Ovdje cu da ostavim podatke o dvije kurirske sluzbe koje izbjegavaju dostavu u Njivicama/Opstina Herceg Novi, iako im se kaze da je odrediste Njivice.
NTC - maximalno izbjegava Njivice i vazda gleda da ostavi negdje (benzinska pumpa, Okov) ili da uhvati nekoga iz Njivica da podje do njega (kurira) da preuzme paket/posiljku pa da taj neko donese na odrediste.... No comment!
Exclusive Delivery - ista stvar kao i NTC, samo dodju do HDL Sutorina i kazu "mi dalje ne idemo"..... Pa koji si vrag uzeo paket kad ne nosis na odrediste.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
A nije loš put, nego im je kutara da skreću...
Mene su jedne prilike svi odbili za Vraćenoviće. Daleko, ne rade oni to
Tako sam i ja poslao bratu nesto hitno za Tivat i ujutru su ga zvali da dodje do kruznog ako oce paket jer oni dalje ne idu.
Posto mu je bas trebalo, morao je iz Tivta da ide do kruznog ispred Kotora i preuzme paket.
Vecina nasih kurira su totalno divlji. Ne samo po zakonu nego i po nacinu poslovanja.
--------------------------
Do Not Disturb.
znate li nekog ko vrši dostavu paketa crna gora-makedonija (tačnije, podgorica-skoplje)?
Znate li koga, da bi iisao do Niša u skorije? U narednih nedelju dana otprilike, trebalo bi mi preuzeti jedan manji paketic za dostavu u PG![]()
Vidi nek ti salju busom...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Evo samo jedan kratki 'update'.
Kao sto pomenuh prije, imao sam jako losih iskustava sa skoro svim kurirskim sluzbama koje sam koristio prosle godine pa sam se prebacio na Postu Crne Gore koja je bila neznatno skuplja ali pouzdanija i bolja.
Od tada su se stvari izmjenile, na gore.
Post Express je postao nepouzdaniji, znalo je da ne bude "danas za sjutra" kako bi moralo da bude, pogotovo ako je neko dalje mjesto u pitanju. Umjesto preuzimanja odgovornosti, krivica bi se svalila na lokalnog kurira koji jednostavno nije bio u mogucnosti da uruci i izio vuk magarca, idemo dalje.
Pored toga, nedavno su podigli cijene jos vise pa sad posiljka od 100gr kosta 4.30e.
Uz to, poceli su da naplacuju "proviziju na uplatu" i to primaocu pa se za svako preuzimanje placa dodatnih 1e (do 50e otkupnine), tj. 2e (preko 50e otkupnine) pa na kraju njihova usluga zapravo iznosi 5.3e odnosno 6.3e sto je definitivno skuplje od bilo koje druge kurirske sluzbe.
Eto su uspjeli i to da u potpunosti pokvare i poseru se na sopstvenu uslugu koja je bila odlicna a sad je nikakva.
Kliker bi pokvarili.
Do Not Disturb.
Moze li preporuka za kurirsku sluzbu koja bi trebala da izvrsi dostavu na relaciji UL-PG?
069 215562
Almir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dajte nekog Niksic - Podgorica, isti dan ? da je normalan !! kakva je ovo usluga od pomenutih ljudi u zadnje vrijeme, ni da oni meni placaju jbt
izbezobrazili su maksimalno
She is only here to annoy herself!
Samo Almir za BR i UL
I Boris za BD i tu do Tivta.
Sve ostalo Pošta CG. Na žalost, ispadoše uvjek bolji nego svi vrsni kuriri.
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Posle ispaljivanja tipa, pozovite neku drugu kurirsku sluzbu, pozvao sam najpouzdanije za mene: "Me, my self and I"!
Poznata pg kurirska služba prije mjesec dana prestala da radi, rasprodao vozni park, i zapalio klijente za više desetina hiljada eura, oko 70-100k ukupno i otišao za USA... znam i ime firme al ajd da ne pisem javno, mada ste čuli već za taj slučaj...
Pare je ostao dužan koje je uzeo pouzećem i nije predao klijentima, neke je zapalio za par stotina, a pojedine i po 10+k eura.... srećom sam prestao da ga koristim u poslu prije pola godine...
Pazite se sa kim radite.
Last edited by lucke91; 15-07-24 at 21:55.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
evo sad prvi put cujem od tebe. jos da imamo najpoznatiju kuriraku firmu, to tek ne.
nothing comes from violence and nothing ever could
Zvali su me iz pošte, imaju ok ponudu…
Ako imaš preko 150 pošiljki mjesečno -50% sto ispada 2,40€ za pošiljke do 5kg…
ne znam kako je to uspio jer nije lako za dan rasprodat vozni park
She is only here to annoy herself!
Nisam ni ja čuo za ovo.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks