Uzas kako izgubise! Zigic samo neka je zdravo zbog onoga crvenog... Vazda se nase reprezentacije muce sa nekim nizerazrednim ekipama... PI!
Onaj Stepanov je kreten obicni
Na koga mislis jer ja nisam provocirao nikog, ovo sam samo copy/paste sa B92...
A sramota jeste i treba da nam se sprdaju kad jedna ekipa sad vec nazvanih "Borata" dobija jednu tako ozbiljnu selekciju Srbije...
Uzas kako izgubise! Zigic samo neka je zdravo zbog onoga crvenog... Vazda se nase reprezentacije muce sa nekim nizerazrednim ekipama... PI!
Onaj Stepanov je kreten obicni
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Koliko jos poraza treba da bi ovaj narod skontao da Srbi (i drugi njima bliski rodjaci) nisu za fudbal. Imamo samo jedan znacajan uspeh (onaj Zvezdin iz 1991).Oduvek smo bili prosek, a sada vise ni to.
Tricky, nema vise losih reprezentacija i timova.danas svi znaju da igraju fudbal. Srbija je podcijenila Kazahstan i zbog toga su izgubili jer onaj kazahstan nije nimalo naivna ekipa.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
tuga .....
upravo gledah najzesce rasturanje koje je portugal priredio belgiji, u lisabonu... kris 2 gola, vanzemaljac, kvarezma jedan ali kakav, nani ludak za driblinge isto onoliko koliko i ova dvojica... crno nam se pise u srijedu.
Just to slip the skin...
onaj ronaldo je u top-top formi.Moracete na lijevu stranu stavit 3 igraca![]()
A sto Ronaldo napravi nocas od Belgijanaca, kakve su golove dali on i Kvarezma. Pametni Klemente je sacuvao Dragutinovica i poslao na teren onu lutku od Tosica, koji ne zna putem odit a kamoli igrat. Nedje sam procitao da je on u vezi sa onom Karleusom. Vidi se da ga je Bog dao za sve![]()
Gledah i ja utakmicu.. Sta radi ronaldo jao... Ima da boli u srijedu)
M. Roma Volley #14
red passion, red heart, red soul - MUFC
Nadam se da boli njega, valjda Nemanja zaboravi da su klupski drugovi pa ga malo po nogicama udari![]()
Jes pa da posle ne moze da mi igra u premijer ligu i ligu sampiona.. ne ne ne moze![]()
M. Roma Volley #14
red passion, red heart, red soul - MUFC
onda neka se koncentrise na igru oko centra, jer ako pridje golu bice sveganego da ne pravimo chat od ovoga, custe li Klementeovu izjavu posle utakmice, postao je smjesniji od Petkovica.
imali su srece srbi jer fudbalski savez kazahstana nije mogao omoguciti prevoz boratu inace bi kisa golova bila!!
salu na stranu slabi su bili. morace se neka strategija pravit jer im od ovakve igre vajde nema!!!
Last edited by Patriota; 25-03-07 at 03:04.
Rijeka će naših vala,
Uskacući u dva mora,
Glas nositi okeanu,
Da je vjecna Crna Gora
Kako si duhovit jbt...
Uzas od igre, nedostatak srece i glup potez Zigica...sve odjednom
Bice bolje valjda.
U srijedu uglavnom, od 0-2![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
http://img441.imageshack.us/img441/4162/borataf7.jpg
evo jedna posebna slika![]()
opet sprdnja na racun ovoga, nije u redu...
ma neka mu je na obraz, necu vise da komentarisem takve idotluke.
Zao mi je sto je reprezentacija Srbije izgubila i vise nego potrebne bodove. Mislim da je sad sebi znatno zakomplikovala zivot, ali iskreno se nadam da ce uspjeti da do kraja kvalifikacija zauzme makar to 2 mjesto.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
To su tesko nadoknadivi bodovi, kao onaj put SCG protiv Azerbejdzana. Sad im treba pobjeda nad Portugalom, a bice nenormalno tesko, sinoc sam ih gledao drugo poluvrijeme protiv Belgije, prava su masina, dali su im 4 gola za 20 minuta, a uz to golovi Ronalda a narocito Kvarezme su remek djela!
Vidjeh i ja golove Portugala... Strasni su! Nisam gledao tu utakmicu, ali iz golova mogu naslutiti da su u jakoj formi.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
ja sam gledao samo drugo, gdje su ih bukvalno razbili, iako je jedan retard iz Belgije promasio prazan gol kod 2-0. Imaju ludacki vezni red, jedino je dobro sto se povukao Pauleta posle SP ljetos, po meni njihov i dalje najjaci spic.
Ako Srbija bude igrala kao protiv Kazaha onda ce od Portugala da prime petardu i to lagano.Kvarezma i Ronaldo ce zurku da prave na sredini terena.
i ne moze Vidic da drzi cijelu odbranu sam.
uz 50 000 ljudi i uz njihovu podrsku bi trebalo da dobijemo,a tu ce biti i dejan stankovic,samo ne znam kakva ce igra biti bez zigica
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks