Trebalo bi da su stavljeni dobri djelovi, da racunam da moze bar 70.000-80.000 km ?
Trebalo bi da su stavljeni dobri djelovi, da racunam da moze bar 70.000-80.000 km ?
Surujes im ili djelove prodaješ ?![]()
Djelove prodajem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zamjena ulja u mjenjacu na pola milijuna
Sent from my iPad using Tapatalk
Kad si ga kupio i koliko je pisalo da ima?
Prema tome, šta da ti kažem?
Kupio sam ga sa 300 000km 2016te od prvog vlasnika koji ga uzeo u Deutchland 2000 godine.
Kako znas da nije to zamijenjeno prije, ukljucujuci turbinu i ostalo?
Zato sto ga vozio stariji covjek (profesor), dobri smo kucni prijatelji, rekao mi je sve sta je radjeno a sta nije. Za ulje u mjenjac ne znam je li mjenjao, po boji ulja bi se reklo da nije.
Postovane kolege, je li ima neki DIY za ovaj problem ili mora da se mijenja brava. Passat b7 2011 god.
https://m.youtube.com/shorts/H8Xn1fL31wk
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Last edited by MK; 19-02-24 at 13:06.
Redizajnirani Gnojf
Specijalna verzija najavljuje i novu početnu cenu, koja u Njemačkoj startuje od 27.180 eura, odnosno 28.280 eura za karavan verziju Variant.
Osnovni model ispod haube ima 1.0 TSI benzinac sa 115 KS, uparen sa šestobrzinskim manuelnim menjačem. Zanimljivo je da se bazični model isporučuje sa čeličnim felnama od 15 inča.
Navalite narode.
Ja vidjeh u skadar id4 na celicne felne sa rotkapnama. Das tolike pare za auto i dodje ti sa rotkapnama. Pa to moze samo vw.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je neka druga stvar. To su high efficient rotkape za manju potrosnju.
*bg, to je ipak bio izbor vlasnika. Mozda se vodio time da mora ID4 da voza pa to sto mu ALU felne dodju 600-700 evrica igralo presudnu ulogu dal' da kupi ili ne.![]()
Ne znam samo sto mu je bio problem dodati te pare kada, sudeci po pojedinima na forumu, EVs prave novac, ne trose ga.
Posebne felme idu na ev,ne stavljaju se obicne
Iskovane od gvožđa iz Gretinih suza
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Stay salty.
Vozio sam ja i otac mi Asconu iz 1986 nekih 13 godina, na nju se bukvalno nije imalo što pokvarit, svjećice mijenjali i akumulator, povremeno štelovanje karburatora. Golf TAS iz 1979, isto vozili do neđe '98... bez kvarova. Corsa D iz 2008. takve kvarove za koje mehaničari čuli nisu
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Zna li ko nekog ko popravlja i radi oko elektronskih sjedista,passat b8 u pitanju ne znam jel motoric ili prekidac,samo je opcija za naprijed nazad gornjeg dijela crkla ne radi
Послато са SM-S908E помоћу Тапатока
Zasto odjednom prestanu da rade sve sijalice u unutrasnjosti auta ?
Na krovu kabine obije lampe(i prednja i zadnja svijetla), svijetlo u kaseti i svijetlo u gepeku.
Golf 6 je u pitanju, sve ostalo na autu je ispravno i radi normalno.
Pretpostavljam da je masa ili glavni modul.
Raj za polovinu Balkana
https://www.instagram.com/reel/C0sM2...dydTJhaWZraDFr
Đe je ovo? Da ubodem jednu dvicu GTI.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks