Ako neko vjeruje da je Dejo Savicevic namjestio prvu zvanicnu utakmicu reprezentacije i pri tome bio toliko bezobrazan da pozove Platinija da sve to odgleda,
onda taj definitivno ima nekih problema sa rasudjivanjem ili cita DAN do iznemoglosti.
CRNA GORA ALE :PMost users ever online was 166, Yesterday at 20:20.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ako neko vjeruje da je Dejo Savicevic namjestio prvu zvanicnu utakmicu reprezentacije i pri tome bio toliko bezobrazan da pozove Platinija da sve to odgleda,
onda taj definitivno ima nekih problema sa rasudjivanjem ili cita DAN do iznemoglosti.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Dakle ozbiljno.
Kao prvo, momci su toliko trcali, fizicki spremni, pozrtvovani - da ja ne pamtim niti jedan tim SFRJ/SRJ/SCG da je toliko trcao po terenu.
Poztrvovanje - svaka cast. A s obzirom da su toliko malo vremena zajedno - sve im se oprasta i jos vise postuje ono sto su uradili.
Golman - odlican, sem kad su visoke lopte u pitanju
Odbrana...nesigurna i neuigrana. Vidjecemo kakav ce kvalitet Basa donijeti (je li on i zvanicno igra za CG?)
vezni... raicevic dobar, boskovic slabo primjetan, simone i burzanovic - odlican kao pojedinci, ali se jos traze njihove prave pozicije u timu. Napad- no comment, zadovoljan sam
Pitanja za buducnost: imamo li jednog iskusnog veznjaka (tipa Djordjevic iz Olimpijakosa) koji bi u centru terena mogao da razigrava nase uzasno talentovane prednje igrace, ali i da stane kad treba?
Ako Basa dodje (malko mi je sumnjivo sve ovo, pogotovo zbog Filipoviceve izjave, ali nadajmo se najboljem), da li bi odbranu trebalo ostaviti u troje, pa veznom redu pridruziti jos jednog igraca ako vec imamo 4 ofanzivna prednja (vucinic i jedan centarfor, a burzo i simone iza i sa strana)?
No, u svakom slucaju - odlicna predstava. Kao sto rekoh - odavno nisam gledao pozrtvovaniju fudbasku reprezentaciju.
Sa srecom!
Vecina ljudi je zla
Mislim da odbranu ne bi smjeli ostavljati u troje, jer se i danas pokazala da je ranjiva bas zbog te neuigranosti. Samo me cudi kako su neuigrani Batak i Tanasijevic, kad su igrali mnogo godina zajedno u Voshi i u nekom ruskom klubu ako se ne varam. Zna li neko na koju foru igraju Tanasijevic i Jovanovic za nasu selekciju, znam da je Batku majka iz Crne Gore?
Bonja paljevino jedna!!
Zamolicu vas da ne tezinjate vise sa tom pricom o namjestanju jer kvarite uzitak!
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Cestitam Pobjedu, odlicno su igrali, mada na trenutke su bili zbunjeni.
I sto neko gore rece ja dok sam gleda kad god su Madjari izvodili prekid cinjelo mi se eto lopte u mrezu, jer se mreza zatresla 2 puta u prve pet minuta, ono kad je bio ofsajd i kad su dali prvi go.A moram dodati da kad je utkamica pocela
kad su nam dali go tolko sam se izasmija, ne znam sto mi je bilo, ali puka sam od smjeha, kakoste se osjecali vi nakon gola?
Pa zar nije poslije svega uzitak jos veci?![]()
Vecina ljudi je zla
Bilo je stvarno komicnih situACija, ali na kraju dobro se zavrsilo i danas mi je svaka druga rrecenica bila NE STEDI DLANOVE.....
Na $ewer je bilo to mocno... Preko swih shetalica,pjewa se,ono,znash da je pochela utakmica,poslije par min se spushta i widish swoje igrache kako pochinju sa centra i swi se blijedo gledaju izmedju sebe ...I pogled na semafor... 0:1
![]()
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
Svaka chast nashim momcima potpuno zasluzena pobjeda... Na stadionu je bilo fenomenalno,mis'im shta reci...Samo da nastave ovako da ginu na terenu,nijesu bitni rezultati,bitno je da pokazemo sve shto umijemo pa ako to nije dovoljno boze moj ljudi smo...
I nijesu mi uopshte jasni ljudi koji se nasladjuju i dice tudjim neuspjehom,pomislite da to nekad moze i vama da se desi pa i vi da ispadnete predmet sprdnje...
#fakenews
prvo poluvrijeme tu i tamo, pizdio sam malo vise no aj... izvukli su se u drugom poluvremenu za sve propuste u prvom... pozrtvovanost, trcanje, igra... nemam rijeci. svaka cast!! samo malo odbranu da sredimo.
atmosfera vrhunska a i odusevio me transparent Lovcenac... lagano su ljudi dosli da bodre svoju reprezentaciju iz ravne Vojvodine!! svaka vam cast momci!! zivjeli!! evo slika samo za vas!!
C9H13NO3
One world, Two wheels
Evo , cisto, da i ja podijelim svoje emocije na forumu ... atmosfera brazilska (Podgorica je dokazani sportski grad) ... navijanje vrhunsko ... e sad, sastav i igra ... cudi me da nije bilo mjesta za Rista Lakica, na primjer ... odakle su Batak i Tanasijevic ? Vucinic, Burzo i Simon su evropske klase (i to je na kraju i donijelo prevagu) ... sredinu nismo imali (i tu se mora poraditi) ... volio bih da bude vise mjesta i za igrace iz MNE prve lige ... svi su vidjeli , u prekidima smo bili ranjivi ... a sto se tice penala, pa sudija im je oprostio jios jedan penal (posle obaranja i vucenaj za dres Mirka Vucinica) ... mislim i da je Purovicev ulazak znacajno doprinio preokretu ... do suza su me dirnuli naviojaci iz Lovcenca ... idemo u nove pobjede ... pozdrav svima i hvala svima koji su okacili fotke (i docarali nam dio atmosfere sa podgorickih ulica i sa stadiona) ...
Doljani forever ...
Vidite li vi da su oni namjerno pravili prekrsaje u svom kaznenom?Ako je iko zelio pobjedu(cekao na kladionici cg) to sam ja ali onaj svirani drugi penal je bio prekrsaj za 3 crvena kartona igracu Madjarske. Niko tako ne bi uklizao ni na sredini terena a ne tu i kod rezultata 1-1 . Presmijesno i providno.Druga stvar, bili smo bolji drugo poluvrijeme i zasluzeno dosli do pobjede ali iskreno, meni sumnjivo.
Your IQ is your fashion
ljudi evo me na rabotu jutros od 7 tj. od 6 po starom vremenu. jutros se do zore slavilo i direktno na posa. ali ljudi moji, SRCE PUNO. nek crknu dusmani i svi koji misle da je namjesteno. bio sam tamo i sve vidio. meni nije djelovalo, ali sve i da jeste neka je.
AJMO CRNA GORO O O O
imam nekih 30-40 slika i 10-ak klipova ali sve su mi nekako mutne, e mi nije bilo do slikanja no sam glas potrosio i dlanove ozulio. I NEKA SAM.
na koju foru da stavim slike koje su mi oko 1MB
Upravo tako i sto napisa novinar Vijesti I da je rezultat bio drugačiji, i da je Mađarska sačuvala prednost koju je stekla u 30. sekundi utakmice, utisak bi bio isti. Vučinić i drugovi sjajno su se uklopili u dosad neviđeni sportski spektakl u Crnoj Gori, borili se kao lavovi i bili hrabri kao sokoli. Ispunili su obećanje da će ostaviti srce na terenu, pred očima predsjednika Uefe i fudbalske legende Mišela Platinija, pokazali kakav potencijal imaju i nagovijestili lijepu budućnost najmlađe reprezentacije na planeti.
Vazno je da smo dozivjeli i da vidimo kako se svim srcem bori za Crnu Goru, a to je najvazniji rezultat.
e sad ovako:
poleksic - veoma dobar, bas dobar. nije extra klasa ali zadovoljava u potpunosti
pavicevic i jovanovic - samo nek su zdravo. pogotovo onaj jovanovic. stao je ono ljudi. kako je ispadao ka tele par puta. gubi se potpuno. ulazi da zatvori sredinu iako ima igraca i ostavlja onu sedmicu njihovu par puta potpuno samog na strani uzas. da ne pricam se u napad ni probali nisu da probiju.
tanasijevic - a nervozan previse brate. odma na pocetku kad osamari onoga priskina kako li se zove kad ga obali na zemlju sto mu ovaj poslije prekida ne dade loptu odmah. hebalo majku. poslije se svadja stalno nesto. trci brate kolji po noga ali nemoj toga ka debil je. imao je ispada u odbrani ali ok neuigrani su jos.
batak - za klasu bolji od tanasijevica. vidjeste li ono ciscenje tj. cisto uzimanje lopte onom maradoni nihovom malom debelom broj 10 u drugo poluvrijeme. batak ok.
simon - smrsao i odlican je. i dalje po malo davi. ali treba jedan takav da stane na loptu cak i kad se gubi. potpuno me zadovoljio.
boskovic - odlican, iako vidim da ne misle ostali tako. odlicno se snasao. treba nam jedan znalac pozadi da koordinira a dosta se i bori.
raicevic - izgorio je previse, i nekako je spor, a tumbasevic kad je usao dosta sigurno igra. mozda njega forsirati.
bozovic - eh, sta znam. gledao sam ga za ofku i odlican ali sinoc nesto... ne znam
burzo - vidi se da moze, i bio je veoma dobar ali ono sto ga koci su nepotrebni klizeci startovi na sredini terena kad ne prekida nikakvu opasnu akciju no eto onako. zato je i dobio zuti odmah. inace iako sam ga kritikovao i kritikujem ga treba mu osigurati mjesto u prvih 11.
vucinic - uffff igracina brate. a ne da je igracina no... vele, pa ne bi igrao za romu da ne umije sto. slazem se ali brate ono je ... madjari koji su fizicki jaci od nas, oni pravi slaninari, skubu ga, guraju kolju po noga, vucina se ne pomjera. ne mogu mu uzet loptu to je za sprdnju. a s loptom je tako lak i brz svaka mu cast.
mali jovetic - malo je igrao ali cim je usao uzeo loptu seva dodaje kao da ima 27 a ne 17 godina. nema straha. svaka mu cast. vidi mu se snaga i brzina odma. samo nek nastavi. nek pomogne mladima sad protiv bugara i ostalih u grupu i odma poslije toga za seniore. nema price.
jeknic kako je usao imao je jedno promaseno izljetanje i neuspjesan start. nesto mi je tu malo... los.
najvaznije svi nasi sto su igrali sinoc - nisu zasluzili 10-ku za borbenost no 100-ku. tako se igra za reprezentaciju.
P.S. intonira se himna, ruka na srcu pogled u nebo, srce puno tijelo drhti. je li moguce dozivjeti ovo.
I jos kad bi znali stihove himne osim ona prva 2... :PP
e, da. i jov ovo samo.
purovic - covjek koga nisam cijenio ni najmanje, pokazao je sunoc da grijesim zestoko. dobro, imao je onu glupost sa golmanom ali samo umjetso sto je isao djonom da je okrenuo ledja i eto gola hehehe. momak je veoma dobar bas me iznenadio. ima pregled igre dobar, igra one povratne i duple veoma dobro.
eto tako
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks