedništvo nije prihvatilo to njegovo povlačenje nego ga je još i isključilo iz stranke.
Inače, ako Milojko povećava penzije istovremeno planirajući da ukine penzioni fond, ne računajte na to da će se previše povećati broj penzionera jer će vrlo brzo novi penzioneri biti u još goroj situaciji nego što su sadašnji bili prije povećanja penzije. Milojko be like: ipak se okreće.
P.S. Iako za obojicu mislim da su ćutuci, uz sve očigledno laganje i hvatanje u lažima, uz sav amaterizam i nesposobnost djelovanja kao političara, Milojko mi je triput miliji od one nosate strije od Jadova. Kako je brzo pokazao svoje ogavno lice čim se ustoličio na predsjedničko mjesto. Pih.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dzejkob je teski kompleksas. Manji od makovog zrna van granica Crne Gore, ali zato unutar granica CG covjek ne moze da se sabere zbog svog realnog i imaginarnog djela.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovo je potpuno tačno , ali se to ne ispravlja povećanjem penzija, nego razbijanjem monopola i nenormalnih provizija na ljekovima.
Par puta sam kupovao neke sitnice u apoteci u BG i nisam mogao da vjerujem koliko je jeftinije nego u PG.
Smanje se cijene lijekova i penzionerima je ostalo više novca bez ikakvog troška za državu.
A lijekove ne kupuju samo penzioneri, nego i svi ostali.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Dako nam ostane neko od turaka, ukrajinaca i rusa, da nadomjesti sto nas je manje.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks